Γεια σου Νικ με τα υπεροχα reviews
Ο ανταπτορας της σκουπας που εβαλες εχει στενη εισοδο και δεν βοηθαει στη ροη, ισως μπουκωνει καποιες φορες, γιατι το εργαλειο θα βγαζει και μεγαλα κομματια
Δοκιμασε να βαλεις ενα τσουβαλι (με πλεξη) για τα ροκανιδια
Πάντως η λύση με το σακί δεν δούλεψε.
Και δεν δούλεψε λόγω ... βαρύτητας. Γιατί, έτσι που έχουν σχεδιάσει το χωνί, να κοιτάζει ελαφρώς προς τα πάνω, θα έπρεπε ο ξεχονδριστηρας να φυσάει με δύναμη το πριονίδι για να βγαίνει προς τα έξω, αλλά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Το χωνί μαζεύει αμέσως υλικό που πάει και κάθεται εκεί και από εκεί και πέρα ο Total πετάει από παντού πριονίδια και γίνεται χαμός.

Δηλαδή, αυτά που βλέπετε είναι μόνο από το Παντουκ (μια τάβλα 20x150 περίπου) που κατέβασα 5mm περίπου σιγά σιγά.
Το έλα να δεις έγινε!
Ξεσκόνιζα καμιά ώρα γεμάτη μετά το ξεχόνδρισμα.

Έκανα ένα πείραμα τις προηγούμενες μέρες. Έβγαλα το στενό στόμιο που είχα βάλει (όπως σωστά με συμβουλεύσατε), και έβαλα κατευθείαν την Karcher (με μια μικρή πατέντα), χωρίς το κυκλωνικό. Και το έκανα αυτό γιατί η Karcher έχει πιο φαρδιά σωλήνα από αυτήν που έχω χρησιμοποιήσει στο κυκλωνικό και η οποία είχε βουλώσει την τελευταία φορα.
Το αποτέλεσμα ήταν πως δούλεψε μια χαρά

Σήμερα δοκίμασα το σακί, αλλά δεν δούλεψε.
Σκέφτομαι πως η καλύτερη λύση είναι να πάρω πιο φαρδιούς σωλήνες και να τους προσαρμόσω στο κυκλωνικό. Θα το ψάξω ...
Σαν UPDATE για τον Total, μετά από λίγη ακόμα χρήση, έχω να πω πως είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο και ειδικά αν σκεφτεί τα χρήματα που ζητάει. Όμως δεν είμαι σίγουρος πως ήταν σωστή αγορά κυρίως λόγω του μέγιστου πλάτους που δέχεται.
Επειδή το πριονίδι ήταν εξωφρενικό και μόνιμη λύση δεν έχω βρει, αλλά και επειδή ο θόρυβος είναι πολύς, πήρα μερικά μέτρα τάβλες που δεν είχα ακόμα ξεχονδρίσει (πρέπει να ηταν κοντά στα 10 μέτρα συνολικά και καποιες απο αυτες δεν χωραγανε ετσι και αλλιως στον δικό μου), και τα πήγα σε κάτι καλά παιδιά σε ένα ξυλουργείο και μου τα ξεχόνδρισαν σε 10 λεπτά. Άλλη η ταχύτητα βέβαια στο επαγγελματικό μηχάνημα που είχαν εκεί (που το μήκος του ήταν όσο όλο το εργαστήριο μου

Όμως, αν ήξερα αυτό που έγραψε πιο πάνω ο Μπάμπης, πως δηλαδή και ο ξεχονδριστήρας βγάζει καλό αποτέλεσμα (κοντινό σε πλάνισμα), ίσως αγόραζα σκέτο ξεχονδριστήρα πιο πλατύ από την αρχή και ας μην είχα την πλάνη (που δεν ξέρω αν θα τη χρησιμοποιήσω και πολύ)
Δεν πειράζει, θα φτιάξω ένα φαρδύ κυλινδρικό τριβείο προσεχώς, για να λύσω το πρόβλημα του πλάτους.