Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Και εγω γύρω στα 2 όσο και τα απλα χρωματιστά (μαύρο , ασήμι κλπ) . Γύρω στα 3,5 πήρα κάποια ιδιαιτερα όπως στο χρώμα του χαλκού και του χρυσού . Και γύρω στα 3 αντισκουριακα , λυπαντικά κλπ σπρέι .

Re: Απάντηση: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Μια γρηγορη κριτικη για μερικα πραγματακια μικρης αξιας, που μου φανηκαν σημαντικα.

Ταχυτσοκ wolfcraft

https://www.toolstore.gr/wolfcraft-...ia-eksagwno-stelexos-p-5805.html#.WIduR8viWhA

Αν και λιγο στην αρχη με μπερδεψε πως δουλευει, στη συνεχεια αποδειχτηκε πολυ καλο και ευκολοχρηστο.

how to screenshot on windows 7

Σφικτηρας wolfcraft.

https://www.toolstore.gr/wolfcraft-3631000-sfigktiras-elatirioy-pr-6852.html#.WIduX8viWhB

Δεν τους συμπαθουσα αυτου του τυπου τους σφικτηρες αλλα στο περασμα του καιρου αλλαξα γνωμη. Τωρα μετα τη χρηση αυτου με βολεψε περισσοτερο, τοσο λογω της εγκοπης στις σιαγωνες αλλα και της δυναμης συσφιξεως. Καλυτερο σφιξημο απο τους αντιστοιχους dexter που ειχα.

Σπρει βερνικι διαφανο.
Περιμενω εδω και καιρο να φερει το λιδλ ξανα αλλα σημερα το χρειαστηκα και αναγκαστικα κατεληξα στη τοπικη αγορα

28530.jpg

Καλα και φτηνα του lidl, αλλα αυτο εχει καλυτερη καλυψη και πλουσιο ψεκασμα. Δεν ξερω πως θα ειναι μετα απο καιρο σε επομενη χρηση του ιδιου ψεκαστηρα αλλα φανηκε η διαφορα απο την αρχη.
Αν το βρω και σε καλυτερη τιμη μαλλον τα του λιδλ θα αγνοηθουν.

imagur

Εγώ 3 - 3.5 πήρα το τελευταίο από τοπικό μαγαζί. Πολύ περισσότερη ποσότητα από του lidl και τιμή σχεδόν ίδια!

Απάντηση: Re: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Το συγκεκριμένο διαφανο όπως και διαφορα αλλα απο αυτη την εταιρία τα χρησιμοποιω κατα κόρον . Παρα πολυ καλα !
Νεκ τι τιμη τα παίρνεις ;

5 !!

Ευχαριστούμε Νεκτάριε,τό τσόκ παρατήρησες άν γύρναγε παράκεντρα ?
Αριστο ειναι!

Τι 2 ευρώ?????

Επιβεβαιωνω για την ποιότητα του σπρέι και εγώ!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το συγκεκριμένο διαφανο όπως και διαφορα αλλα απο αυτη την εταιρία τα χρησιμοποιω κατα κόρον . Παρα πολυ καλα !

Ο Θεος!

:bigcry:

Και εγω γύρω στα 2 όσο και τα απλα χρωματιστά (μαύρο , ασήμι κλπ) . Γύρω στα 3,5 πήρα κάποια ιδιαιτερα όπως στο χρώμα του χαλκού και του χρυσού . Και γύρω στα 3 αντισκουριακα , λυπαντικά κλπ σπρέι .

Εγώ 3 - 3.5 πήρα το τελευταίο από τοπικό μαγαζί. Πολύ περισσότερη ποσότητα από του lidl και τιμή σχεδόν ίδια!

Ru sure?
Απο που?

Re: Απάντηση: Re: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

5 !!

Αριστο ειναι!

Ο Θεος!

:bigcry:

Ru sure?
Απο που?

Sure sure.
Και τα Morris 2.5 - 3 ευρώ από τον Αγροσπιτόκηπο.
Το άλλο το πήρα από τον Χωλίδη (στο στενό μέσα).

P1280029.jpgP1280030.jpg

καθαρισα 2 μπρατσα απ τις καρεκλεσς,το ενα εγινε με θερμοπιστολο και ξυστρα και το αλλο με remover .
με το θερμοπιστολο εμεινε καθαρο ξυλο ενω με το ρεμουβερ θαμπωσε λιγο αλλα ετσι κ αλλιως θα τριφτει με 240 αρι πριν το βαψω.

