Merci Σταύρο...το ίδιο ισχύει και στη δική σου περίπτωση για το νέο σου απόκτημα, αν και αντιλαμβάνομαι οτι έχεις μπεί σε νέους "μπελάδες"
(όχι απαραίτητα κακούς).
Thanx. Μακάρι νά' ταν όλοι οι μπελάδες έτσι.

Merci Σταύρο...το ίδιο ισχύει και στη δική σου περίπτωση για το νέο σου απόκτημα, αν και αντιλαμβάνομαι οτι έχεις μπεί σε νέους "μπελάδες"
(όχι απαραίτητα κακούς).
άμα βγεί το βερνίκι , θα παίξουν ; πως να το βγάλω με αναπτήρα ; ναι 7.2 άμα θέλετε λινκ το βάζω !
Θα ήθελα, στην παρούσα φάση να ευχαριστήσω και δημόσια τον Γιώργο (modright), για την ουσιαστική συμβολή του, στην αναβάθμιση του ενός ζεύγους ακουστικών mh1 που έχω στην κατοχή μου, καθώς εκτός απο την απαλλαγή τους απο την εκνευριστική ταλιατέλα και δεδομένης της διάθεσης μου για την μεγαλύτερη δυνατή βελτίωση, των ήδη καλών (απο την μάνα τους) ακουστικών χαρακτηριστικών τους, προχωρήσαμε και στην αφαίρεση του σχετικού φίλτρου των ακουστικών.
Η πρώτες εντυπώσεις (αν και τα ακουστικά ακόμη στρώνουν) είναι εξαιρετικές...!!! Σε βαθμό που δεν ξέρω πού ακριβώς θα φτάσει η απόδοση τους, όταν αποκτήσουν κάποιες ώρες στο ενεργητικό τους. Το πόσο καλύτερα παίζει το αναβαθμισμένο, σε σχέση με το αυθεντικό, μπορώ να το παρομοιάσω ως εξής: είναι ακριβώς η ίδια εντύπωση (αρχικός ενθουσιασμός) που αποκομίζει κάποιος όταν δοκιμάζει για πρώτη φορά τα mh1, έναντι κάποιου άλλου iem. Τόση και άλλη τόση είναι η διαφορά απο τα βελτιωμένα έναντι των κανονικών, χωρίς να αλλάζει ο αρχικός του χαρακτήρας, αλλά σαν απομακρύνεται ενα σχετικό πέπλο απο όλο το φάσμα.
Βέβαια, κάθε βελτίωση ή τροποποίηση έχει και κάποιες παραχωρήσεις. Στην δική μου περίπτωση, αυτό που θυσιάστηκε στα βελτιωμένα, είναι η φορητότητα, καθώς το καλώδιο δεν έχει την ίδια ελαστικότητα, σε σχέση με το αρχικό. Ωστόσο, καθότι είμαι ευτυχής κάτοχος 2 ζευγαριών, την φορητότητα την έχω απο αυτά με την αρχική μορφή τους (δεν ξέρω για πόσο ακόμη, καθώς ήδη μου μπαίνουν ιδέες για πειραματισμό και σε αυτά, με κάποιο άλλο καλώδιο ίσως).
Όλες οι εντυπώσεις, είναι πάντα σε συνδυασμό με το μικρό (αλλά θαυματουργό sansa), καθώς είμαι σίγουρος πλέον, οτι χωρίς αυτό, απλά τα ακουστικά δεν τα έχετε ακούσει κανονικά.
Ο χειρούργος (modright) είναι ήδη σε διαδικασία απόκτησης, όπως θα καταλάβατε και απο προηγούμενα post του, ενός σετ (ακουστικών και player).
Με την πρώτη ευκαιρία, θα προσπαθήσω να ποστάρω και κάποια φωτογραφία απο το σετάκι. Ευχαριστώ και συγνώμη για το μακροσκελές post
Δηλαδή θεωρητικά ένας τέτοιος μικρός ενισχυτής θα βελτιώσει τον ήχο γενικά , απλά είναι και το τι θέλω . απλά θέλω να ξέρω επειδή δεν έχω πολλές γνώσεις άμα αυτός ο ενισχυτής όντως θα βελτιώσει τον ήχο , καθαρά αντικειμενικά . όχι το τι χρειάζομαι , βέβαια θα περιμένω να τα στρώσω κιόλας πρώτα , δεν δούλεψαν ούτε 5 ωρες τα ακουστικά !η τιμή του ενισχυτή ειναι καλή πάντωςΠρέπει πλέον να ζυγίσεις φορητότητα με απόδοση. Ο συνδυασμός ΜΗ1 - Sansa είναι βέλτιστος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.