Λοιπόν,τα συμπεράσματά μου από την χρήση 3 AI.Όπως έγραψα και πιο πάνω,ξεκίνησα με το τσάμπα AI του Google.Πολύ γρήγορο αλλά ηλίθιο εντελώς.Του ζητούσα να κάνει μία διόρθωση στο site,την έκανε,αλλά ξεχνούσε να γράψει κάτι.Αυτό συνεχίστηκε για 5 ημέρες.Έβγαλα το χτικιό και πήγα στο pro του ChatGPT.Απελπιστικά αργό και αρκετά ηλίθιο.Όχι σαν το Google βέβαια,αλλά και αυτό έκανε λάθη και παραλείψεις σε αυτό που του ζητούσα.Και πάμε στον Θεό,το Claude AI.Ξεκίνησα χθες βράδυ κατά τις 22:30 λέγοντάς του τι θέλω και στις 5 τα ξημερώματα,είχαμε τελειώσει.Ότι αλλαγή ή διόρθωση ή συμπλήρωση στην εικόνα του site ,την έκανε χωρίς το παραμικρό λάθος με αστραπιαία ταχύτητα.Εννοείται ότι και σε αυτό πλήρωσα τα 18 ευρώ για 1 μήνα συνδρομή,αλλά για αυτό που έκανε σε σύγκριση με το χτικιό στην ταχύτητα,ανταπόκριση και τα λάθη του Chatgpt,τα 18 ευρώ είναι κλοπή.
Το επί πληρωμή gemini, 3.1 pro, ειδικά για frontend, να φτιάξει ένα website δεν είναι κακό.
Το "δωρεάν" τους, στην επιλή fast είναι το gemini 3 flash με minimal thinking, όντως χάλια, το thinking 3 flash δεν είναι κακό επίσης για το μέγεθος του.
Κατά τα άλλα φυσικά, τα μοντέλα claude είναι πολύ δυνατά.
Να δώσω ένα παράδειγμα εκτός δουλειάς. Ολοκληρώνω το σχεδιασμό των καλοκαιρινών διακοπών, ένα roadtrip στη Γερμανία. Έχω φτιάξει ένα αρχείο κειμένου σαν guide που με βοηθάει στην οργάνωση. Το έδωσα στα:
- Google Pro 3.1
- ChatGPT 5.4 Thinking xHigh
- Claude Sonnet Thinking
Γιώργο, στείλε μου το prompt σε ένα πμ να στο βάλω στο μεγάλο gemini και στο Opus της Claude να δούμε.

Μετά έβαλα τον ίδιο κώδικα στο Claude (δωρεάν) που έβγαλε το ai studio και μου εδωσε συγχαρητήρια για την απλότητα του και την δομή του