Τεχνητή Νοημοσύνη (AI). Τι είναι, τι ξέρουμε, τι αλλάζει στη ζωή και στον πολιτισμό;

Εντωμεταξύ όλοι γκρινιάζουν ότι δεν τους φτάνουν ούτε τα tokens των 100€ το μήνα και εγώ με τα 20€ δεν έχω ακουμπήσει ποτέ το limit.
Τι διάολο; Δεν γράφουν ούτε γραμμή κώδικα μόνοι τους;
Εντωμεταξύ όσο το βάζω να σκέφτεται στο terminal χρησιμοποιώ και το gui του για άσχετα. Να βγάζω BOM για πολύμπριζο ξερωγώ... 😂

Έκαναν χαζομάρα αυτή την εβδομάδα.
Ξαφνικά τα όρια χρήσης πήγαν /2 τουλάχιστον. Σήμερα κάπως διοθρώθηκε.

Με τη συνδρομή των 200€, φτάνω περίπου στο 45-50% του εβδομαδιαίου ορίου, κυρίως λόγω του cowork. Αυτή την εβδομάδα (ανανεώνεται κάθε Παρασκευή στις 2) έφτασα στο 95%.

@anderm για εσένα λέει.

Καλά τα λέει 😁
Αυτή την εβδομάδα έγραψε 10k γραμμές integration tests. Δεν ξέρω βέβαια πόσο vibe coding είναι αυτό, ο μέσος vibe coder γράφει 2 γραμμές prompt και περιμένει να πάρει έτοιμο web app, τους κάνω πολύ χάζι.
 
Α, έχει και εβδομαδιαίο όριο;
Εγώ πιάνω το όριο του free που το έχω στο κινητό μου να χαβαλεδιάζω.
 
Δεν ξέρω βέβαια πόσο vibe coding είναι αυτό, ο μέσος vibe coder γράφει 2 γραμμές prompt και περιμένει να πάρει έτοιμο web app, τους κάνω πολύ χάζι.

Σε αυτούς βασίζουμε το μέλλον μας.
Να τα πουλάνε σε εταιρίες, εμείς να τα σπάμε από τις παραλίες και να πληρωνόμαστε σε bitcoin για να τις ξεκλειδώνουμε.
 
Τα είχε πεί ο άνθρωπος.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.