Γιώργος Κυριακαράκος
Administration Team
- 17 June 2006
- 11,651
Θα συμφωνήσω με τον Ανδρέα. Μάλλον η καλύτερη λύση τώρα είναι το Claude. Μπορείς να ξεκινήσεις με μια συνδρομή των 20 δολαρίων που από όσο ξέρω δίνει access στο claude design (research preview). Είναι ότι πρέπει για να κάνεις δοκιμές. Μετά μια Business Claude Team συνδρομή για να έχεις και τα τυπικά που απαιτεί εταιρική χρήση.Παιδιά, μια βοήθεια παρακαλώ. Σε τι μοντέλο να στραφώ για χρήση στην δουλειά μου; Μεσιτικό γραφείο συγκεκριμμένα.. Κυρίως θέλω να μου φτιάχνει κείμενα για καταχώρηση ακινήτων στην ιστοσελίδα μου, σε Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά και Εβραϊκά. Ισως να παρεμβαίνει καλλιτεχνικά και σε κάποιες φωτογραφίες με σκοπό την δημιουργία κάποιας μπροσούρας, ας πούμε για μια βίλα. Έχετε άποψη; Ευχαριστώ.
Αν και το Stitch είναι επίσης σοβαρό εργαλείο δεν ξέρω αν θέλεις να στρέψεις την εταιρία στο οικοσύστημα της google.
Βέβαια να τονίσουμε ότι και τα 2 (Claude design και google stitch) είναι σε πειραματική περίοδο και είναι δωρεάν στη χρήση (στην περίπτωση claude θέλεις μια συνδρομή, στη google τίποτα). Επίσης ενδιαφέρον το Google Stitch έχει MCP Server με έτοιμα connections για Claude Code, Codex κλπ.
Μια τελευταία σημείωση, αν θέλεις φωτορεαλιστικές απεικονήσεις, μάλλον το καλύτερο σήμερα είναι το ChatGPT με δεύτερο το Gemini Nano Banana. Για να δεις τι εννοώ σου βάζω 3 φωτογραφίες από τη βεράντα μου. 1. Όταν άρχισα να συζητώ με το ChatGPT τι φυτά πρέπει να πάρω, 2. Πως το ChatGPT μου πρότεινε να το κάνω 3. Πως έγινε πραγματικά.
1.

2. ChatGPT φωτορεαλιστικό

3. Πως είναι τώρα. Δεν έχω πιάσει τα ρυγχόσπερμα στην πέργκολα και θα χρειαστούν χ΄ρονο για να απλωθούν πάνω της

Το ξέρω ότι μάλλον σε μπλέξαμε...