Εντωμεταξύ όλοι γκρινιάζουν ότι δεν τους φτάνουν ούτε τα tokens των 100€ το μήνα και εγώ με τα 20€ δεν έχω ακουμπήσει ποτέ το limit.
Τι διάολο; Δεν γράφουν ούτε γραμμή κώδικα μόνοι τους;
Εντωμεταξύ όσο το βάζω να σκέφτεται στο terminal χρησιμοποιώ και το gui του για άσχετα. Να βγάζω BOM για πολύμπριζο ξερωγώ...![]()
@anderm για εσένα λέει.
Δεν ξέρω βέβαια πόσο vibe coding είναι αυτό, ο μέσος vibe coder γράφει 2 γραμμές prompt και περιμένει να πάρει έτοιμο web app, τους κάνω πολύ χάζι.
Παιδιά μια βοήθεια γιατί κάτι δεν πάει καλά.Ρώτησα πριν από 5-6 ημέρες το ΔΩΡΕΑΝ Google ΑΙ αν μπορεί να μου φτιάξει ένα site.Μου απάντησε καταφατικά.Άρχισε λοιπόν να μου στέλνει αρχεία html και ότι διόρθωση/προσθήκη ήθελα,μου έστελνε καινούριο ολόκληρο το αρχείο με τις διορθώσεις ή προσθήκες.Είπα σήμερα να δοκιμάσω το ChatGPT.
Δεν ξέρω αν έχω κάνει εγώ κάτι λάθος στις ρυθμίσεις του,αλλά σέρνεται.Σέρνεται στο να γράψω το μήνυμά μου,σέρνεται να βάλω μεσα στο μήνυμα φωτογραφία και κυρίως,σέρνεται κάνοντας 4-5 λεπτά να στείλει το αρχείο html.Τώρα δε,του έστειλα ένα μήνυμα και μετά από κανένα 10λεπτό μου έστειλε "Ο χρόνος για την παράδοση του μηνύματος έληξε. Προσπάθησε ξανά.".Έχω κάνει εγώ κάτι λάθος?Χρησιμοποιών την έκδοση Plus με 21 ευρώ τον μήνα.
Είχα πάει παλια σε ένα συνέδριο Microsoft Developer και θα κλήρωναν έναν υπολογιστή δώρο. Και κάποιος φώναξε από κάτω:Τα είχε πεί ο άνθρωπος.
Είχα πάει παλια σε ένα συνέδριο Microsoft Developer και θα κλήρωναν έναν υπολογιστή δώρο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.