Το τριποδι του Parkside ομως εχεις περιστροφη?Ενσωματωμενοι μαγνητες στο parkside εναντι της εξωτερικης βασης του bosch που ομως ειναι περιστρεφομενη οποτε εχουμε δυνατοτητα για 360.
Εδω τα εφραψες ολα ... εαν "τελειωσει" η μπαταρια τοτε αντικατασταση.Κρατωντας όμως οτι η ακτινα φαινεται απο μακρυα χωρις κοπο και προσθετοντας τη 5 χρόνια (!) εγγυηση
Ποιο laser ειναι ασφαλες για τα ματια?Ερωτηση.
Το λειζερ ειναι ασφαλες για τα ματια?
Επειδη ειναι 360 αρκετες φορες οταν περνας απο τον χωρο θα πεσει στα ματια.
Εκει τι γινεται?
Κανενα μεν αλλα, τα αλλα λειζερ που εχουμε ειναι καλυμμενα και φοραμε γυαλια προστασιας.Ποιο laser ειναι ασφαλες για τα ματια?
parkside vs bosch
Γρηγορο συγκριτικο laser bosch Gcl 2-15 red και του καινουργιου parkside 360 green.
Πρωτη εντυπωση ο χαλαρος διακοπτης ρυθμισης κλειδωματος ή μη του parkside επισης πολυ τζογο αναμεσα στις δυο θεσεις.
Ηλεκτρονικος διακοπτης on-off στο parkside εναντι του μηχανικου στο bosch.
Δειχνει στιβαρο το parkside αλλα το bosch εχει το "διπλασιο" βάρος.
Ενσωματωμενοι μαγνητες στο parkside εναντι της εξωτερικης βασης του bosch που ομως ειναι περιστρεφομενη οποτε εχουμε δυνατοτητα για 360.
Στο κύριο θεμα της ακτινας τωρα η πράσινη στη πράξη δειχνει να φαινεται καλυτερα αλλα νομιζω πως ειναι εν μερει ισαξια και τα δυο μηχανηματα. Στην οριζοντια δεσμη φαίνονται και οι δυο γραμμες οταν πας κοντα, απο μακρυα ξεχωριζει καλυτερα η πράσινη. Στη κάθετη η πράσινη φαίνεται σε ολη τη διαδρομη απο τα ταβάνι μέχρι απεναντι στα 8 μέτρα. Η κόκκινη είναι αισθητα λιγότερο ορατη.
Συμπερασμα λοιπον ειναι πως για καποιον που δεν εχει καθολου laser και σκοπέυει να το δουλεψει αξίζει μιας και περιλαμβανει και τριποδο ( το οποιο δεν το τσεκαρα). Για εμενα που εχω ενα ήδη που με εχει βολεψει, για εσωτερικους χωρους και δεν το εχω και σε καθημερινη χρήση ειναι εν μερει περριτό. Κρατωντας όμως οτι η ακτινα φαινεται απο μακρυα χωρις κοπο και προσθετοντας τη 5 χρόνια (!) εγγυηση νομιζω θα μπορουσε να μεινει στη παρέα. Ειδικα αν το τριποδο ειναι στιβαρο φαινεται κελεπουρι.
Ενα μείον είναι η χρήση ενσωματωμενης μπαταρίας με άγνωστο χρόνο διαρκειας χρήσης και αντοχης.
Τωρα μένει ενα drop test απο το 1m για να δουμε αν μπορει να πάρει ενα πόντο ακόμη στη σειρα profesionall
Δηλαδη θα μας πεις οτι δεν το πηρες? απαπαπαπαΑφού κάνεις test σε Parkside εσύ .... και λες τέτοια λόγια ...έτσι μούρχετε να πάω να το πάρω και εγώ και ας μην χρειάζομαι τέτοιο αλφάδι.![]()
![]()
Παιδιά καλημέρα. Δεν θέλω να περιαυτολογήσω αλλά αν δείτε ορισμένα posts πιο πριν θα δείτε πως το έχω αναφέρει καθαρά ότι αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω.... Τολμώ να πω ότι η φωτεινότητα του συγκρίνεται ΑΝΕΤΑ ε ένα Dewalt που είχα δουλέψει πριν από 13-14 χρόνια. Βέβαια από τότε για να ακριβολογούμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ έχω αλλάξει στην τεχνολογία και κυρίως στην κατανάλωση & διαχείριση ενέργειας αλλά τότε το Dewalt που ήταν και φίλου γυψοσανιδά έκανε κανένα 1200...... Τιμές προς κρίσης και μνημονίων τότε.View attachment 192662
το τεστ συνεχιστηκε.. Εχει πέσει ο ήλιος και ωρα για τεστ μεγιστης αποσταση και θέασης.
Στα 20 μετρα και τα δύο και οι δέσμες ορατες απο μακρυα both & same. Δεν ξεχωριζει ιδιαιτερα το πράσινο.
Συμπερασμα, το performance αξιζει τα λεφτα του αν δεν εχεις άλλο, επωνυμο και ποιοτικο. Στα φτηνα ειναι στο πάνω ράφι. Αν δεν ειχα το bosch δεν θα το σκέφτομουν.
Εκανα και το τεστ της γωνιας. Τοποθετησα τα laser σε μια γωνια ενος μεγάλου χώρου. και τα δύο με κάλυψαν ολες τις πλευρες. Ενοειται πως αν ηταν στο κεντρο το bosch θα έχανε...
Δεν ξερω ρε παιδια...Το θελω μου αρεσει, αλλά...
Θα πω και ναι και οχι...αλλά θα καλύψει απόλυτα και τις όποιες ανάγκες ενός ερασιτέχνη ή νοικοκυριού που θέλει π.χ. να κάνει ελαιοχρωματισμούς: γρήγορά και εύκολα κοψίματα και τεχνοτροπίες ενός τοίχου σε ένα βάψιμο ενός δωματίου παραδείγματος χάριν.
Δεν θέλω επ' ουδενί να μειώσω το κύρος της εν λόγω εταιρίας της οποίας το δηλώνω ευθαρσώς ότι είναι φανατικός υποστηρικτής έχω αρκετά εργαλεία της στην κατοχή μου…
Άκου να μαθαίνεις για όταν μεγαλώσεις εσυ ψηλέ.Δε πειράζει…
Την υγεία μας να έχουμε κι όλα τα άλλα διορθώνονται…![]()
Anastasg να το παρουμε συνεταιρικα θέλεις?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.