Μια γρηγορη κριτικη για μερικα πραγματακια μικρης αξιας, που μου φανηκαν σημαντικα.
Ταχυτσοκ wolfcraft
https://www.toolstore.gr/wolfcraft-...ia-eksagwno-stelexos-p-5805.html#.WIduR8viWhA
Αν και λιγο στην αρχη με μπερδεψε πως δουλευει, στη συνεχεια αποδειχτηκε πολυ καλο και ευκολοχρηστο.
how to screenshot on windows 7
Σφικτηρας wolfcraft.
https://www.toolstore.gr/wolfcraft-3631000-sfigktiras-elatirioy-pr-6852.html#.WIduX8viWhB
Δεν τους συμπαθουσα αυτου του τυπου τους σφικτηρες αλλα στο περασμα του καιρου αλλαξα γνωμη. Τωρα μετα τη χρηση αυτου με βολεψε περισσοτερο, τοσο λογω της εγκοπης στις σιαγωνες αλλα και της δυναμης συσφιξεως. Καλυτερο σφιξημο απο τους αντιστοιχους dexter που ειχα.
Σπρει βερνικι διαφανο.
Περιμενω εδω και καιρο να φερει το λιδλ ξανα αλλα σημερα το χρειαστηκα και αναγκαστικα κατεληξα στη τοπικη αγορα
![]()
Καλα και φτηνα του lidl, αλλα αυτο εχει καλυτερη καλυψη και πλουσιο ψεκασμα. Δεν ξερω πως θα ειναι μετα απο καιρο σε επομενη χρηση του ιδιου ψεκαστηρα αλλα φανηκε η διαφορα απο την αρχη.
Αν το βρω και σε καλυτερη τιμη μαλλον τα του λιδλ θα αγνοηθουν.
imagur
Το συγκεκριμένο διαφανο όπως και διαφορα αλλα απο αυτη την εταιρία τα χρησιμοποιω κατα κόρον . Παρα πολυ καλα !
Νεκ τι τιμη τα παίρνεις ;
Αριστο ειναι!Ευχαριστούμε Νεκτάριε,τό τσόκ παρατήρησες άν γύρναγε παράκεντρα ?
Τι 2 ευρώ?????
Επιβεβαιωνω για την ποιότητα του σπρέι και εγώ!
Το συγκεκριμένο διαφανο όπως και διαφορα αλλα απο αυτη την εταιρία τα χρησιμοποιω κατα κόρον . Παρα πολυ καλα !
Ο Θεος!Ευχαριστούμε Νεκτάριε,τό τσόκ παρατήρησες άν γύρναγε παράκεντρα ?
Και εγω γύρω στα 2 όσο και τα απλα χρωματιστά (μαύρο , ασήμι κλπ) . Γύρω στα 3,5 πήρα κάποια ιδιαιτερα όπως στο χρώμα του χαλκού και του χρυσού . Και γύρω στα 3 αντισκουριακα , λυπαντικά κλπ σπρέι .
Ευχαριστούμε Νεκτάριε,τό τσόκ παρατήρησες άν γύρναγε παράκεντρα ?
Εγώ 3 - 3.5 πήρα το τελευταίο από τοπικό μαγαζί. Πολύ περισσότερη ποσότητα από του lidl και τιμή σχεδόν ίδια!
5 !!
Αριστο ειναι!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ο Θεος!
:bigcry:
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ru sure?
Απο που?
Καλώς τον Νικόλα με δυναμικό come back, όχι πως δεν το περίμενα,.
Πολύ καλή παρουσίαση του κάδου με λεπτομερή περιγραφή.
Ευχαριστώ Παναή!
Θεωρώ ότι αξίζει καθώς ένα κυκλωνικό (DIY) βγαίνει λίγο παραπάνω από τα μισά χρήματα και δεν κάνει για αναρρόφηση στάχτης (αν ποτέ χρειαστεί).
Τώρα κατάλαβαΑντώνη, είναι ένα κουτί με φίλτρο, δεν είναι σκούπα....θέλει σκούπα για να αρχίσει να τραβάει, απλά προστατεύει την σκούπα από τα σκουπίδια γεμίζοντας πρώτα αυτή....στην ουσία είναι σαν τα diy κυκλωνικά που υπάρχουν στο ιντερνέτ.
Νίκο, δεν καταλαβαίνω πως την δουλεύεις. Μόνη της; σε συνδυασμό με την σκούπα;
Αντώνη, είναι ένα κουτί με φίλτρο, δεν είναι σκούπα....θέλει σκούπα για να αρχίσει να τραβάει, απλά προστατεύει την σκούπα από τα σκουπίδια γεμίζοντας πρώτα αυτή....στην ουσία είναι σαν τα diy κυκλωνικά που υπάρχουν στο ιντερνέτ.
Δεν μπερδεύω το πριονίδι με την στάχτη, Έχω σκούπα για την στάχτη Parkside. χαχα
Το κυκλονικό δεν μου στοίχησε ούτε 4
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.