The incredible Sony MH1 /MH1c!

ανταπτορας δεν χρειαζεται αμα κανεις ανακαλωδιωση.
Σταυρο το καλωδιο που ειχες προτεινει το ασημενιο δεν ειναι τοσο ασχημο τελικα, 3μερες εστρωναν βεβαια..! (και ακουω απο spotify..!)
αξιζει να δοκιμασουμε στα σονυ; το ιδιο παχος κανει και για τα χαιφαιμαν; τι στερεο τζακ εχεις βαλει; το εξτρα καλωδιο τι χρειαζεται; ειδικα στα σονυ που ειναι φορητα τα βαραινει..

Το ακουστικο απο την πλευρα των κουμπιων εχει χασει την αποδοση του.δεν εχουν βγει απο το σπιτι για να πω οτι ειναι υγρασια και τα χρησιμποποιω περιπου μια βδομαδα.γνωριζει κανεις τι παιζει;

Το ακουστικο απο την πλευρα των κουμπιων εχει χασει την αποδοση του.δεν εχουν βγει απο το σπιτι για να πω οτι ειναι υγρασια και τα χρησιμποποιω περιπου μια βδομαδα.γνωριζει κανεις τι παιζει;

Καλημερα Παναγιωτη
Ειναι πια κλασικη η βλαβη και με τη συχνοτητα που εμφανιζονται
αυτα τα συμπτωματα στα mh1 θα προτεινα ανακαλωδιωση για να ησυχασεις
μια και καλη
(και με σημαντικα καλυτερη ακουστικη αποδοση) :ears:

Last edited:
Εγώ τα πέρασα μια με το πιστολάκι για τα μαλιά και έφτιαξε ,δεν φταίει το καλώδιο.

Το δοκιμασα και εγω με πιστολακι.οταν τα πηρα δεν τα ειχε το eshop και ετσι η αγορα εγινε απο ebay

την προηγούμενη εβδομάδα τα είχε σε προσφορά το e-shop. Μπήκα σε πειρασμό και παρήγγειλα δύο τεμάχια. Παρότι τα είχε στα άμεσα διαθέσιμα τελικά μετά από 8 μέρες μου έστειλαν μήνυμα ότι δεν υπάρχουν.
Τελοσπάντων τα πήρα από ένα κατάστημα στη γειτονιά μου (τα MH1) στα € 12. Μετά από πολλές ώρες στρωσίματος / παιξίματος (παίζουν όλη την ημέρα) μπορώ να πω ότι η απόδοση είναι εξαιρετική (έχω τα hd 600). Δεν ξέρω αν θα παρουσιάσουν προβλήματα στη συνέχεια αλλά η ακρόαση μέσω αυτών των ακουστικών είναι απόλαυση. Τα ακούω μέσω του κινητού μου Lenovo και ήμουν πολύ τυχερός γιατί δεν χρειάζεται δετήρες και πατέντες, παίζει όπως είναι στερεοφωνικά. Μάλλον θα πάρω άλλο ένα ζευγάρι.

τα c δεν υπάρχουν πλέον η αν τα βρεις θα ειναι πανάκριβα. Παρε τα MH1 με adaptor.