Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

@ikulias να ρωτησω ,αυτο το πλαστικο που εχεις στρωσει πανω στον παγκο σε τι μαγαζια των βρισκουμε και πως το ζηταμε;;

Re: Απάντηση: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

PARKSIDE PHKSA 12A1 Για το εργαλείο δεν μπορώ να πω πολλά διότι το δισκάκι του απλά απαράδεκτο δεν μπορούσα να κόψω τίποτα Έλειπαν κάποια δοντάκια Και κλωτσούσε συνέχεια. Προσπάθησα να βάλω το δισκάκι του μικρού δισκοπρίονο ρεύματος και όπως βλέπετε στη φωτογραφία η διάμετρος είναι μικρότερη. Σαν ποιότητα κατασκευής για τα λεφτά του κλασσικά top.90 μοίρες δίσκος με πέλμα πολύ καλά. Η εκκίνηση του με χάλασε λίγο διότι ανεβάζει στροφές σταδιακά και σχετικά αργά. Περισσότερες πληροφορίες όταν έρθει το καινούργιο δισκάκι!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το πήρα και εγώ σήμερα, δυστυχώς απογοητεύτηκα με το συγκεκριμένο.

Δεν ξέρω αν αξίζει τα 45 ευρώ που ζητάει, ίσως να το γυρίσω και να περιμένω να φέρει το Χ20V δισκοπρίονο χειρός.

Η ποιότητα του μου αρέσει πολύ, δείχνει στιβαρό αλλά:

- σε 2 κοπές 25εκ μελαμίνης του πόντου η μπαταρία έδειχνε να ζορίζεται, από το πράσινο πήγαινε στο πορτοκαλί.
- σπαστικό το γεγονός ότι αρχίζει να ανεβάζει στροφές σταδιακά.

νομίζω πως τα 45 ευρώ είναι πολλά για το συγκεκριμένο εργαλείο ειδικά αν σκεφτείς πχ ότι με 50 ευρώ πήρα το τερατάκι παλμικό της X20V.

@ikulias να ρωτησω ,αυτο το πλαστικο που εχεις στρωσει πανω στον παγκο σε τι μαγαζια των βρισκουμε και πως το ζηταμε;;

Βιομηχανικό δάπεδο Βασίλη, εγώ το πήρα από Περιστέρι.(και όχι από χρωματοπωλείο, εκεί δεν πουλάνε συνήθως τέτοια, το πήρα από μαγαζί με κουρτίνες, υφάσματα, δάπεδα κ.λ.π.)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Το πήρα και εγώ σήμερα, δυστυχώς απογοητεύτηκα με το συγκεκριμένο.

Δεν ξέρω αν αξίζει τα 45 ευρώ που ζητάει, ίσως να το γυρίσω και να περιμένω να φέρει το Χ20V δισκοπρίονο χειρός.

Η ποιότητα του μου αρέσει πολύ, δείχνει στιβαρό αλλά:

- σε 2 κοπές 25εκ μελαμίνης του πόντου η μπαταρία έδειχνε να ζορίζεται, από το πράσινο πήγαινε στο πορτοκαλί.
- σπαστικό το γεγονός ότι αρχίζει να ανεβάζει στροφές σταδιακά.

νομίζω πως τα 45 ευρώ είναι πολλά για το συγκεκριμένο εργαλείο ειδικά αν σκεφτείς πχ ότι με 50 ευρώ πήρα το τερατάκι παλμικό της X20V.

Με δίσκο Bosch ,σήμερα τον έβαλα , η μπαταρία είναι πολύ καλητερη.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Με δίσκο Bosch ,σήμερα τον έβαλα , η μπαταρία είναι πολύ καλητερη.

Τί δοκίμασες να κόψεις με το νέο δίσκο και ποιο δίσκο πήρες (κωδικός / link) ;

Τον 85αρι για το gks 10.8... https://www.kentrovidas.gr/m/showprod.php?id=8274

6299cb4e44ad1f9a230426c08d1ca93e.png

Το δραπανακι της parkside Μου λείπει να κλείσω την βαλίτσα!!

Λοιπόν σήμερα φόρτισα 2 μπαταρίες και ξεκίνησα τα τεστ ... μέχρι 25μμ σε ξηλο πήγαμε μια χαρά με το parkside το φτερό το 32αρι το έδωσα σε έναν φίλο να κάνει την δουλειά του και δεν ήταν στο τεστ !!! Με τριπανια καθεαυτού για ξηλο (με τον ακιδα μπροστά ) κανένα πρόβλημα!! Πολύ δυνατό και σε κάτι μπουλόνια που το δοκίμασα !!! Στο μόνο αρνητικό που μένω είναι το βάρος ... αν και το μέτρο σύγκρισης που έχω αυτί τη στιγμή είναι το Bosch ( το ελαφρύτερο 12v)

Έκανα και κάποιες κοπές με το 12ν διδκοπριονακι με δίσκο Bosch... άψογα το μόνο που με ψιλό χαλάει είναι που αργεί να πιάσει μαχ στροφές !! Αλλά over all κοντά στο Bosch !

Last edited by a moderator:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ενδιαφερον γρηγορο τεστ μπαταριων makita, milwakeyy , hilti.

Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Ενδιαφερον γρηγορο τεστ μπαταριων makita, milwakeyy , hilti.
Εντυπωσιακό !!!
https://youtu.be/pvqar-4ZelA
Δεν έχω καταταγεί ακόμα σε 18βολτι σειρά και αυτό το βίντεο με έβαλε σε σκέψεις !!!

