Το παξιμάδι των 15 ευρώ συνοδεύεται με καφέ και κονιάκ; Λέω να το παραγγείλω κι εγώ.
Το παξιμάδι των 15 ευρώ συνοδεύεται με καφέ και κονιάκ;

Μάλλον το έπιασες από το τέλος...Να κανω εγω μια "χαζη" ερωτηση?
Αν ειναι να σφιγγετε αλλεν και μαλιστα διπλά (!!!) γιατι δεν χρησιμοποιείτε το κλασικό παξιμαδι???
Έχω ένα δισκοπρίονο μπαταρίας της PARKSIDE με δίσκο 150mm και είπα να αλλάξω δίσκο γιατί ο δικός του είναι...........
Βρήκα έναν της B&D με 100tpi στα 5€.
View attachment 262224 View attachment 262232
Μάλλον είναι καλύτερος ο δικός του
View attachment 262226 View attachment 262227
Σε μασίφ είναι απαράδεκτος
View attachment 262228
Έβαλα τον BOSCH ρεύματος
View attachment 262229
καί έγινε η δουλειά άψογα και στις 2 πλευρές
View attachment 262230 View attachment 262231
Δημήτρη σαφώς και τα 30€ είναι πολλά για το συγκεκριμένο δισκοπρίονο, αλλά λόγω μικρού βάρους και φορητότητας είναι βολικό για γρήγορες κοπές που δεν σε ενδιαφέρει το αποτέλεσμα.150 διάμετρος με 16 τρύπα, είναι συνδυασμός που έχει λίγες επιλογές σε επώνυμους δίσκους. Υπάρχουν 3-4 επιλογές γύρω στα 30€ αλλά δεν νομίζω να αξίζει αφού υπάρχει το ρεύματος και το παγκοπρίονο.
Νίκο (πολύχρονος και από εδώ), το αγόρασα 45€ και δεν θέλω να δώσω 30 μόνο για δίσκο. Κάποια στιγμή θα πάρω αυτόν που έχει σχετικά καλές κριτικές.Αν πάρεις έναν Freud θα δεις σίγουρα καλύτερα αποτελέσματα
Μια δοκιμασμένη λύση είναι ο FR05W001H που βγαίνει και στη διάσταση που θέλεις.
Αξίζει να τον δοκιμάσεις κάποια στιγμή![]()
Προχωράω ή θα χαλάσω την βίδα στο σφίξιμο;

Πριν από αρκετά χρόνια, όταν διαπίστωσα ότι η συντριπτική πλειονότητα των συνδέσεων (μηχανικών και φανοποιείας) στο αυτοκίνητό μου γινόταν με βίδες torx, είχα ανάλογη απορία. Ψάχνοντας κι εγώ τότε, βρήκα αυτό που ανέφερες, που συνοψίζεται στο ότι οι torx μπορούν να μεταφέρουν αξιόπιστα σημαντικά μεγαλύτερη ροπή από τις allen, οπότε έτσι εξηγείται και η ευρύτητα χρήσης τους σε συναφείς εφαρμογές.Καθώς τυχαίνει οι κορυφές του Torx να συμπίπτουν με τις κορυφές του εξάγωνου Αλεν μπορείς, όπως είπε ήδη ο Μπάμπης. Να σημειώσω όμως μόνο πως, αν δεις πως χρειάζεται μεγάλη δύναμη να μην συνεχίσεις καθώς θα χαλάσεις - ίσως - τη βίδα.
Με την ευκαιρία της ερώτησης και ψάχνοντας, είδα πως στα Torx, σχεδόν όλη η δύναμη που βάζουμε μετατρέπεται σε ροπή, σε αντίθεση με τα αλεν που μικρό μέρος της δύναμης γίνεται ροπή με το υπόλοιπο να τείνει να πετάξει το κλειδί έξω από τη βίδα.
View attachment 262256
Στο ίδιο δισκοπρίονο με τους ίδιους δίσκους, έχω πολύ μεγάλη διαφορά υπέρ του B&D σε ποιότητα κοπής, απλά με πιο αργή ταχύτητα.. Σε λεπτό μασίφ ειδικά. Μήπως είναι ελαττωματικός ο δίσκος;Έχω ένα δισκοπρίονο μπαταρίας της PARKSIDE με δίσκο 150mm και είπα να αλλάξω δίσκο γιατί ο δικός του είναι...........
Βρήκα έναν της B&D με 100tpi στα 5€.
Στο ίδιο δισκοπρίονο με τους ίδιους δίσκους, έχω πολύ μεγάλη διαφορά υπέρ του B&D σε ποιότητα κοπής, απλά με πιο αργή ταχύτητα.. Σε λεπτό μασίφ ειδικά. Μήπως είναι ελαττωματικός ο δίσκος;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.