Βασιλη μη ξεχασεις να μας ενημερωσεις για το αποτελεσμα. Αν αξιζε τουλαχιστον ο κοπος.

:flipout:

:a0210:

χα χα νεκ φυσικα βεβαια την παρασκευη φευγω για σαμο και θα χασω εδαφος χαχαχα!

'Ενα τεστ της πριονοκορδέλας Metabo BAS 261 Precision που παρουσιάζει η karmen1983 στο "the Lab".
Σίγουρα ενδιαφέρει πολλούς.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πολύ ωραίο το εργαλείο Κ πολύ άρτια η παρουσίαση!

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάδος στάχτης Karcher (Premium) για όλες τις σκούπες πολλαπλών χρήσεων Karcher.

IMG_20170211_175407.jpg

Αγοράστηκε όχι για αναρρόφηση στάχτης αλλά για ξυλόσκονης και χοντρού πριονιδίου.
Είναι η έκδοση Premium που περιλαμβάνει φίλτρο για λεπτή σκόνη (κάλτσα).

Ποιότητα κατασκευής Υπεράνω καθε κριτικής καθώς το μέταλλο είναι προσεκτικά βαμμένο με ποιοτική μπογιά, οι μεντεσέδες από στιβαρό ανοξείδωτο ατσάλι, ο σωλήνας από χοντρό ατσάλι που αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες και γενικά σαν σύνολο είναι πολύ καλό και συνάμα ελαφρύ. Το ίδιο ισχύει και για το φίλτρο το οποίο είναι χοντρό και όχι ψιλό σαν κάτι άλλα κινέζικα που σκίζονται πανεύκολα.

IMG_20170211_175508.jpg

IMG_20170211_175633.jpg

Περιεχόμενα Κάδος, σωλήνας, μεταλλικό ακροφύσιο, φίλτρο - κάλτσα και πλήρες εγχειρίδιο οδηγιών.

IMG_20170211_175557.jpg

Τεστ:
Βρήκα την ευκαιρία να καθαρίσω το εργαστήριο αλλά και να τεστάρω την ικανότητα αναρρόφησης (μπούκωμα) του κάδου.
Την σύνδεσα λοιπόν στην Karcher WD6P που έχω και ξεκίνησα το καθάρισμα αλλά και την δοκιμή σε λόφο από χοντρό πριονίδι μαζί με σκόνη που είχα μαζέψει από κατασκευή κηροπηγίων και στα οποία αν έβαζα την σκούπα σίγουρα θα είχε μπουκώσει!

IMG_20170211_185639.jpg

Να πω εδώ ότι ο σωλήνας της σκούπας μπαίνει στο φίλτρο "σφηνωτά" πράγμα που σημαίνει ότι το συγκεκριμένο φίλτρο ταιριάζει σε όλες τις σκούπες πολλαπλών χρήσεων της αγοράς.

Πλεονεκτήματα:

1) Ακόμα και με το φίλτρο πάνω, η μείωση της αναρρόφησης της σκούπας είναι σχεδόν μηδαμινή,
2) Λόγω της αυξημένης διαμέτρου του σωλήνα τα μπουκώματα ακόμα και σε πολύ σκόνη και χοντρά κομμάτια ξύλου (βουναλάκια) εξαφανίστηκαν!
3) Απόδοση καλύτερη ακόμα και από έναν μέτριο απορροφητήρα σκόνης (βλέπε Scheppach, Woodster κ.λπ) και ισάξια κυκλωνικού συστήματος.
4) Μεγάλος κάδος που δεν γεμίζει εύκολα.
5) Εξοικονόμηση σε σακούλες. Δεν περνάει καθόλου πριονίδι στην σακούλα της σκούπας.

Μειονεκτήματα:
1) Σχετικά υψηλή τιμή. Κυκλοφορούν ολοκληρωμένες σκούπες στάχτης με 30-40 ευρώ.
2) Κοντός σωλήνας αναρρόφησης. Άλλο 1 μέτρο θα ήταν το ιδανικό αν και για την χρήση που προορίζεται κανονικά δεν χρειάζεται περαιτέρω.

Στα δια ταύτα: Για να μην χρησιμοποιώ δεύτερη (τρίτη στην πραγματικότητα) σκούπα σκέφτηκα να παρω αυτό το φίλτρο αφενός μεν για να μην αγοράζω πανάκριβες σακούλες στην σκούπα μου (14 ευρώ τα 4 τμχ) και αφετέρου δε για να μην μετακινώ την σκούπα συνεχώς από το παγκοπρίονο στο φαλτσοπρίονο και στα υπόλοιπα εργαλεία.

