Δεν είναι απλό...αυτό το συγκριτικό είναι απλό για έναν άνθρωπο που κατέχει το αντικείμενο.Άμα είναι να παίρνουμε 3-4 συνδρομές και μετά να κάνουμε και έλεγχο σε αυτά που θα μας γράψει για κάτι τόσο απλό, την κάτσαμε τη βάρκα.

Γιατί;
Ρώτησα σήμερα "ποια είναι η πιο ακριβή σαβέτα που μπορώ να αγοράσω;"
Το Gemini μου απάντησε η Feather Artist Club (150€), το chatgpt μία ξυριστική μηχανή που κάνει 100.000€.
Και τα δύο λάθος, με ένα μικρό search βρήκα την Kai Excelsior στα 350€. Το chatgpt δεν μου απάντησε καν με σαβέτα.
Ούτε για απλό search δεν κάνει.
pip install openai-whisper ffmpeg-python
# Install ffmpeg separately if needed (brew install ffmpeg on macOS)
whisper "lecture.mp3" \
--model medium --language en --task transcribe --verbose False --output_format srt

Δεν ξερω αν πρεπει να εντυπωσιαστω ....... η να ανησυχησω.View attachment 257934
![]()
Inside the world’s most powerful AI datacenter - The Official Microsoft Blog
This week we have introduced a wave of purpose-built datacenters and infrastructure investments we are making around the world to support the global adoption of cutting-edge AI workloads and cloud services. Today in Wisconsin we introduced Fairwater, our newest US AI datacenter, the largest and...blogs.microsoft.com
2GW ισχύος, 10 φορές πιο ισχυρό από το ισχυρότερο supercomputer σήμερα. Σουρεάλ.

Διαβάζοντας Αυτό το άρθρο από το εξαιρετικό Atlantic, συνειδοποίησα κάτι που θα έπρεπε να είναι προφανές: Ότι αυτοί που λένε ότι θα πετύχουν Τεχνητή Νοημοσύνη και κάτι παραπάνω δεν έχουν ιδέα τί συνιστά τη Φυσική Νοημοσύνη! Προσπαθούν να φτιάξουν ένα αντίγραφο του ανθρώπινου εγκεφάλου, χωρίς να έχουν μελετήσει πως λειτουργεί!
Κάνω λάθος;
Σαν prompt τους έδωσα να αλλάξει το styling του cropper.js ώστε να έχει άσπρες γωνίες, dashed πλευρές, λευκές γραμμές μέσα και το ανάλογο "transparency" στο υπόλοιπο της φωτογραφίας.
Του έδωσα το target (μου πήρε κανένα τέταρτο) και έδωσα > μισή ώρα στο καθένα για να δω ποιο θα το πλησιάσει.
Target:
View attachment 258258
Gemini AI code assistant απλά παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να γράψει καν σωστό css.
View attachment 258256
Perplexity. Να πα να βρεις προγραμματιστή να σου το φτιάξει!
View attachment 258257
Chatgpt. Θα δώσει συμβουλές σε junior frontender(?) για να το φτιάξει γιατί αυτό δεν τα κατάφερε.
View attachment 258259
Στείλτε εσείς να σας γράψει σοβαρό κώδικα.
Και μη μου λέτε "δοκιμάζεις τα free" γιατί έχουν το όριο στα free. Δεν θα έπρεπε να είναι πιο χαζά, αλλιώς πως θα σε πείσουν ότι θα κάνεις τη δουλειά σου;
CSS ρε φίλε, CSS!
CSS!
Που θα δώσω τέτοιο task για να πάρω κανέναν intern, όχι προγραμματιστή!

Έτσι το φτιάχνει σε 5 λεπτά ένα γυμνασιόπαιδο που ξεκίνησε να ασχολείται εχθές με CSS και html.
να έχει άσπρες γωνίες, dashed πλευρές, λευκές γραμμές μέσα και το ανάλογο "transparency" στο υπόλοιπο της φωτογραφίας
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.