TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
κωστα καλως ορισες!!

τι εννοεις με το 100% φορτωμενα καναλια?

εννοω επιδη ειμαι ασχετος με τα δορυφορικα ακομα, καποια tips να το πω καλυτερα περα απο τα σχετικα ... astra 42,6o hotbird ... κτλ σε νομιμα πλαισια αναφερομαι, δηλ με αυτα που διαθετω πως μπορω να πιανω τα περισοτερα που μπορω. Ελπιζω να εγινα κατανοητος thanks.

Last edited:
Πανικός!
Έπαθα το εξής και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Την ώρα που είμουνα στο μενού του δέκτη πάτησα το upgrade (έχω την έκδοση 2.30). Με έβαλε σε μια οθόνη που έλεγε wait. Φυσικά δεν ήξερα τι να κάνω και πάτησα το back (red button). Aπό εκείνη τη στιγμή δεν λειτουργεί κανένα κανάλι. (cry). Kαι κάτι ακόμα. Όπου κι αν έψαξα στο ιντερνετ, δεν βρήκα πουθενά οδηγίες ή software για το πως ακριβώς κάνουμε το Upgrade σε FMW. Κάτι δηλαδή σαν οδηγός για ηλίθιους π.χ. κλείνουμε τον δέκτη, πατάμε αυτά τα κουμπιά κλπ. Α! κι άλλη μια αποροία. Η αναβάθμιση είναι δυνατόν να γίνει μέσω τοπικού δικτύου με κάποιο software? κι αν ναι με ποιο? ή πρέπει να βγάλω τον δέκτη και να το συνδέσω με σειριακή στο PC? και πάλι εάν ναι πιο software χρησιμοποιώ ή που εν πάσει περιπτώση υπάρχουν οδηγίες για αυτό?
Eυχαριστώ θερμά.

kalimera file,prota apo ola oxi panikos!

1)o dektis sou anabei toulaxiston,exeis dinatotita na deis to menu tou?an nai kane mia nea anazitisi gia ta channel.
2)to periergo einai oti den prokeitai na ekanes zimia giati kata to update to proto stadio krataei kana 5' kai kanei download tis version
sto deytero kommati ksekinaei to pragmatiko update tou dekti.
an isxiei oti to stamatises amesos tote den ekanes zimia.bgale ton dekti apo tin priza gia ligo kai ksana balton

genika se enimerono oti yparxei util gia tin anabathmisi tou meso rs-232 me xrisi null cable.
to util tha to breis sto www.zotos.biz & pisteyo kai sto http://www.premiumx.eu kanontas anazitisi me to model tou dekti.

telos na se enimeroso oti o dektis einai skili den masaei apo tetoia!!!!
euxomai na einai ok.
ta leme

xairetismata se olous kai ston afam pou me boithise sta prota bimata mou.

Last edited by a moderator:
εννοω επιδη ειμαι ασχετος με τα δορυφορικα ακομα, καποια tips να το πω καλυτερα περα απο τα σχετικα ... astra 42,6o hotbird ... κτλ σε νομιμα πλαισια αναφερομαι, δηλ με αυτα που διαθετω πως μπορω να πιανω τα περισοτερα που μπορω. Ελπιζω να εγινα κατανοητος thanks.

2 lnb=δυο δορυφοροι

θα πρεπει ειτε μονο σου ειτε με την βοηθεια(καλυτερα) ενος τεχνικου να προσθεσεις Lnb's για να πιασεις κι αλλα καναλια(δορυφορους)

kalispera paidia.
kamia idea ti paizei me kapoia kanalia pou exoun bgei off apo to apogeuma?
file mou afam eixes dikio me to piato,o aeras tou eixe peiraksei "ligo":smash:

Θα παρακαλέσω για ακόμη μία φορά, το παρών thread είναι για να γνωρίσουμε τον δέκτη....

Για ότι άλλο θέλετε, οι κάτοχοι του δέκτη, παρακαλώ να ενημερώνεστε από το www.PremiumX.eu όπου πρέπει να γίνετε μέλη και κατόπιν στο ίδιο site στην ενότητα Circle Service (int)..

Ευχαριστώ.
:BDBDG54::a0210:

kalimera exw tecview 2050 alla simera kapoia kanalia einai ektws 3erei kapoios filos na me voithisei? h auto tha ginete kathe sk kai tis alles meres einai anoixta ola?

Με ολο το θαρρος μια απορια εχω ρε παιδια.Περιμενω εδω και καιρο να κυκλοφορησει αυτο το νεο μοντελο 2051 και ολο απο μερα σε μερα παει.Τελικα μηπως πρεπει να προλαβω καποια τελευταια κομματια που απεμειναν?!!.
Ευχαριστω.

no, περίμενε τον καινούργιο......

φήμες λένε ότι κάποια από τα κομμάτια που είναι σε στοκ δεν είναι επίσημα......

Ευχαριστω,βλεπεις φιλε μου Afam εχω μεινει πολυ καιρο ΕΚΤΟΣ μιας και εχει χαλασει ο ΝΕΟΤΙΟΝ 3000 που ειχα.Ελπιζω να δουμε φως συντομα.:ears::ears:

paidia gia mena parte ena dreambox 500 h 600 pou einai dokimasmenos se ola kai kanei douleia ego pantos ton exo 4 mhnes kai paei mia xara kai kanei ta panta
filika tasos

κακές καιρικές συνθήκες στην ξενιτιά, προς το παρόν είναι κάτω!!!

Status
Not open for further replies.