Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Συγγνώμη για το off topic παιδιά αλλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας!! Δεν καταλαβαίνει τίποτα

Χα χα χα χα χα....
:flipout:

Εγω προσωπικα παντως απλα το δοκιμαζω στην δουλεια....
Ειναι το βιντεακι αυτο σαν να ξεκινας την εμπειρια του γαμου απο το διαζυγιο....

Τελικα ο cobolt, τα αξιζει τα λεφτα του. Σε εργασιες περιφραξης, κοψιμο συρματως απλου και πεπλεγμενου βουτηρακι γρηγορα και ακουραστα.
Ηλιαχτιδα δεν ειδα να δημιουργηται.
Απλα ο συγκεκριμενος που εχω με το ελατηριο, δεν επιτρεπει την πληρη αξιοποιηση του σημειου που μαγκωνει το συρμα για να τραβηξουμε. Βολευει μονο οταν δουλευουμε στην ακρη του συρματος. Αν θελουμε να τραβηξουμε ενα συρμα ενδιαμεσα καπου στο μηκος, δεν γινετε.

Λοιπον παιδια,περι του τραπεζακίου ρουτερ της Ferm.
Θετικα:
-Κατασκευη υπερανω κριτικης,πολυ ποιοτικο αλουμινιο,ο φρακτης και οι οδηγοι που ειναι πλαστικοι επισης καλης ποιοτητας.
-Η ασφαλιση του φρακτη εμπνεει εμπιστοσυνη,δουλεψα ταβλες 2,5cm παχος και 80cm μηκος και δεν εχασε τιποτα.
-Ευκολη συναρμολογηση.
-Ομορφουλι,αποπνεει σοβαροτητα και προδιαθετει για μακροζωια!
-Η πριζα με το I\O πολυ εξυπηρετικη.
Αρνητικα
-Βασικα αν θα επρεπε να γκρινιαξω για κατι,αυτο θα ηταν το μικρο του μεγεθος και ο χαμουλης απο τις βιδες στερεωσης του ρουτερ που δυσκολευουν λιγο τη ρυθμιση του,επισης θα ηθελα λιγο πιο μεγαλο καλωδιο τροφοδοσιας.
-Το τραπεζακι "φωναζει" για χρηση με σκουπα η απορροφητηρα,καθως τα πριονιδια συσσωρευονται στην επιφανεια εργασιας και μπορει να επηρρεασουν την ποιοτητα της δουλειας.

Εν κατακλειδει,πολυ αξιολογο,επι τελους θα χρησιμοποιησω σωστα το ρουτερακι μου.Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αγορα του!

Attachments

• IMG_20160322_145424.jpg
    IMG_20160322_145424.jpg
    209.4 KB · Views: 188
Αντιθετα δε μπορω να γραψω το ιδιο καλα σχολια για τον οδηγο κρυφων συνδεσεων της wolfcrafat.Δυσχρηστος,δε συνοδευεται απο οδηγιες χρησης περα απο καποιες ψευτοφωτογραφιες στο κουτι,και τελικα πολυ κακο για το τιποτα.Ισως να χρειαζομαι εξοικειωση στη χρηση του,παντως μετανοιωσα που δεν εδωσα ακομα 30 να παρω μια φτηνη φρεζοκαβιλιερα..

Μπραβο Νικο, καλοριζικο.

Αν καταλαβα καλα, η ρυθμιση του υψους του bit ειναι χρονοβορα και δυσκολουτσικη?

Φίλε Νίκο καί πάλι καλοδούλευτα
Εχει αναλυτικές οδηγίες (εκτός από φωτογραφίες) καί στά Ελληνικά τό φυλλάδιο μέσα στό κιτ γιά κρυφές βίδες τής Wolfcraft,απλά θέλει να του κάνεις χρήση σέ ρετάλια ξύλου γιά νά τόν μάθεις καλά,πρίν από κανονικές εφαρμογές.

Ναι Μιχαλη,δεν ξερω για αλλα ρουτερ αλλα το δικο μου τουλαχιστον εχει πολυυυ σκληρο ελατηριο..Ιδανικο θα ηταν το τραπεζακι να εχει συστημα lift.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ευχαριστω Δημητρη,η αληθεια ειναι πως δεν εκανα και πολες δοκιμες!

αυτόν τον οδηγό κρυφών συνδέσεων ( ε, ρε όνομα που βρήκαν , μου θυμίζει "οδηγό κρυφών συνερεύσεων") και εγώ δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί παίρνει τόσες θετικές γνώμες . Κάνει για Pocket hole jigς , που δεν τον γουστάρω καθόλου , ως αδύναμο , και πέρα από την ταχύτητα δουλειάς , δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλα συν έχει . Συμφωνώ με τον Νίκο , για την προτίμηση σε φρεζοκαβιλιέρα .

Νίκο για να το ρυθμίσεις το ρούτερ πας από πίσω? πως γίνεται η διαδικασία?

Για το οδηγό της Wolfcraft, έχω βρεθεί 3 φορές με το χέρι στο mouse για να τον παραγγείλω και όλο κάνω πίσω, δοκίμασέ τον λίγο παραπάνω και πες εάν ισχύουν οι αρχικές σου εντυπώσεις σε παρακαλώ πολύ.

(και από όποιον άλλον θέλει φυσικά κάποια γνώμη, κυρίως αρνητική)

@ Νικος Πετειναρακης
Καλοδουλευτα τα εργαλεια !!
Μπραβο για την παρουσιαση του ferm γιατι πριν καιρο που ειχε ξανασυζητηθει ειχε γινει αρνητικη αναφορα στο ferm
και εμενα προσωπικα με ειχε αποτρεψει η παραγγελια του αλλα τωρα ξαναμπηκε στην λιστα!!
Το ρουτερ μπαινει και βγαινει ανετα απο το τραπεζι ? ειναι γρηγορη η αλλαγη του δηλαδη?
Ειναι αρκετα σταθερο το τραπεζι χωρις να χρειαζεται να βιδωθει καπου μονιμα?
Ευχαριστω προκαταβολικα

Με σκουπα απο πισω και λιγο ανοιχτο το φραχτη δεν αφηνει τπτ! Μολις τελειωσα κ γω με τη τοποθετηση του..

Νικολα φτιαξε ενα κουτι κ πεταξε το μεσα φιλε.. Πιο σταθερο κ πιο ευκολο να περασεις κατι μεγαλο λογω ογκου επιφανειας εργασιας

9df75081b61464478fb8bde320c2f62b.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η αγαπη εχει κανει ωραια πατεντα για lift, ευκολη κ χωρις να επεμβενεις ουσιαστικα στο ρουτερ!

Γιάννη, εσύ πως αλλάζεις bit και πως το ανεβοκατεβάζεις?
μην μου πεις από κείνο το πορτάκι μπροστά....

Πολυ ωραια πορτακια ο Γιαννης! :flipout:

Ωραιοι και οι παγκοι σου ενσωμΑτωμενοι με τα εργαλεια!

Νίκο ψάξε το λίγο παραπάνω για το wolfcraft και θα αυτοδιαψευστεις!!!!!

Πάντως το τραπεζάκι μακάρι να σου βγει καλό αλλά η επιφάνεια του ίσως είναι και πιο μικρή από το προξον του Μιχάλη!