ακουστικές διαφορές όχι.
Προφανώς από καταστήματα με αξεσουρά κινητών ή διαδίκτυο.
κυκλοφορούσε.
Την βλέπεις στο πρώτο ποστ.
Σήμερα δεν ξέρω αν υπάρχει κανείς που να θέλει να την αγοράσει.
Ευχαριστω
Δεν ειναι απαραιτητη ποικιλια earpads για να χρησιμοποιησει καποιος
το πιο καταλληλο για το αυτι του ?
Καλησπέρα παιδιά , προχώρησα σε ανακαλωδίωση , με ένα καλώδιο από παλιά ακουστικά philips over ear ,ποιο βαρύ καλώδιο και ποιο στιβαρό minijack .Το θέμα είναι πως ταιριάζω τα καλώδια , αλλά δεν παίζουν τα σόνυ , εγώ υπέθεσα θα είναι όπως καλώδια ηχείων-ρευματος , χρώμα με χρώμα , αλλά δεν είναι έτσι !!;;;;
Λίγη βοήθεια .......... . Τα philips πριν τα σφάξω παίζαν κανονικά , όπως και τα σόνυ !
Καλησπέρα παιδιά , προχώρησα σε ανακαλωδίωση , με ένα καλώδιο από παλιά ακουστικά philips over ear ,ποιο βαρύ καλώδιο και ποιο στιβαρό minijack .Το θέμα είναι πως ταιριάζω τα καλώδια , αλλά δεν παίζουν τα σόνυ , εγώ υπέθεσα θα είναι όπως καλώδια ηχείων-ρευματος , χρώμα με χρώμα , αλλά δεν είναι έτσι !!;;;;
Λίγη βοήθεια .......... . Τα philips πριν τα σφάξω παίζαν κανονικά , όπως και τα σόνυ !
Ήρθαν τα υλικά οπότε θα κάνω και γω την αλλαγή σήμερα με θωρακισμένο καλώδιο από medical grade ασήμι και βύσμα Neutrik, οπότε θα ποστάρω και καμιά φωτό από τη διαδικασία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.