supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,660
Απορω πως δεν εχουν ξεπουλήσει ακομα, με βάση το hype του νήματος!
Εγω εχω εναν αδειο χωρο,και σκεφτομαι να τον ανοιξω μαγαζι να πουλαει μονο sony mh1Τοσο καιρο σκεφτομαι τι να τον κανω αυτο το χωρο που ειναι ξενοικιαστος,οριστε λοιπον :-D
για ποιον λογο να μην βγαζουν καθολου ηχο στο s4?Να πεις οτι δεν δουλευε μικροφωνο ή κάποια κουμπάκια, να το καταλάβω...
Αν με κάποια επιβάρυνση αναλαμβάνεις και την σφαγή,χρυσές δουλειές θα κάνεις!
δεν έχει λογική ... χθες πρώτη φορά ασχολήθηκα στην ζωή μου με android και είμαι ψιλοάσχετος, αλλά παρότι η συσκευή αναγνωρίζει τα ακουστικά και βγάζει μήνυμα ότι έχουν συνδεθεί, ήχος γιοκ ... ελπίζω να βρω λύση ... σήμερα μέχρι τώρα έκανα την soccer mam οπότε δεν έχω ασχοληθεί καθόλου ...
Πολύ βαριά φαίνονται...Κάτι τέτοιο είναι κατάλληλο για "σφάξιμο";
http://www.ebay.com/itm/Monster-Cab...P3_Player_Cables_Adapters&hash=item33811d66a8
Πάντως τα ακουστικά, για να εκτιμηθούν όπως πρέπει, θέλουν ενισχυτάκο, ή βαρβάτο πλέυερ ... τα ενισχυτικά στάδια των κινητών τα ρουφάνε για πλάκα ... από την άλλη, προκειμένου να παίζεις πχ. με τα μαμά ακουστικά των s4 ή των iphone και να τραβάς τα μαλλιά σου από την ''τενεκεδίλα'', καλύτερα τα sony και ας παίζουν λίγο χαμηλότερα ...
Δεν φτάνει δηλαδή η ένταση στο τέρμα του S4?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.