The incredible Sony MH1 /MH1c!

Εμένα αρχίζουν και στρώνουν κι αυτά μια χαρά.
Ούτε μπουμαρίσματα πια,ούτε τίποτα..
Μα είπα κι εγώ...

ουφ, ευτυχως.
Το μυαλο μου πηγε σε χαλασμενες παρτιδες, fake, κλπ

Ακομη συγκεντρωση υλικων στο καταστημα βλεπω στην εξελιξη παραγγελιας απο την παρασκευη.
Μαλλον περιμενουν καποια παραλαβη, θα τους εχουν τελειωσει.

Οποιος παρελαβε απο e-shop, ξερουμε αν στην bulk συσκευασια εχουν εξτρα σιλικονες. ?
Υποτιθεται οτι η retail συσκευασια εχει, η τιμη της retail ειναι οσο τα ειχαν χωρις την προσφορα, αρα λογικα , θα επρεπε να αναφερονται στην retail συσκευασια.
Πιστευω ομως οτι ισως δινουν την bulk συσκευασια (αυτη που στο εξωτερικο κοστιζει 15-17 ευρω).
Οποτε ας μας πει καποιος που ηδη παρελαβε απο την προσφορα τι συσκευασια ειναι και τι περιεχει απο εξτρα σιλικονες.!

bulk συσκευασία είναι όντως, όμοια με εκείνη που πήρα από τον Άγγλο. Δυο σακουλάκια με σιλικόνες, το ένα με πράσινες το άλλο με μαύρες. Ο Άγγλος είχε 3 ζεύγη πράσινες, 4 μαύρες, φαντάζομαι τόσες θα έχουν και τα σακουλάκια του eshop.

εγώ πάντως δυό φορές από άγγλο, τη μιά 2 ρεζέρβες την άλλη 4, όλα μαύρα

Εγω ακομα δεν εχω καταφερει να τα βολευτω κι εχω δοκιμασει ολα τα μαυρα μαξιλαρακια.
Τα πρασινα λογικα πρεπει να ειναι ιδια με τα μαυρα και μονο στο χρωμα αλλαζουν.
Τα βαζω κανονικα, αλλα μετα απο λιγο μου βγαινουν και χανω το μπασο

Κριμα, γιατι παιζουν καλα

Εγώ ευτυχώς έχω ρεζέρβα καμιά δεκαριά ζευγάρια διαφόρων μεγεθών απ' τα Logitech που μου είχαν δώσει δώρο με το άηφον.
Και ταιριάζουν γάντι.
Δεν ψάχνετε κανά συρτάρι;Όλο και κάτι θα έχει ξεμείνει από παλιά κινητά..

ουφ, ευτυχως.

Ακομη συγκεντρωση υλικων στο καταστημα βλεπω στην εξελιξη παραγγελιας απο την παρασκευη.

Οποιος παρελαβε απο e-shop, ξερουμε αν στην bulk συσκευασια εχουν εξτρα σιλικονες. ?
Υποτιθεται οτι η retail συσκευασια εχει, η τιμη της retail ειναι οσο τα ειχαν χωρις την προσφορα, αρα λογικα , θα επρεπε να αναφερονται στην retail συσκευασια.
Πιστευω ομως οτι ισως δινουν την bulk συσκευασια (αυτη που στο εξωτερικο κοστιζει 15-17 ευρω).
Οποτε ας μας πει καποιος που ηδη παρελαβε απο την προσφορα τι συσκευασια ειναι και τι περιεχει απο εξτρα σιλικονες.!

Εμένα πάντως δεν είχε τίποτα μαζί αυτή η παρτίδα.
Τα προηγούμενα τουλάχιστον είχαν κι ένα μανταλάκι.Αυτά τίποτα.

*Συσκευασία,ένα απλό σακουλάκι.
Στα όρια να υποψιάζομαι είμαι...και το κακό είναι πως τα προηγούμενα τα έχω 500 χλμ. μακριά για να τους έκανα ένα Α-Β..

