Καλό είναι να έχεις ένα καλό τριβείο μπαταρίας για ελευθερία κινήσεων.
Νομίζω όμως οτι είναι απ´ τα εργαλεία μπαταρίας που δεν ξέρω αν θα πάρω, και μόνο που τα βλέπω κουράζεται το χέρι μου. Σα να κρατάς δύο τριβεία μαζί.
Κι όπως το σκέφτομαι όσο αυξάνεις την αυτονομία τόσο θα αυξάνεται και το βάρος, αφού θα χρειάζεσαι μεγαλύτερη μπαταρία.
Απο την αλλη μερια ομως, κατα τη γνωμη μου, η ελλειψη καλωδιων και η φορητοτητα διαγραφουν ολα τα παραπανω μειονεκτηματα.
Απο την αλλη μερια ομως, κατα τη γνωμη μου, η ελλειψη καλωδιων και η φορητοτητα διαγραφουν ολα τα παραπανω μειονεκτηματα.
Για κάποιον ερασιτέχνη που θα το δουλέψει περιστασιακά 20-25 λεπτά ίσως... Αν όμως έχεις να βγάλεις όγκο δουλειάς χίλιες φορές καλώδιο.
Από την στιγμη που πατάει το εργαλείο σε επιφάνεια δεν το καταλαβαινεις...Εκτός και εάν έχεις να τριψεις κάθετα...
Εγώ καταληγω στο εξής..:
Άσχετος επιφάνειας όταν υπάρχει ποσότητα σε χρήση το ρεύμα δεν σε αφήνει... Από την άλλη μεριά το μπαταριας μπορεί να μπει παντού χωρίς να ταλαιπωρησαι με καλώδια..
Εν κατακλείδι πρέπει να υπάρχουν και τα δύο..
Μπάμπη η εαν έχεις τριψεις καρέκλες η παρομοια κατασταση τότε εκεί παίζει κατά πόσο έχει λυθεί ο καρπός σου.....Ναι μεν επιβαρύνεται και κουραζεται ο καρπος από έξτρα βάρος αλλά εν καιρο γινεται συνήθεια.. για μια φορά στο τόσο και ανάλογα αυτόν που το χρησιμοποιεί Ίσως είναι θέμα..
Το παράδειγμα του Κώστα με διαφορά 100γρ είναι πολύ μικρή..
Κώστα ισως χτυπήσω το Stanleακι καθώς υπάρχουν μπαταρίες να δω πως είναι..
Κώστα εκκεντρο τριβειο δεν έχω...πανω στην δουλεια μου παντα χρειαζεται κάτι τέτοιο γιατί υπάρχει αρκετό τριψιμο...θα το δω από κοντά και θα αποφασίσω...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.