Κύριοι,διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε τη κάμηλο.
Κώνωπας=μάρκα εργαλείου
Κάμηλος= πιστοποίηση μάστορα.
Και φυσικά άμα μου έρθει μάστορας που το λέει η περδικοΰλα του με parkside ή kraussman και δω ότι γίνεται η δουλειά,σαφώς και δε θα τον διώξω τον άνθρωπο.Θα πάω να πάρω και εγώ park ή krauss αν μου χρειαστούν αντί να σπρώξω X5 τουλάχιστον για κάτι μουράτο.Αν πάλι δω πως δε γίνεται η δουλειά με αυτά,θα στήσω κουμπαρά.
Just my 2 cents.
Εμείς Κύριοι που τα ξέρουμε ΟΛΑ στην δουλειά μας τι κάνουμε ? Τα κάνουμε όλα σωστά & με το γράμμα του Νόμου ?
Βενζίνη, υγραέριο, λάδια ή πετρέλαιο στο αμάξι μας βάζουμε ΠΑΝΤΑ το προτεινόμενο του κατασκευαστή ?
Καθρέπτη έχουμε ?
Αυτογνωσία έχουμε ?
+ 10000 Κωστα και Νικο.
Ολη αυτη η συζητηση μου θυμιζει το "του δειχνουν το φεγγαρι και αυτος κοιταει το δαχτυλο" . Οπου φεγγαρι= εργασια/μαστοριά και δαχτυλο= εργαλειο.
Με τo μακιτα η βιδα βιδωνεται σωστα αλλα με το parkside βιδωνεται στραβα. Τον μαστορα το χαρακτηριζει η μαρκα εργαλειων που κουβαλαει και οχι
η γνωση που εχει, δηλαδη!!!! :smash:
Σωστα ειπες τσαμπα κουβεντα να γινεται γιατι ειναι πολλες οι παραμετροι της πρωτης εντυπωσης και το να σου εμφανιστει
στην πορτα μαστορας με τσαντα σκλαβενιτη και parkside εχει τις ιδιες πιθανοτητες με το να σου χτυπησει την πορτα η Μονικα Μπελουτσι!!:drool1:
Χεχεχεχε λες???Αυτός που το έκανε στο βιντεάκι είχε dewalt μπαταρίας, λες να παίζει κάποιο ρόλο ? !!!![]()
Χεχεχεχε λες???
Ειναι εξυπνοι αυτοι με τα καναρινι....
Ναι αν και για να το αγορασεις σημαινει πως εισαι και ηδη...
Χεχεχεχε
Μιλας με λαθος ανθρωπους.
Επισης θα σε χρειαστω για τον τζακα σου να μας δωσει μια τιμη.
για μένα και με τους επαγγελματίες που έχω μιλήσει η σειρά είναι metabo>makita>bosch>dewalt>..........>parkside>do it
Η bosch καλύτερη από την Dewalt? Νόμιζα ότι ήταν τον αντίστροφο, στην κλίμακα τα Black and decker, Ryobi, Stanley που τα κατατάσσεις? Βέβαια υπάρχουν και οι φτηνές σειρές Skill της Bosch, Mantec της Makita όπως και οι κινεζο/φτηνές που μάλλον είναι ίδιο επίπεδο με την parkside όπως Einhell, Bulle, Verto και άλλες που δεν θυμάμαι… χτες έψαχνα για Review από δισκοπριονο τα Black and deckerkai τα αποτελέσματα ήταν ελάχιστα, μόνο στην Ελλάδα είναι γνωστή?
Μιλας με λαθος ανθρωπους.
Επισης θα σε χρειαστω για τον τζακα σου να μας δωσει μια τιμη.
Μεταμπο πρώτο σοβαρά Τώρα? Πρέπει να ήταν πάνω από 60 οι μαστορεςγια μένα και με τους επαγγελματίες που έχω μιλήσει η σειρά είναι metabo>makita>bosch>dewalt>..........>parkside>do it
Μεταμπο πρώτο σοβαρά Τώρα? Πρέπει να ήταν πάνω από 60 οι μαστορες
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.