supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,660
Κοίτα να καταλάβεις τι εννοώ! Τώρα είναι έτσι μένει να βάλω το θερμοσυστελωμενο.
θεέ και κύριε....
τί ναι αυτό?
Κοίτα να καταλάβεις τι εννοώ! Τώρα είναι έτσι μένει να βάλω το θερμοσυστελωμενο.
την ταμπακιέρα Μπάμπη μου....
ποιό λαλεί πιό καλά?
Εννοώ παρόλα τα λαστιχάκια κλπ και λαμβανομένης υπόψιν της τιμής....
προφανώς παίζει πολύ η ιστορία λάστιχο.
Να σκεφτείς ότι στην κανονική συσκευασία που κάνει 35 ευρώ το ΜΗ1 έρχεται με 20 ζεύγη
στην συσκευασια των 11 ευρω ( με τα αχθοφορικα ) ρεταλι
ειχε μεσα δυο σακουλακια με 8 ζευγαρια
και ενα μικρο μανταλακι
παιζει πολυ καλα χωρις να παταω το κουμπακι
Έχω πάθει πλάκα με τη διαφορά που ακούς αλλάζοντας τα λαστιχάκια των ακουστικών.
Τις προάλλες ξέθαψα κάτι UE ακουστικά που είχα αγοράσει πριν κάποια χρόνια. Ευκαιρία λέω να τα συγκρίνω με τα Sony MH1 που μου χάρισε ο Panman.
Η έκλπηξή μου μεγάλη, τα Sony MH1 τους έριχναν στ´αυτιά. Επειδή όμως δεν μπορούσε να το χωρέσει ο νούς μου, δεν μπορούσα να αποδεχτώ οτι ακουστικά με 20-πλάσια αξία απ´τα Sony MH1 μπορεί να είναι χειρότερα, είπα σήμερα να δοκιμάσω να αλλάξω τα λαστιχάκια εφαρμογής του αυτιού.
Στην αρχή τα έβγαλα τελείως. Ξαφνικά τα UE από μουντά έγιναν διαυγέστατα αλλά... μπάσο μηδέν.
Δεύτερη προσπάθεια, τα μικρά λαστιχάκια... Εξακολουθεί να είναι διαυγές, απέκτησα και πολύ καλό μπάσο.
Συνεχίζω τις αλλαγές συνεχίζουν και οι διαφοροποιήσεις. Μεγάλες όμως, όχι ψιλοπράγματα.
Αυτό που βλέπετε παρακάτω δεν είναι ακριβώς ίδιο με το δικό μου αλλά τα λαστιχάκια είναι τα ίδια. Αυτό, σε συνδιασμό με το οτι τα καλώδια κουμπώνουν με πριζάκι στο ακουστικό, άρα πανεύκολη αλλαγή, φαντάζομαι τι παιχνίδια μπορεί να γίνουν. Όχι απο μένα βέβαια...
Εγώ απλά έχω μείνει λαλάκας απ´αυτό που ακούω αλλάζοντας απλά λαστιχάκια κι είπα να το μοιραστώ μαζί σας και να ρωτήσω, αν όντως συμβαίνει αυτό σε όλα τα ακουστικά, γιατί ασχολείστε τόσο πολύ με την αλλαγή των καλωδίων, που είναι σαφώς πιο μπελάς και ψιλοδουλειά, και δεν ασχολείται κανένας μα τα λαστιχάκια.
μηπως καρφωνονται καλυτερα και πιο βαθεια στο αυτι σου και ακους τετοιες διαφορες,γιατι και γω που τα πιεζω πιο μεσα ακουγονται καλυτερα.
κουφο μου φαινεται μια σιλικονη τρυπια ειναι.
Η σιλικόνη δεν κάνει διαφορά, αυτό είναι σίγουρο. Τη διαφορά την κάνει ο διαφορετικός τρόπος που η κάθε σιλικόνη "σφραγίζει" το αυτί σου.
Προφανως.Η σιλικόνη δεν κάνει διαφορά, αυτό είναι σίγουρο. Τη διαφορά την κάνει ο διαφορετικός τρόπος που η κάθε σιλικόνη "σφραγίζει" το αυτί σου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.