Το απόγευμα ασχολήθηκα λίγο με τη μικρή κορδελίτσα της Scheppach. Τι μικρή δηλαδή, αυτή είναι αυτό που λένε "μικρή στο μάτι μεγάλη στο κρεβάτι"!
Έκανα διάφορες δοκιμές, μικρά ξυλαράκια, μεγάλα, μαλακά, σκληρά, χλωρά, ξερά, σχεδόν απ´ όλα τα είδη. Η μικρή ανταπεξήλθε παραπάνω από ικανοποιητικά σε κάθε περίπτωση.
Στο τέλος είπα να δοκιμάσω και τα όριά της, να κόψω ελιά 9,5 cm ύψος. Απ´ ολτι βλέπετε και στις φωτογραφίες κατάφερε μιά χαρά.
Σε κάποιο σημείο βέβαια μπλόκαρε αλλά έφταιγε το οτι το ξύλο είχε στραβώσει ελαφρά. Μόλις το κράτησα ίσια, και χωρίς ιδιαίτερη πίεση, την έκανε μιά χαρά τη δουλειά της.
Για μένα η μικρή είναι μια ευχάριστη έκλπηξη, ειδικά στην τιμή που αγοράστηκε. Κάποια στιγμή σκέφτηκα οτι ήρθε ο καιρός να αλλάξει κι ο Νεκτάριος την υπογραφή του. :p

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    298.7 KB · Views: 181
  • image.jpg
    image.jpg
    294.4 KB · Views: 180
  • image.jpg
    image.jpg
    298.8 KB · Views: 184
Σε σχέση με άλλα entry lvl εργαλεία τα scheppach δεν είναι καθόλου άσχημα. Έχω ένα μικρό φορητό παγκοπριονακι της scheppach τρία χρόνια, κόβει μια χαρά. Εντάξει δεν είναι τέρατα ποιότητας, αλλά για diy χρήση είναι ο. κ. Το θέμα είναι ότι η εγγύηση τους, αν πάθουν κάτι. Στην Ελλάδα τις έχει ο Νικολάου.

Στάλθηκε από το AGS-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Το απόγευμα ασχολήθηκα λίγο με τη μικρή κορδελίτσα της Scheppach. Τι μικρή δηλαδή, αυτή είναι αυτό που λένε "μικρή στο μάτι μεγάλη στο κρεβάτι"!
Έκανα διάφορες δοκιμές, μικρά ξυλαράκια, μεγάλα, μαλακά, σκληρά, χλωρά, ξερά, σχεδόν απ´ όλα τα είδη. Η μικρή ανταπεξήλθε παραπάνω από ικανοποιητικά σε κάθε περίπτωση.
Στο τέλος είπα να δοκιμάσω και τα όριά της, να κόψω ελιά 9,5 cm ύψος. Απ´ ολτι βλέπετε και στις φωτογραφίες κατάφερε μιά χαρά.
Σε κάποιο σημείο βέβαια μπλόκαρε αλλά έφταιγε το οτι το ξύλο είχε στραβώσει ελαφρά. Μόλις το κράτησα ίσια, και χωρίς ιδιαίτερη πίεση, την έκανε μιά χαρά τη δουλειά της.
Για μένα η μικρή είναι μια ευχάριστη έκλπηξη, ειδικά στην τιμή που αγοράστηκε. Κάποια στιγμή σκέφτηκα οτι ήρθε ο καιρός να αλλάξει κι ο Νεκτάριος την υπογραφή του. :p
Στην κάτω τροχαλια η κορδέλα βγαίνει καθόλου προς τα έξω;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Kαλοδούλευτη Μπάμπη,γιά τόν σκοπό πού τήν ήθελες είναι καλή υπέρ τόυ δέοντος,μόνο νά προμηθευτείς ανταλλακτικές πριονόλαμες,καί είσαι οκ,
Σέ παραδέχομαι σέ μιά λεπτομέρεια,θυμάμαι η λαμαρίνα στήν βάση εξ'αρχής είχε μιά μικρή γουβίτσα καί τήν διόρθωσες,σάν καί μένα καί εσύ δέν μπορείς να βλέπεις στραβάδια. :flipout: -bye-

Ναί, βγαίνει, τα δόντια είναι σχεδόν στον αέρα αλλά δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα.
Είχε νυχτώσει και δεν προλάβαινα να ασχοληθώ παραπάνω, κάποια άλλη στιγμή θα δοκιμάσω μήπως παίρνει και καλύτερο ρεγουλάρισμα.

Απάντηση: Re: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Kαλοδούλευτη Μπάμπη,γιά τόν σκοπό πού τήν ήθελες είναι καλή υπέρ τόυ δέοντος,μόνο νά προμηθευτείς ανταλλακτικές πριονόλαμες,καί είσαι οκ,
Σέ παραδέχομαι σέ μιά λεπτομέρεια,θυμάμαι η λαμαρίνα στήν βάση εξ'αρχής είχε μιά μικρή γουβίτσα καί τήν διόρθωσες,σάν καί μένα καί εσύ δέν μπορείς να βλέπεις στραβάδια. :flipout: -bye-

Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν η λακούβα Δημήτρη. :flipout:
Δεν μπορώ, άμα δω κάτι αρρωσταίνω, αν το άφηνα το μάτι μου θα πήγαινε συνέχεια εκεί.

Μπαμπη, απο τη πρωτη μερα τα εκανα αυτα εγω :grinning-smiley-043
Απλα ηθελα το καλυτερο, λαθος μου μαλλον γιατι η κορδελα μου δεν ειναι για περισσοτερα. Δεν διαφερει πολυ απο τη δικη σας και το εχω πει οτι η bas261 ειναι μια ακριβη, φτηνη, πριονοκορδελα.