The incredible Sony MH1 /MH1c!

Σταυρό αν σλιβαρω τι πρόβλημα μπορεί να δημιουργηθεί; ένα μέχρι τον διαχωρισμό αριστερού-δεξιού ακουστικού και μετά ένα ενιαίο μέχρι το 3,5 Τζακ. Το s3το κανονικό έχει δύναμη. Τουλάχιστον τα cx300 που έχω παίζουν πιο δυνατά από ότι μπορώ να αντέξω για πολύωρη ακρόαση. Παίζει πιο δυνατά και από το λάπτοπ μου!! Το απόγευμα που θα πάω σπίτι θα βάλω το λινκ για την μοντα του Στεφεν.

το S3 έχει δύναμη με τα ΜΗ1 (τι δύναμη δηλαδή στο τέρμα σχεδόν) για μέσα στο σπίτι υπό ΚΣ.
Σε λεωφορείο πχ....δεν ακούς.

Το Sansa Clip+ με αντίσταση εξόδου < 1Ω τα οδηγεί ιδανικά και αξιόπιστα.
Άρα, αν η πηγή έχει μεγάλη αντίσταση εξόδου (πάνω από 3Ω), τότε ναι χρειάζεται ενισχυτής.
Αν το Lovely Cube έχει αντίσταση εξόδου 10Ω (νομίζω αυτή είναι η σωστή τιμή), τότε ναι μεν τα οδηγεί σε δυνατές εντάσεις αλλά όχι ιδανικά!

Πάντως, στάδιο που βασίζεται στο γεφυρωμένο 4556 - όχι απαραίτητα Ο2 ντε και καλά - πάντως τα οδηγεί Ι-Δ-Α-Ν-Ι-Κ-Α (τα φτάνει δηλαδή στα όριά του).

Το τελικό στάδιο του γεφυρωμένου 4556 (βλέπε σχεδίαση Ο2) έχει Rout = 0.5 Ω! Τα ΜΗ1 τα βαράει ΑΛΥΠΗΤΑ (εφόσον βέβαια συνεπικουρεί και η τροφοδοσία από πίσω αλλά και η προενίσχυση).

συμπαθατε με αλλα μπερδευτηκα...
Ολες αυτες τις αλλαγες που λετε για καλωδια κλπ,τις "γλιτωνουμε" αν παρουμε τα MH1-C?

ή χρειαζονται και με αυτα "πατεντες"?

Σκεφτομαι να τα χρησιμοποιησω με ipad2(περιπου 1Ω) και iphone5 (περιπου 3Ω)..

Όλα αυτά που λέμε (στα τελευταία ποστ) δεν έχουν να κάνουν με το αν λειτουργούν τα ακουστικά ή όχι.
Αφορά την ικανότητά τους να παίζουν καταπληκτικά, με απόλυτα κριτήρια, και τη μούρλα μας να τα κάνουμε ακόμα καλύτερα.

μα εχει αναφερθει σε καποια σελιδα κατι σχετικα με το κεντρικο κουμπι νομιζω (σχετικα με την ενταση )...οτι στα mh1 C δεν χρειαζεται να γινει κατι...θα ψαξω να το βρω...

Εμενα θα με ενδιεφερε πολυ εκεινος ο οδηγος περι σφαξιματος τους

κοίτα να δεις δεν γίνεται ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά.
Αρα παίρνεις ψαλίδι και κόβεις.
Το τι θα βρείς από κάτω θα το δεις όταν κόψεις !

αυτο θα εκανα ουτως η αλλως,αλλα θελω οδηγιες θα πρεπει να κανω κοληση (οποτε εχω προσπαθησει εχω κανει χοντροκοπια) ή και μια μονωτικη κανει δουλεια?
Αν κοψω τα 2 κομματια πανω κατω της πλακετας και ενωσω μετα τις 2 ακρες με μονωτικη ειμαι οκ ή θα τα χαλασω,
λογικα πρεπει να εχει παραπανω καλωδια λογω του μικροφωνου εκει κολωνω

Last edited:
Επ, περίμενε!
Το πρώτο βήμα (σφάξιμο) είναι εύκολο.
Μετά θέλει, αναπτήρα (ζέσταμα), τράβηγμα τις άκρες, ζέσταμα των άκρων με κολλητήρι και σωστή εφαρμογή σιλικόνης (πιστόλι) για μόνωση, εφαρμογή θερμοσυστελλόμενου και ξανά αναπτήρα για συρρίκνωση και ομοιογενοποίηση της σιλικόνης γύρω από τα σημεία κόλλησης! Το τελευταίο είναι και το δυσκολότερο βήμα!! Η μαγκιά είναι να προκύψει κάτι το οποίο επ'ουδενί δεν θα ενοχλεί στο αυτί.