IMG_20170211_190550.jpg

Καλώς τον Νικόλα με δυναμικό come back, όχι πως δεν το περίμενα,.
Πολύ καλή παρουσίαση του κάδου με λεπτομερή περιγραφή.

Ένας γνωστός μου έχει την 261 και τις προάλλες έκοψα κάποια κομμάτια Ξύλου , να πω ότι όντως η 261 κόβει σχεδόν τα πάντα , έχει αρκετή ισχύ για ερασιτεχνικές δουλειές ,πολύ καλό τραπέζι ,αλλά ο φράχτης της δεν είναι πολύ αξιόπιστος ,στο σφυξιμο έχει μία τάση μετατόπισης γιατί η δεύτερη αντικρυστη δαγκάνα είναι από πλαστικό και η κλίμακα μέτρησης χάνει κάποια χιλιοστά ,αλλά δίνει την δυνατότητα ρύθμισης.Επισης σαφώς συμφέρει ή αγορά από έξω γιατί με τα μεταφορικά φτάνει στα 300 περίπου , πολύ πιο φτηνά από την ελληνική αγορά.Αν και κάποιο παιδί την αγόρασε 360 από Ελλάδα ,όπως έγραφε εδώ στο φόρουμ.

Στάλθηκε από το Lenovo TB3-850F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλώς τον Νικόλα με δυναμικό come back, όχι πως δεν το περίμενα,.
Πολύ καλή παρουσίαση του κάδου με λεπτομερή περιγραφή.

Ευχαριστώ Παναή!

Θεωρώ ότι αξίζει καθώς ένα κυκλωνικό (DIY) βγαίνει λίγο παραπάνω από τα μισά χρήματα και δεν κάνει για αναρρόφηση στάχτης (αν ποτέ χρειαστεί).

Αντώνη, είναι ένα κουτί με φίλτρο, δεν είναι σκούπα....θέλει σκούπα για να αρχίσει να τραβάει, απλά προστατεύει την σκούπα από τα σκουπίδια γεμίζοντας πρώτα αυτή....στην ουσία είναι σαν τα diy κυκλωνικά που υπάρχουν στο ιντερνέτ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Ευχαριστώ Παναή!

Θεωρώ ότι αξίζει καθώς ένα κυκλωνικό (DIY) βγαίνει λίγο παραπάνω από τα μισά χρήματα και δεν κάνει για αναρρόφηση στάχτης (αν ποτέ χρειαστεί).

Δεν μπερδεύω το πριονίδι με την στάχτη, Έχω σκούπα για την στάχτη Parkside. χαχα
Το κυκλονικό δεν μου στοίχησε ούτε 4

Αντώνη, είναι ένα κουτί με φίλτρο, δεν είναι σκούπα....θέλει σκούπα για να αρχίσει να τραβάει, απλά προστατεύει την σκούπα από τα σκουπίδια γεμίζοντας πρώτα αυτή....στην ουσία είναι σαν τα diy κυκλωνικά που υπάρχουν στο ιντερνέτ.
Τώρα κατάλαβα

Νίκο, δεν καταλαβαίνω πως την δουλεύεις. Μόνη της; σε συνδυασμό με την σκούπα;

Αντώνη μόνο με την σκούπα δουλεύεται (είναι μία σκούπα στάχτης χωρίς μοτέρ για να καταλάβεις).

Ακριβώς Σώτο.
Απλά το θεωρώ πιο ποιοτική λύση και με δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί σαν κανονική σκούπα για στάχτη (αν ποτέ χρειαστεί).

Δεν μπερδεύω το πριονίδι με την στάχτη, Έχω σκούπα για την στάχτη Parkside. χαχα
Το κυκλονικό δεν μου στοίχησε ούτε 4

Αν πάρεις το τσουτσούνι που πουλάει το Μπανκόνγκ (κόστος 14-15 ευρώ) συν ένα πλαστικό βαρέλι από κάτω (γύρω στα 5 ευρώ) φτάνεις το μισό κόστος της karcher.
Θα χρειαστείς και σωλήνα, οπότε και κανένα ταλιράκι από εκεί, το φτάνεις το ποσό σιγά σιγά και δεν έχεις μεταλλικό σωλήνα και μεταλλικό κάδο.
Το ζυγίζεις και αν δεις ότι σε συμφέρει το παίρνεις. :)