Ευχαριστω για τις φωτογραφιες Δημητρη. Εινα αυτο που φοβομουν, δεν εχει τις ροδελες που εχουν τα μεγαλα για την καλυψη του διακενου, το οποιο ειδικα στην περιπτωση του 13mm τυμπανου ειναι τεραστιο. Βλεπω ομως οτι ενδεχομενως να αφαιρειται ευκολα η επιφανεια του "τραπεζιου", οποτε το προβλημα να μπορει να αντιμετωπιστει με Την κατασκευη μιας αλλης απο plexiglass με το επιθυμιτο για καθε περιπτωση διακενο.
Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δοκιμη του Roughneck κατεδαφιστικου εργαλειου και μοχλου για διαλυση παλευτων!
Παιδια ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει.
Εδω δοκιμη σε χοντρη παλετα που ενω ειναι μεγαλο το ανοιγμα του χωραγε ισα ισα!!!
Με ελαχιστο κοπο την διελυσε!!!
Το συνιστω ανεπιφύλακτα!!!
Αυτό γιατί δεν μπορούσες να το φτιάξεις μόνος σου;
Ευχαριστούμε πολύ Κυριάκο. Ξηλωσε τριπλό καρφί χωρίς απώλειες ξύλου; Αν ναι τότε θα την χτυπήσω.
Στον τόρνο δοκίμασα να τα δουλέψω αλλά δεν κόβουν καθόλου, μόνο καπνό βγάζουν γιατί ανάβει το ξύλο απ´ την τριβή.
Τα μικρότερα μαγέθη της Wolfcraft κόβουν πολύ καλύτερα. Λογικό θα μου πείτε το μικρότερο να κόβει καλύτερα αλλά τα Dewalt δεν κόβουν ανάλογα, σαν να είναι στομωμένα.
Ίσως να χρειάζονται και πολύ μεγαλύτερη ισχύ αλλά αν έκοβαν σωστά θα έπρεπε να βυθίζεται αρχικά στο ξύλο και να κολώνει το μηχάνημα.
Δεν ξέρω τι φταίει, θα δοκιμάσω και να τα τροχίσω αλλά χωρίς πολλές ελπίδες.
Δεν ξέρω ακριβώς κάπου μεταξύ 1000 και 1500.
Μπορεί, αλλά στις ίδιες συνθήκες τα Wolfcraft τα πάνε μια χαρά.
Πρεπει να ειναι σχεδιασμενα γα χρηση σε παλμικο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.