Εντωμεταξύ όλοι γκρινιάζουν ότι δεν τους φτάνουν ούτε τα tokens των 100€ το μήνα και εγώ με τα 20€ δεν έχω ακουμπήσει ποτέ το limit.
Τι διάολο; Δεν γράφουν ούτε γραμμή κώδικα μόνοι τους;
Εντωμεταξύ όσο το βάζω να σκέφτεται στο terminal χρησιμοποιώ και το gui του για άσχετα. Να βγάζω BOM για πολύμπριζο ξερωγώ...![]()
@anderm για εσένα λέει.
Δεν ξέρω βέβαια πόσο vibe coding είναι αυτό, ο μέσος vibe coder γράφει 2 γραμμές prompt και περιμένει να πάρει έτοιμο web app, τους κάνω πολύ χάζι.
Παιδιά μια βοήθεια γιατί κάτι δεν πάει καλά.Ρώτησα πριν από 5-6 ημέρες το ΔΩΡΕΑΝ Google ΑΙ αν μπορεί να μου φτιάξει ένα site.Μου απάντησε καταφατικά.Άρχισε λοιπόν να μου στέλνει αρχεία html και ότι διόρθωση/προσθήκη ήθελα,μου έστελνε καινούριο ολόκληρο το αρχείο με τις διορθώσεις ή προσθήκες.Είπα σήμερα να δοκιμάσω το ChatGPT.
Δεν ξέρω αν έχω κάνει εγώ κάτι λάθος στις ρυθμίσεις του,αλλά σέρνεται.Σέρνεται στο να γράψω το μήνυμά μου,σέρνεται να βάλω μεσα στο μήνυμα φωτογραφία και κυρίως,σέρνεται κάνοντας 4-5 λεπτά να στείλει το αρχείο html.Τώρα δε,του έστειλα ένα μήνυμα και μετά από κανένα 10λεπτό μου έστειλε "Ο χρόνος για την παράδοση του μηνύματος έληξε. Προσπάθησε ξανά.".Έχω κάνει εγώ κάτι λάθος?Χρησιμοποιών την έκδοση Plus με 21 ευρώ τον μήνα.
Είχα πάει παλια σε ένα συνέδριο Microsoft Developer και θα κλήρωναν έναν υπολογιστή δώρο. Και κάποιος φώναξε από κάτω:Τα είχε πεί ο άνθρωπος.
Είχα πάει παλια σε ένα συνέδριο Microsoft Developer και θα κλήρωναν έναν υπολογιστή δώρο.
Αφού έχεις chatgpt plus, φύγε από το chat και πήγαινε στο codex. Κάνει καλύτερη δουλειά. Όταν έχεις κάτι λειτουργικό, πέρασε ένα screenshot στο Google stitch να σου το κάνει πιο όμορφο (το κάνει σαν φωτογραφία).Παιδιά μια βοήθεια γιατί κάτι δεν πάει καλά.Ρώτησα πριν από 5-6 ημέρες το ΔΩΡΕΑΝ Google ΑΙ αν μπορεί να μου φτιάξει ένα site.Μου απάντησε καταφατικά.Άρχισε λοιπόν να μου στέλνει αρχεία html και ότι διόρθωση/προσθήκη ήθελα,μου έστελνε καινούριο ολόκληρο το αρχείο με τις διορθώσεις ή προσθήκες.Είπα σήμερα να δοκιμάσω το ChatGPT.
Δεν ξέρω αν έχω κάνει εγώ κάτι λάθος στις ρυθμίσεις του,αλλά σέρνεται.Σέρνεται στο να γράψω το μήνυμά μου,σέρνεται να βάλω μεσα στο μήνυμα φωτογραφία και κυρίως,σέρνεται κάνοντας 4-5 λεπτά να στείλει το αρχείο html.Τώρα δε,του έστειλα ένα μήνυμα και μετά από κανένα 10λεπτό μου έστειλε "Ο χρόνος για την παράδοση του μηνύματος έληξε. Προσπάθησε ξανά.".Έχω κάνει εγώ κάτι λάθος?Χρησιμοποιών την έκδοση Plus με 21 ευρώ τον μήνα.
Στο ChatGPT επέλεξες χειροκίνητα το 5.4 Thinking και μετά να επιλέξεις το "Extended Thinking"; Ναι μπορεί να κάνει άνετα 10 λεπτά να απαντήσει αλλά οι απαντήσεις είναι ποιοτικές. Καθημερινά σε πολλά prompt περίπλοκά και αναλυτικά που φτιάχνω κάνει άνετ 40-45 λεπτά να απαντήσει, αλλά οι απαντήσεις είναι απλά απίστευτες (στο δικό μου αντικείμενο καλύτερες σε σχέση με Claude).Λοιπόν,τα συμπεράσματά μου από την χρήση 3 AI.Όπως έγραψα και πιο πάνω,ξεκίνησα με το τσάμπα AI του Google.Πολύ γρήγορο αλλά ηλίθιο εντελώς.Του ζητούσα να κάνει μία διόρθωση στο site,την έκανε,αλλά ξεχνούσε να γράψει κάτι.Αυτό συνεχίστηκε για 5 ημέρες.Έβγαλα το χτικιό και πήγα στο pro του ChatGPT.Απελπιστικά αργό και αρκετά ηλίθιο.Όχι σαν το Google βέβαια,αλλά και αυτό έκανε λάθη και παραλείψεις σε αυτό που του ζητούσα.Και πάμε στον Θεό,το Claude AI.Ξεκίνησα χθες βράδυ κατά τις 22:30 λέγοντάς του τι θέλω και στις 5 τα ξημερώματα,είχαμε τελειώσει.Ότι αλλαγή ή διόρθωση ή συμπλήρωση στην εικόνα του site ,την έκανε χωρίς το παραμικρό λάθος με αστραπιαία ταχύτητα.Εννοείται ότι και σε αυτό πλήρωσα τα 18 ευρώ για 1 μήνα συνδρομή,αλλά για αυτό που έκανε σε σύγκριση με το χτικιό στην ταχύτητα,ανταπόκριση και τα λάθη του Chatgpt,τα 18 ευρώ είναι κλοπή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.