TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
η component βγάζει αναλογικό σήμα, η hdmi βγάζει ψηφιακό.

αν είχε μία από αυτές τις δύο εξόδους εννοείται ότι θα είχες καλύτερη εικόνα.

ο δέκτης δεν διαθέτει καμία από τις δύο αυτές εξόδους, οπότε βολεύεσαι με το scart....

μην κάνετε ερωτήσεις περί μαύρου, πλάκωσε καταιγίδα.

Περισσότερα μάλλον αύριο...

Στην Γερμανια υπαρχει ηλιος. Ο καιρος ειναι πολυ καλος !!!!!!

και εδώ είχε λιακάδα το πρωί, τώρα έχει φεγγάρι...

μηπως σας ηρθε αναβαθμιση? μου εβγαλε το πινακακι αλλα δεν το κατεβαζε με τιποτα

οχι σε εμενα δεν εβγαλε αναβαθμιση TecView 2051FAE εχω!πως γινεται η αναβαθμηση χωρις να το κανει μονο του?πηρα ενα καλωδιο που συνδεεται με τον υπολογιστη(καλώδιο serial cable rs232c πηρα)κατεβασα κ ενα προγραμμα απο το zotos αλλα τιποτα δεν υπηρχε επηκοινωνια με τον υπολογιστη!καποιος να γνωριζει κατι απο αυτο το θεμα?ευχαριστω

Και το access point πως θα το δηλώσω? σαν repeater? σαν access point? Έχω πάρει ένα TP Link αλλά δεν κατάφερα να το σετάρω.

ποιο TP Link εχεις?
εγω εχω το 8817 που μπορεις να το συνδεσεις με τον TecView 2050FAE αλλα εχει καποια διαδικασια που πρεπει να την κανεις απο τον υπολογιστη!

αν ναι μπορω να σου πω πως!

οχι σε εμενα δεν εβγαλε αναβαθμιση TecView 2051FAE εχω!πως γινεται η αναβαθμηση χωρις να το κανει μονο του?πηρα ενα καλωδιο που συνδεεται με τον υπολογιστη(καλώδιο serial cable rs232c πηρα)κατεβασα κ ενα προγραμμα απο το zotos αλλα τιποτα δεν υπηρχε επηκοινωνια με τον υπολογιστη!καποιος να γνωριζει κατι απο αυτο το θεμα?ευχαριστω
εχεις pm

κουρτίνες δεν διαθέτει το μαγαζί !!!!!!

προτιμάει τα στόρια.......

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πάλι, αλλά κρίνω σκόπιμο να πώ για όσους δεν το ξέρουν, ότι ο παράδεισος αυτού του δέκτη βρίσκεται στις 7W στον Nilesat.
Ειδικά για τους ποδοσφαιρόφιλους και τους σινεφίλ.
Για μικρό παράδειγμα ν' αναφέρω τα 3 Αλ Τζαζίρα σπορ.
Πανεύκολος δορυφόρος για τους κατοικούντες νότια, νοτιοδυτικά.
Για Αθήνα απο 1,10μ και πάνω.

Καλησπερα στην παρεα, ειμαι και εγω κατοχος ενος TEC VIEW 2050FAE και θα ηθελα μια ενημερωση, σχετικα με τις δυνατοτητες του δεκτη. [ Ειδικα για το sky. it@li@].

TEC VIEW 2050FAE pos boro nakano to sindesa indernet ke kera alla den dixni tipote ektos ta frei kanalja

efxaristo poli naste kalla mipos xrejazete des key na vallo den exo des key den mu dosane otan pira to mixanima

Re: Απάντηση: TecView 2050FAE

Για μικρό παράδειγμα ν' αναφέρω τα 3 Αλ Τζαζίρα σπορ.
Πανεύκολος δορυφόρος για τους κατοικούντες νότια, νοτιοδυτικά.
Για Αθήνα απο 1,10μ και πάνω.

Αυτα ειναι FTA?

Στην Κορινθο με το δεκτη της ΝΟΒΑ και μεγαλο πιατο στημενο για ΝΟΒΑ θα πιανουν λες?

Λοιπόν, μιλάμε για ΤΟΝ ΔΕΚΤΗ!!!!

Εκτός από τα διάφορα ενδιαφέροντα καλούδια, σς ενημερώνω ότι γνήσια κάρτα viaccess 2.6 του Ελβετικού πάκέττου πήρε δικαιώματα στον TecView, κάτι που δεν μπορούσε να κάνει στον DM800!!!

Status
Not open for further replies.