Απάντηση: Re: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων
Δημήτρη, που τα διάβασες αυτά; Είναι λάθος, εκτός αν δεν έχω καταλάβει εγώ τι θες να πείς.
Η μεγάλη διάμετρος πχ του κοπτικού δεν αυξάνει τη ροπή, αντίθετα τη μειώνει.
Όπως δεν κατάλαβα και τι εννοείς όταν λες οτι το ύψος λειτουργεί σαν μοχλός.
Κάπως αλλιώς πρέπει να τα έγραφε. Μήπως αναφερόταν στον άξονα κι όχι στο κοπτικό;
Η λογική λέει οτι το μικρό ύψος αυξάνει τη ροπή και η μεγάλη διάμετρος τη μειώνει, καταπονώντας παράλληλα πολύ περισσότερο τον άξονα. Γι’ αυτό το λόγο εγώ θα πρότεινα τα μεγάλα κοπτικά μόνο με άξονα 12-άρη. Για μένα τα 8-άρια είναι επίφοβα και τα 6-άρια απαγορευτικά.
Διαβάζω εντωμεταξύ ότι, όταν η ίδια δουλειά μπορεί να γίνει με διάφορα μπιτς πάντα διαλέγουμε αυτό με το μικρότερο ύψος και την μεγαλύτερη διάμετρο. Λογικό, αφού το μεγάλο ύψος λειτουργεί σαν μοχλός που ασκεί μεγαλύτερες δυνάμεις στον άξονα του ρούτερ ενώ η μεγάλη διάμετρος αυξάνει την ροπή και κάνει την δουλειά πιο ξεκούραστα.
Δημήτρη, που τα διάβασες αυτά; Είναι λάθος, εκτός αν δεν έχω καταλάβει εγώ τι θες να πείς.
Η μεγάλη διάμετρος πχ του κοπτικού δεν αυξάνει τη ροπή, αντίθετα τη μειώνει.
Όπως δεν κατάλαβα και τι εννοείς όταν λες οτι το ύψος λειτουργεί σαν μοχλός.
Κάπως αλλιώς πρέπει να τα έγραφε. Μήπως αναφερόταν στον άξονα κι όχι στο κοπτικό;
Η λογική λέει οτι το μικρό ύψος αυξάνει τη ροπή και η μεγάλη διάμετρος τη μειώνει, καταπονώντας παράλληλα πολύ περισσότερο τον άξονα. Γι’ αυτό το λόγο εγώ θα πρότεινα τα μεγάλα κοπτικά μόνο με άξονα 12-άρη. Για μένα τα 8-άρια είναι επίφοβα και τα 6-άρια απαγορευτικά.