Last edited:
Τα πηρα κ εγω και ηχητικα ειναι οντως καλα με λιγο εμφατικα μπασα τωρα για αρχη αλλα με δειγματα καλης ισορροπιας και σωστης τονικοτητας και εικονας,αλλα δυστυχως με τα πιο μικρα τιπς με ενοχλουν και παλι,και εχω και το προβλημα που λεει ο Sotiris να βγαινουν απο τ'αυτια.
Θα τους δωσω το χρονο τους αλλα εχω μια μικρη αμφιβολια οτι τα in ear δεν ειναι για μενα...
Με το i pod nano 5g πρεπει να εχω πατημενο το κεντρικο για να παιξουν σωστα.

βγαίνουν από τα αυτιά λόγω της ταλιατέλας,
πρέπει να την περάσετε πίσω από το λαιμό ή να την ξεφορτωθείτε εντελώς.

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

βγαίνουν από τα αυτιά λόγω της ταλιατέλας,
πρέπει να την περάσετε πίσω από το λαιμό ή να την ξεφορτωθείτε εντελώς.

Με τα λίγο μεγαλύτερα ear-pads πάντως,βεντουζώνουν και δεν πάνε πουθενά.
Θα τα φορέσω και στο τρέξιμο βέβαια και θα ενημερώσω.

Χθες που μίλησα με το e-shop μου είπαν πως αναμένουν παραλαβή από 22/11 κ μετά.
Στην τιμή της προσφοράς βέβαια για εμάς που παραγγείλαμε εντός προθεσμίας.
Τώρα βλέπω τα έχουν πάει 30κάτι το ζευγάρι

στο τρέξιμο χλωμό το βλέπω....

Χθες που μίλησα με το e-shop μου είπαν πως αναμένουν παραλαβή από 22/11 κ μετά.
Στην τιμή της προσφοράς βέβαια για εμάς που παραγγείλαμε εντός προθεσμίας.
Τώρα βλέπω τα έχουν πάει 30κάτι το ζευγάρι

τυπικοί αλητάμπουρες...

Re: Απάντηση: The incredible Sony MH1 /MH1c!

ουφ, ευτυχως.

Από το e-shop έχουν 4 ζευγάρια πράσινες και 3 μάυρες + μανταλάκι!

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

τυπικοί αλητάμπουρες...

Μη σου κανει και τοσο εντυπωση η παρατραβηγμενη νοοτροπια τους "εγω στραβωνω και πουλω, κι εσυ βλεπε κι αγοραζε."

Δεν θα ξεχασω πριν απο χρονια οπου απο ενα κινητο sony k800 ηθελα εναν ανταπτορα/καλωδιο απο το πλακε βυσμα του κινητου σε rca, ωστε να το χρησιμοποιησω για να δινω μουσικη στη μοναδα player του αυτοκινητου. Μπηκα στο ιντερνετ και ειδα οτι τα επισημα καταστηματα sony ericsson της ευρωπης το πουλουσαν στα 6.50 ευρω.!
Πηγα να το παρω απο το επισημο sony εδω αθηνα και μου το πουλησαν...16.50 ευρω.!

Ηταν και η αιτια οπου αρχισα και τις πρωτες μου ιντερνετικες αγορες απο εξωτερικο.
Μια ζωη σε αυτη τη χωρα, ολα στο περιπου και στο καπως.!

Ισως καπως ετσι και το e-shop, αναφερε στην προσφορα την εκπτωση, αναφεροντας την αρχικη τιμη, που ομως ειναι της retail συσκευασιας. (τουλαχιστον στο εξωτερικο)
Σου ερχεται το ακουστικο της προσφορας και διαπιστωνεις οτι πουλανε το Bulk.
Τελος παντων, ακομη κι ετσι, η προσφορα ηταν καλη ακομη και για το bulk.
Γενικα ομως το να ξανα πουλανε το ακουστικο σημερα στα 32.90 ενω ειναι η bulk συσκευασια, αναρωτιεμαι ποσο πουλανε την retail> (εκτος κι αν εχουν και πωλουν και τις δυο συσκευασιες στην ιδια τιμη)

