Anastasios Mallios
Established Member
Τα ακουστικά απλά είναι χάλια, καλά όχι χάλια απλά υποφερτά δηλαδή απλά καλύτερα από αυτά που δίνουν πακέτο με πχ κινητά και διευκρινίζω ότι για παράδειγμα τα ακουστικά που είχε στο κουτί του το W995 που αγόρασα όταν έμενα Γερμανία ήταν ίδια με αυτά. Αν ήθελα να αγοράσω και mp3 και το αντάπτορα και ενισχυτή για να ακούω μουσική από ακουστικά δυνατά δε θα ρωτούσα εδώ ποια ακουστικά να πάρω. Δε με ενδιέφεραν αντάπτορες ενισχυτές και τα λοιπά. Την ένταση τη θέλω στο τέρμα γιατί εκεί την απολαμβάνω παιδιά η ποιότητα των creative είναι πολύ ανώτερη και σε ίδιες τιμές. Αναφέρω εδώ K-350 CRM Ακουστικά In Ear
ποια μοντέλα είχα. Είναι λογικό και επόμενο θέλω να πιστεύω ότι η πηγή θα είναι ότι διαθέτω και όχι κάποια συγκεκριμένη που απλά κουμπώνει καλά με τα ακουστικά όπως το mp3 που αναφέρετε ... τα ακουστικά ήθελα να ταιριάζουν με τα αντικείμενα μου και όχι να αλλάξω τα πάντα για να τα ταιριάξω με αυτά τα ακουστικά. Τέλος πάντων η προσωπική άποψη του καθενός είναι σεβαστή κι εγώ απλά λέω τη δική μου. Γι'αυτό στο θέμα που άνοιξα διευκρίνιζα τι ήθελα αλλά τελικά κατέληξα σε αυτά λανθασμένα ... Θα τα κρατήσω τώρα και όσο αντέξω μετά θα προχωρήσω στην αγορά νέων ακουστικών.
ποια μοντέλα είχα. Είναι λογικό και επόμενο θέλω να πιστεύω ότι η πηγή θα είναι ότι διαθέτω και όχι κάποια συγκεκριμένη που απλά κουμπώνει καλά με τα ακουστικά όπως το mp3 που αναφέρετε ... τα ακουστικά ήθελα να ταιριάζουν με τα αντικείμενα μου και όχι να αλλάξω τα πάντα για να τα ταιριάξω με αυτά τα ακουστικά. Τέλος πάντων η προσωπική άποψη του καθενός είναι σεβαστή κι εγώ απλά λέω τη δική μου. Γι'αυτό στο θέμα που άνοιξα διευκρίνιζα τι ήθελα αλλά τελικά κατέληξα σε αυτά λανθασμένα ... Θα τα κρατήσω τώρα και όσο αντέξω μετά θα προχωρήσω στην αγορά νέων ακουστικών.
Last edited: