Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Ποσο ειναι το ανοιγμα της διχαλας Κυριακο? 9 εκατοστα?

Εχω και γω ενα λοσταρακι απο αυτη τη μαρκα, εδω και καμποσα χρονια. Μπορω να πω οτι τα μεταλλα τους ειναι πολυ καλα.

41462262465_07040f27b0_c.jpg

Last edited:
Ευχαριστω για τις φωτογραφιες Δημητρη. Εινα αυτο που φοβομουν, δεν εχει τις ροδελες που εχουν τα μεγαλα για την καλυψη του διακενου, το οποιο ειδικα στην περιπτωση του 13mm τυμπανου ειναι τεραστιο. Βλεπω ομως οτι ενδεχομενως να αφαιρειται ευκολα η επιφανεια του "τραπεζιου", οποτε το προβλημα να μπορει να αντιμετωπιστει με Την κατασκευη μιας αλλης απο plexiglass με το επιθυμιτο για καθε περιπτωση διακενο.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ανετα κάνεις Κώστα πατέντα μέ plexiglass η ξύλο,η μαύρη πλαστική επιφάνεια κρατιέται μέ 6 βίδες.
Κατάλαβα ότι τό χειρός τριβείο ταλάντωσης (Oscillating Spindle Sander) είναι γιά πιό άς τό πούμε "χοντροκοπιές" και όχι γιά μινιατούρες όπως είναι τό τριβείο ταλάντωσης πάγκου πού έχει διάφορα πέλματα καί κλείνει τελείως τό διάκενο.
Προσωπικά δέν κάνω τόσο μινιατούρες έργα πού νά έχω πρόβλημα μέ τό διάκενο.

Δοκιμη του Roughneck κατεδαφιστικου εργαλειου και μοχλου για διαλυση παλευτων!
Παιδια ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει.

Εδω δοκιμη σε χοντρη παλετα που ενω ειναι μεγαλο το ανοιγμα του χωραγε ισα ισα!!!

Με ελαχιστο κοπο την διελυσε!!!
Το συνιστω ανεπιφύλακτα!!!

Φαίνεται στιβαρό εργαλείο :a0210:

Μπαμπινο για τα 25 ευρω που κοστισε δεν έφτιαχνα τπτ μονος μου....

Ευχαριστούμε πολύ Κυριάκο. Ξηλωσε τριπλό καρφί χωρίς απώλειες ξύλου; Αν ναι τότε θα την χτυπήσω.

Τετραπλο καρφι!!!
Να το χτυπησεις! Στο τι παραγγειλαμε σημερα εχω και το λινκ του απο αμαζον Αγγλίας και εχει μολος 6 λιρες μεταφορικα!

Μιχαλη 10 εκατοστα πρεπει να ειναι το ανοιγμα του.
Και οπως το λες πολυ στιβαρο εργαλειο!!!

Εδω και το λινκ!
https://www.amazon.co.uk/Roughneck-...pID=311YcwYvuNL&preST=_SX300_QL70_&dpSrc=srch

Last edited by a moderator:
Makita Router/trimer rt0700c.

Δυνατο εργαλειο, αθορυβο σχετικα με κατι αλλα φθηνοτερα, πρασινα ή οχι. Περιεχει παρα πολλα εξαρτηματα στο σχεδον πληρες πακετο.

Αλλα μετα απο λιγη χρηση εχω διαπιστωσει δυο πραγματα που με κανουν κινεζο...
1) φωτισμος. Επειδη καποια μας εχουν καλομαθει, η μεταλλικη κατασκευη οταν ειναι σε κατασταση trimmer κανει την ελλειψη led αισθητη. Πολυ σκοταδι ρε φιλε μου οταν δεν τριμαρει αλλα χρησιμοποιητε σε plunge καταστασεις. Κατι πρεπει να κανω...
2) σκουπα. Η διατομη της υποδοχης της σκουπας δεν ταιριαζει με τη σκουπα μου (karcher mv6). Πιθανολογω πως ουτε με αλλες θα ταιριαζει. Χρειαζεται ανταπτορας και μου τι δινει να βαζω βγαζω τον ανταπτορα απο το φαλτσοπριονο parkside που εχω...
3) σταθεροτητα. Εχω βασιμη υποψια πως επισης οταν δουλευει σε trimer κατασταση, αφου ρυθμιστει και ξεκινησει μετα η λειτουργια του ‛πεφτει’ του ρουτερ μεσα στη βαση μεχρι και ενα χιλιοστο! Μαλλον ο τροπος ρυθμισης και συσφιξης ευθηνεται γιαυτο και ισως βελτιωνεται.
Ευχαριστω για τη προσοχη σας!

Ρε μαστόρια, κάποιο από αυτά τα αυτοτροφοδοτούμενα forstner της Dewalt τα χρησιμοποιεί κανένας;
Εγώ τρία έχω πάρει και δεν κόβει κανένα... :furious3:

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    306.7 KB · Views: 250
Στον τόρνο δοκίμασα να τα δουλέψω αλλά δεν κόβουν καθόλου, μόνο καπνό βγάζουν γιατί ανάβει το ξύλο απ´ την τριβή.
Τα μικρότερα μαγέθη της Wolfcraft κόβουν πολύ καλύτερα. Λογικό θα μου πείτε το μικρότερο να κόβει καλύτερα αλλά τα Dewalt δεν κόβουν ανάλογα, σαν να είναι στομωμένα.
Ίσως να χρειάζονται και πολύ μεγαλύτερη ισχύ αλλά αν έκοβαν σωστά θα έπρεπε να βυθίζεται αρχικά στο ξύλο και να κολώνει το μηχάνημα.
Δεν ξέρω τι φταίει, θα δοκιμάσω και να τα τροχίσω αλλά χωρίς πολλές ελπίδες.

Στον τόρνο δοκίμασα να τα δουλέψω αλλά δεν κόβουν καθόλου, μόνο καπνό βγάζουν γιατί ανάβει το ξύλο απ´ την τριβή.
Τα μικρότερα μαγέθη της Wolfcraft κόβουν πολύ καλύτερα. Λογικό θα μου πείτε το μικρότερο να κόβει καλύτερα αλλά τα Dewalt δεν κόβουν ανάλογα, σαν να είναι στομωμένα.
Ίσως να χρειάζονται και πολύ μεγαλύτερη ισχύ αλλά αν έκοβαν σωστά θα έπρεπε να βυθίζεται αρχικά στο ξύλο και να κολώνει το μηχάνημα.
Δεν ξέρω τι φταίει, θα δοκιμάσω και να τα τροχίσω αλλά χωρίς πολλές ελπίδες.

Στις ποσες στροφες?

Μπορεί, αλλά στις ίδιες συνθήκες τα Wolfcraft τα πάνε μια χαρά.

& εγώ στον τόρνο δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα συγκεκριμένα Dewalt.

Στο κολωνάτο δράπανο ή σε μαλακό ξύλο μόνο τα πάνε καλά.