AGROTISS
Supreme Member
Δημήτρη ωραίο εργαλειάκι, πράγματι. Με τις κατάλληλες λάμες άραγε θα κόβει και μέταλλα ή είναι μόνο για ξύλα ;
Να το χαρείς στο έπακρον φίλε !!
Να το χαρείς στο έπακρον φίλε !!
Το άλλο που μου άρεσε εμένα σε αυτή Δημήτρη είναι πως έχει το σύστημα που μου άρεσε στο παλμικο πολύεργαλειο της Dewalt.
Όσο πατάς τόσο δίνει στροφές.
Το ίδιο έχουν και οι σπαθοσέγες της Dewalt.
Nαί έτσι είναι Κυριάκο,δεν τό ανέφερα γιατί νόμιζα ότι όλα έτσι είναι,αυτό ισχύει καί γιά τήν επαναφορτιζόμενη σέγα πού είχα αγοράσει τίς προάλλες,όσο πατάς τήν σκανδάλη δίνει φούλ στροφές.
Να τι μπορει να παθει μια φτηνη ξυλοβιδα οταν βιδωνεται/ξεβιδωνεται με απλο δραπανοκατσαβιδο/βιδολογο και οχι με παλμικο κατσαβιδι.
![]()
Καμιά ιδέα πως τις ξεχωρίζουμε ίσως; Αυτές που είχε το Lidl σε στρογγυλή συσκευασία σε πέντε μεγέθη αν δεν κάνω λάθος πακέτο είχαν την τάση να παρουσιάζουν τέτοια φαινόμενα, όπως και να κόβονται τελείως στο κεφάλι τους ότων προσπαθοιύσες να τις φρεζάρεις στο ξύλο. (... με απλό δραπανοκατσάβιδο/βιδολόγο και όχι με παλμικό κατσαβίδι, εννοώ πάντα.)
Γιωργο εξαιρετικες βιδες αυτες και πολυ μελετημενες!
Η φρεζα που εχουν μεγαλο πλεονεκτημα. Τις συγκρινα με τις απλες και ειδα διαφορα. Πχ αν βιδωνεις δυο ξυλα μαζι, οταν η βιδα περασει στο δευτερο σχεδον δεν το σμπρωχνει, επειδη το "αρπαζει" αμεσως. Οι απλες πχ lihlin, το σμπρωχνου και αν δεν εχεις σφικτηρα δεν υπαρχει καλο εφαρμοστο βιδωμα. Απλα δεν ξερω πως λειτουργουν νε τα βυςματα/ουπα.Μιχάλη πόσο δίκιο έχεις, το έχω αντιμετωπίσει κι εγώ αυτό.
FISCO SΤΑR εγώ που τις έχω δουλέψει είμαι πολύ ευχαριστημένος
http://www.e-shop.gr/nobopanobides-galbanize-fisco-star-torx-me-freza-35x-30-1000-tem-p-TLS.140531
τις βρίσκεις και χύμα..
Η φρέζα δεν ενοχλεί το ούπατ.
από την στιγμή που δοκίμασα τις torx έχω αρχίσει σταδιακή αντικατάσταση των σταυρωτών βιδών....
Η φρέζα δεν ενοχλεί το ούπατ.
από την στιγμή που δοκίμασα τις torx έχω αρχίσει σταδιακή αντικατάσταση των σταυρωτών βιδών....
Πρίν καιρό είχε πάρει ένας συμ-φορουμίτης ένα κλαδοτεμαχιστή einhel.
Έγραψε κάποιο σχόλιο/παρουσίαση για τις εντυπώσεις του?
Έψαξα αλλά δε βρήκα κάτι.
παντος υπαρχουν μυτες αφαιρεσης βιδων (οταν εχουν τετοια περιπτωση οι βιδες)
επειδη και εγω δεν μπορω να τις αναγνωρισω μου εχει τυχει καποιες φορες να γινει ετσι το κεφαλι της βιδας
εδω τις εχω βρει και αναμενεται να τις παρω και ας μην χρειαστουν ποτε
http://www.etools.gr/index.php?option=com_mijoshop&route=product/product&product_id=4480
Μην τρέφεις και μεγάλες ελπίδες... Δεν είναι αυτό που νομίζεις, ελάχιστα καλύτερες από ένα αντιστοιχο ίσιο κατσαβίδι είναι.
Τις πήρα, τις δοκίμασα μια φορά, έκατσα πάνω στο παγωτό και τις παράτησα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.