Ομως τωρα διαβαζω απο αυτους που περελαβαν, οτι περιεχονται εξτρα σιλικονες και μανταλακι, που αυτα ειναι που περιεχονται στην retail, αλλα σε κουτακι και οχι σακουλακι. :chinscratch:

http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.009664

Last edited:
Μια ερωτηση: Ειπατε οτι δενουμε με δεματικο το μεσαιο κουμπι.!
Σε μια φωτο, μoιαζει σαν να εχει 4 κουμπια και οχι τρια, ποιο ειναι το μεσαιο. ?
Μηπως ειναι 3 τα κουμπια και το μεσαιο ειναι αυτο που δειχνει να βρισκεται σε εγκοπη. ?
(και το τελευταιο που μοιαζει με κουμπι, ειναι απλα καποιο logo. ?
http://www.e-shop.gr/images/TEL/BIG/TEL.009664.jpg

Re: Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Μη σου κανει και τοσο εντυπωση η παρατραβηγμενη νοοτροπια τους "εγω στραβωνω και πουλω, κι εσυ βλεπε κι αγοραζε."

μόνο που και του άγγλου του έχουμε κάνει απίστευτο τζίρο και δεν είπε να τα ανεβάσει πάνω από 9 λίρες...
οι δικοί μας οι έξυπνοι, στο κεχρί με τη μία.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

μόνο που και του άγγλου του έχουμε κάνει απίστευτο τζίρο και δεν είπε να τα ανεβάσει πάνω από 9 λίρες...
οι δικοί μας οι έξυπνοι, στο κεχρί με τη μία.

Μπορείς να περιμένεις για την επόμενη προσφορά, συνήθως ξαναβγάζουν τα ίδια μοντέλα...

Re: Απάντηση: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Μια ερωτηση: Ειπατε οτι δενουμε με δεματικο το μεσαιο κουμπι.!
Σε μια φωτο, μoιαζει σαν να εχει 4 κουμπια και οχι τρια, ποιο ειναι το μεσαιο. ?
Μηπως ειναι 3 τα κουμπια και το μεσαιο ειναι αυτο που δειχνει να βρισκεται σε εγκοπη. ?
(και το τελευταιο που μοιαζει με κουμπι, ειναι απλα καποιο logo. ?
http://www.e-shop.gr/images/TEL/BIG/TEL.009664.jpg

ένα είναι το κουμπί.
εκείνο που τα κάνει να παίζουν νορμάλ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Μπορείς να περιμένεις για την επόμενη προσφορά, συνήθως ξαναβγάζουν τα ίδια μοντέλα...

αν θελήσω 3ο παίρνω και από τον άγγλο ή τον τούρκο.

Η bulk συσκευασία του eshop ΠΡΕΠΕΙ να περιλαμβάνει 4 πράσινα + 3 μαύρα ζευγάρια σιλικονούχα σφουγγαράκια (+ 1 μαύρο φορεμένο στα ακουστικά) + 1 μαύρο μανταλάκι, όλα αυτά σε σακουλάκι. Σε κάθε άλλη περίπτωση, η συσκευασία είναι ελλειπής.
Θα κατηγορήσουμε το eshop (και το κάθε eshop) αν πουλάει στο εξής bulk συσκευασία σε τιμή retail.
Και κάτι τελευταίο: το Α και Ω της απόδοσης των ακουστικών είναι η σωστή εφαρμογή στο αυτί. Κάτι που εξαρτάται τόσο από το πως φοράτε το καλώδιο όσο και το πως εφαρμόζει το σφουγγαράκι μέσα στον ακουστικό πόρο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: The incredible Sony MH1 /MH1c!

ένα είναι το κουμπί.
εκείνο που τα κάνει να παίζουν νορμάλ.

Mε μπερδευει η φωτο και μου μοιαζει οτι βλεπω 4 κουμπια.!
Ποιο πρεπει να δεθει. ? Αυτο με το μαυρο βελος. ?

View attachment 98176