εκανα ενα τεστακι σε ετουτο εδω το γκατζετακι
Only US$5.99, buy best geekcreit® xh-m229 desktop computer chassis power supply module atx transfer board power output terminal module sale online store at wholesale price.
www.banggood.com
με φτηνιαρικο παλιο κινεζικο τροφοδοτικο pc (force), με ενα δραπανοκατσαβιδο παλιο εινχελ 18v που επαιρνε μπαταριες παλιου τυπου ni-cd
συνδεθηκε στις μπορνες 12v και 0 και ζοριστηκε με 8αρι στριφωνι φυσικα. λιγο πριν σταματησει απο το ζορισμα το δραπανοκατσαβιδο, εκαψε την ασφαλειουλα του
του εβαλα την διπλανη της, ετσι κι αλλιως δεν χρησιμοποιω την εξοδο -12v
μου εκανε εντυπωση η δυναμη παρα το οτι το τροφοδοτικο ειναι μονο 22Α στα 12v οπως και το οτι δουλευε πολυ καλα στα 12 βολτ παροτι 18 βολτο το δραπανοκατσαβιδο.
παναλαφρο στο χερι επειδη δεν εχει μπαταριες μεσα το κελυφος της μπαταριας του. κολλησα εσωτερικα στα βυσματα του καλωδια δυομισαρια.
αυριο θα βαλω το πως τα πηγε σε σχεση με το 12 βολτο κινεζο, το 20v πρασινο παρκυ και το 18v drillpro type makita σε στριφωνια.
σε νοβοπανοβιδες , εξαρες μηκους (100) τις περασε μια χαρα χωρις να σταματησει. λιγο ψιλοζοριστηκε μονο.
μονο που θα του βγαλω την ασφαλεια και θα του βαλω ενα καλωδιακι στη θεση της γιατι θα μου την καψει παλι στα ζορισματα. ετσι κι αλλιως το γκατζετακι τουτο ενας ανταπτορας ειναι και τα επιμερους στοιχεια του μια χαρα θα αντεξουν μαλλον, οσο ρευμα και να τραβηξει.
αν δεν θελετε να καταστρεψετε τα βυσματα απο καποιο τροφοδοτικο, ειναι μια πολυ καλη και φτηνη λυση!
να ξερετε ομως οτι οι ασφαλιουλες του δεν αντεχουν ενα 18βολτο δραπανοκατσαβιδο οταν αυτο ζοριστει.
και αξιοποιεις ετσι παλια εργαλεια (ειτε τα εργαλεια σου ειναι 12 ειτε 18 βολτ) που δεν βρισκεις ή δεν συμφερει να αγορασεις μπαταριες παλιου τυπου.
παλια τροφοδοτικα απο ντεσκτοπ στα δινουν τσαμπα αν ζητησεις σε κομπιουτερομαγαζα

συνηθως ειναι χωρις πιστοποιηση , λιγα βαττ και κανουν φασαρια απο τον ανεμιστηρα για αυτο και δεν τα θελει κανεις.
ο θανασης εχει φτιαξει ωραιο μηχανηματακι βαζοντας και αντιστασεις για την πτωση τασης, και διακοπτες και ολα.
εγω θελω μονο να δω το πως θα τα παει σε σχεση με τα αλλα χωρις να του βαλω κατι εξτρα σε πρωτη φαση
εχω και αλλο πιο παλιο τροφοδοτικο και πιο μικρο 16Α , που του εχω κοψει τα βυσματα ενωνοντας τα καλωδια μεταξυ τους. αυτο , οταν το δραπανοκατσαβιδο ζοριζοταν εριχνε την εσωτερικη προστασια και σταματουσε. δεν του ειχα βαλει αλλη αντισταση, απλα χυμα.