Νικολα (Diabolic) σημερα εβλεπα απο περιεργεια (και ενδιαφερον ισως) καποια βιντεακια για το παγκοπριονο σου,μου φανηκε λιγο,πως να το πω...Ψιλοψευτικο,με τζογους και εκκεντρες περιστροφες στα ραουλα ρυθμισης κλισης,και παιξιμο στο δισκο και το μαχαιρι κατα τη ρυθμιση της γωνιας κοπης..Δεν κανεις ενα review;Ειδα λαθος;Το pts 10 αγορασες σωστα;
Νικολα (Diabolic) σημερα εβλεπα απο περιεργεια (και ενδιαφερον ισως) καποια βιντεακια για το παγκοπριονο σου,μου φανηκε λιγο,πως να το πω...Ψιλοψευτικο,με τζογους και εκκεντρες περιστροφες στα ραουλα ρυθμισης κλισης,και παιξιμο στο δισκο και το μαχαιρι κατα τη ρυθμιση της γωνιας κοπης..Δεν κανεις ενα review;Ειδα λαθος;Το pts 10 αγορασες σωστα;
Το μόνο ψιλοψεύτικο που έχει είναι το πράσινο πλαστικό της κατασκευής του, έπρεπε να έχει πιο σκληρό και πιο χοντρό πλαστικό, αν και στην δικιά μας κατηγορία δεν είναι κάτι που το μετακινείς συχνά.
άριστα ρυθμισμένο από την εταιρία στο 0-45-90, μετρημένο με αναλογικό και ψηφιακό όργανο τόσο στο δίσκο όσο και στο κομμάτι που κόβεις.
όχι τζόγο
όχι παράκεντρο άξονα
πολύ καλό αρχικό εργοστασιακό δίσκο με πολύ καθαρές κοπές σε κάθε υλικό
όντως υπάρχει μια δυσκολία στην ρύθμιση, δηλ.εάν το πας σε μία άλλη γωνία και θες να το ξαναπάς στο 0 δεν είναι εύχρηστο το σύστημα, πρέπει να σκύψεις να κεντράρεις σωστά στο 0 και το πρόβλημα είναι ότι την ώρα που το σφίγγεις εκεί μπορεί να σου μετακινηθεί και να χάσει το 0, θες δηλαδή και τα δύο σου χέρια στην μανιβέλα, θα έπρεπε να έχει ένα σύστημα να "κλειδώνει" κατά κάποιο τρόπο.
το προστατευτικό του δίσκου θα το βγάλεις από την δεύτερη χρήση γιατί ενοχλεί
υπάρχει δυσκολία στον παράλληλο οδηγό να έρθει παράλληλα, υπάρχει πιθανότητα το πίσω μέρος που δεν σφίγγει να χάσει 1-2 χιλιοστά, οπότε το μέτρημα σε δύο σημεία για το τσεκάρισμα της παραλληλίας δεν το αποφεύγεις, δεν είναι κάτι σημαντικό αφού έτσι και αλλιώς μετρά πάντα, αλλά θα μπορούσε να έχει πιο σταθερό παράλληλο οδηγό ως προς την κίνησή του και το στερέωμά του.
έχει όμως μεγάλες προεκτάσεις σε κάθε διεύθυνση για να κόβεις μεγάλα κομμάτια
έχει εξάρτημα για πολύ μικρέ κοπές (σαν φλούδες) χωρίς πρόβλημα και κίνδυνο
έχει πολύ πρακτικό εξάρτημα για κοπές σε γωνίες
έχει και το μισό τραπέζι που τραβιέται και μετακινείται όλο μαζί προς το δίσκο, τρομερά πρακτικό.
και τέλος, το αμέσως καλύτερο (μπλε, κίτρινο, κλπ) σε επαγγελματική κατηγορία, κάνει τουλάχιστον τα διπλά λεφτά.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
για τα σημάδια στην κοπή που λέει ο διαβολίκ από πάνω, δεν εννοεί καψίματα στο ξύλο από το δίσκο, αλλά γραμμούλες από τον δίσκο στο ξύλο, έτσι και αλλιώς θα το τρίψεις το κομμένο κομμάτι μετά.
Να πω κ εγώ τα αρνητικά (να επαναλάβω μάλλον)
Όχι dado disk.
Ελάχιστα υπερυψωμένη κινούμενη επιφάνεια
Κατά τα άλλα όπως ακριβώς τα είπαν κ τα παιδιά.
Εγώ όταν κόβω πάντα επαναλαμβάνω πανομοιότυπες κοπες. Για αυτό κ το καταευχαριστιέμαι.
Ναι συμφωνώ,359 από Ελλάδα τελική τιμή και 3 χρόνια εγγύηση είναι αρκετά, πληρώνεις όμως κάποιες ευκολίες που έχει παραπάνω από τα υπόλοιπα ερασιτεχνικά, που είναι φτηνότερα, einhell and scheppach.Πολλα λεφτα για ερασιτεχνικο ομως το μεγαλητερο μειον .
Τι ευκολιες;;;; Έχεις αγγίξει einhel; λες κ είναι χάρτινος ο πάγκος! Συν ότι είναι πρακτικά αδύνατο να κόψεις 2 φορές με ίδια αποτελέσματα! Τι συγκρίνουμε; Αυτό οι περιστάσεις με τα φθηνά παγκοπριονα γίνεται κ με ένα χειρός.Ναι συμφωνώ,359 από Ελλάδα τελική τιμή και 3 χρόνια εγγύηση είναι αρκετά, πληρώνεις όμως κάποιες ευκολίες που έχει παραπάνω από τα υπόλοιπα ερασιτεχνικά, που είναι φτηνότερα, einhell and scheppach.
Ναι συμφωνώ,359 από Ελλάδα τελική τιμή και 3 χρόνια εγγύηση είναι αρκετά, πληρώνεις όμως κάποιες ευκολίες που έχει παραπάνω από τα υπόλοιπα ερασιτεχνικά, που είναι φτηνότερα, einhell and scheppach.
Τι να πω εγω εχω ενα einhell με τα μισα λεφτα καλυτερα χαραξτηριστικα
Αλουμινενιο κινουμενο πλατο και σιγουρα μπορω να κοψω 2 φορες 22 η 222 το ιδιο ακριβως κομματι.
Ναι το πηρα στα μισα λεφτα αλλα η πραγματικη του αξια ειναι ιδια με το pts 10 αλλα καλυτερο .δεν ξερω αν υπαρχει ακομη διαθεσιμο καπου γιατι εμενα ηταν ενα κομματι πτοσφορα βιτρινας αλλα μεταξι του συγκεκριμενου εινχελ και τους μπος στα 360 ευρω (αν διεθετα τοσα χρηματα )θα επερνα το εινχελ
Αυτο που εχεις και ενα ακομη einhell φτηνοτερο ,ειναι τα μονα einhell σε πορτοκαλι χρωμα που εχω δει. Ειναι παλια μοντελα ή αλλη κατηγορια οπως ειναι αλλα μπλε και αλλα κοκκινα;Χρηστο το fks 315.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.