The incredible Sony MH1 /MH1c!

Έτοιμη η "magic" version (με την αχτύπητη στερεοφωνική εικόνα - ταχύτητα - δυναμικά).
Η σωστή προσαρμογή στο αφτί - πράγμα όχι τόσο εύκολο - είναι όλα τα λεφτά.

Attachments

• DSC_0692.jpg
    DSC_0692.jpg
    73 KB · Views: 377
Έτοιμη η "magic" version (με την αχτύπητη στερεοφωνική εικόνα - ταχύτητα - δυναμικά).
Η σωστή προσαρμογή στο αφτί - πράγμα όχι τόσο εύκολο - είναι όλα τα λεφτά.

το καλώδιο είναι δυό μονωμένο μέσα συνεστραμμένα?

Πφφ απο την Παρασκευή που έδωσα την παραγγελία ακόμα συγκεντρώνονται τα προϊόντα... μαλλον τελικά δεν τα είχαν διαθέσιμα!! :(:(

μιας κ δεν προλαβα την προσφορα του eshop
λεω να παρω απο εδω..

http://www.ebay.com/itm/380767346818?ssPageName=STRK:MEWAX:VRI&_trksid=p3984.m1438.l2661

εχει παρει καποιος απο αυτον?εχει κ εξτρα earbuds?

Ναι, εγώ. Έχει και έξτρα earbuds (2 σετ, ένα μαύρα και ένα πράσινα), καθώς και "μανταλάκι" για να το πιάνεις στο πουκάμισο.

Εμένα αρχίζουν και στρώνουν κι αυτά μια χαρά.
Ούτε μπουμαρίσματα πια,ούτε τίποτα..
Μα είπα κι εγώ...
Ευτυχώς,γλίτωσα την γκρίνια.

Με το iPhone και με την E-mu.
(Αυτά είναι τα δεύτερα που παίρνω,ακόμα βέβαια δεν έχουν σχέση με τα πρώτα,θα έρθουν όμως κι αυτά αν κρίνω απ' την βελτίωση.)

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Ναι, εγώ. Έχει και έξτρα earbuds (2 σετ, ένα μαύρα και ένα πράσινα), καθώς και "μανταλάκι" για να το πιάνεις στο πουκάμισο.

Τα πρώτα που πήρα απο τον ίδιο, έχουν 2 σακουλακια με buds, 3 ζεύγη πράσινα, 4 μαύρα. Το αυτο και με εκείνα του eshop. Να παρατηρησω οτι στο κινητό της συζύγου -huawei ideos x5- λειτουργούν κανονικά, πλήκτρα και πάντα, ως εχουν. Ενω στο κινητό μου λειτουργούν μονο μέσω tire-up, ως ακουστικά. Τα οδηγεί σε κανονικές εντάσεις στο μέγιστο του, δίχως παραμορφωσεις. Ίσως το κατεβαζω και ενα η δυο κλικ, αναλόγως την ηχογράφηση.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Τα πρώτα που πήρα απο τον ίδιο, έχουν 2 σακουλακια με buds, 3 ζεύγη πράσινα, 4 μαύρα. Το αυτο και με εκείνα του eshop. Να παρατηρησω οτι στο κινητό της συζύγου -huawei ideos x5- λειτουργούν κανονικά, πλήκτρα και πάντα, ως εχουν. Ενω στο κινητό μου λειτουργούν μονο μέσω tire-up, ως ακουστικά. Τα οδηγεί σε κανονικές εντάσεις στο μέγιστο του, δίχως παραμορφωσεις. Ίσως το κατεβαζω και ενα η δυο κλικ, αναλόγως την ηχογράφηση.

απλά πήρες ή c?
ποιό είναι το κινητό σου?
ποιός δίνει τόσα earbuds?