The incredible Sony MH1 /MH1c!

Τα ακουστικά απλά είναι χάλια, καλά όχι χάλια απλά υποφερτά δηλαδή απλά καλύτερα από αυτά που δίνουν πακέτο με πχ κινητά και διευκρινίζω ότι για παράδειγμα τα ακουστικά που είχε στο κουτί του το W995 που αγόρασα όταν έμενα Γερμανία ήταν ίδια με αυτά. Αν ήθελα να αγοράσω και mp3 και το αντάπτορα και ενισχυτή για να ακούω μουσική από ακουστικά δυνατά δε θα ρωτούσα εδώ ποια ακουστικά να πάρω. Δε με ενδιέφεραν αντάπτορες ενισχυτές και τα λοιπά. Την ένταση τη θέλω στο τέρμα γιατί εκεί την απολαμβάνω παιδιά η ποιότητα των creative είναι πολύ ανώτερη και σε ίδιες τιμές. Αναφέρω εδώ K-350 CRM Ακουστικά In Ear
ποια μοντέλα είχα. Είναι λογικό και επόμενο θέλω να πιστεύω ότι η πηγή θα είναι ότι διαθέτω και όχι κάποια συγκεκριμένη που απλά κουμπώνει καλά με τα ακουστικά όπως το mp3 που αναφέρετε ... τα ακουστικά ήθελα να ταιριάζουν με τα αντικείμενα μου και όχι να αλλάξω τα πάντα για να τα ταιριάξω με αυτά τα ακουστικά. Τέλος πάντων η προσωπική άποψη του καθενός είναι σεβαστή κι εγώ απλά λέω τη δική μου. Γι'αυτό στο θέμα που άνοιξα διευκρίνιζα τι ήθελα αλλά τελικά κατέληξα σε αυτά λανθασμένα ... Θα τα κρατήσω τώρα και όσο αντέξω μετά θα προχωρήσω στην αγορά νέων ακουστικών.

Last edited:
Re: Απάντηση: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Τα ακουστικά απλά είναι χάλια. Αν ήθελα να αγοράσω και mp3 και το αντάπτορα και ενισχυτή για να ακούω μουσική από ακουστικά δυνατά δε θα ρωτούσα εδώ ποια ακουστικά να πάρω. Δε με ενδιέφεραν αντάπτορες ενισχυτές και τα λοιπά. Την ένταση τη θέλω στο τέρμα γιατί εκεί την απολαμβάνω παιδιά η ποιότητα των creative είναι πολύ ανώτερη και σε ίδιες τιμές. Αναφέρω εδώ http://avclub.gr/forum/showthread.php/118016-K-350-CRM-Ακουστικά-In-Ear?highlight= ποια μοντέλα είχα. Είναι λογικό και επόμενο θέλω να πιστεύω ότι η πηγή θα είναι ότι διαθέτω και όχι κάποια συγκεκριμένη που απλά κουμπώνει καλά με τα ακουστικά ... τα ακουστικά ήθελα να ταιριάζουν με τα αντικείμενα μου και όχι να αλλάξω τα πάντα για να τα ταιριάξω με αυτά τα χάλια ακουστικά. Τέλος πάντων η προσωπική άποψη του καθενός είναι σεβαστή κι εγώ απλά λέω τη δική μου. Γι'αυτό στο θέμα που άνοιξα διευκρίνιζα τι ήθελα αλλά τελικά κατέληξα σε αυτά λανθασμένα ... Θα τα κρατήσω τώρα και όσο αντέξω μετά θα προχωρήσω στην αγορά νέων ακουστικών.

Τότε καλό θα είναι στο μέλλον να διαβάζεις πιο προσεκτικά τα νήματα. Από το πρώτο ποστ γράφει ότι τα ακουστικά θέλουν "κόλπο" για να παίξουν όπως πρέπει, αυτός είναι και ο λόγος που είναι τόσο φτηνά. Επίσης στο λινκ που παραθέτεις στο ποστ #4 εσύ ο ίδιος γράφεις "Τα είδα αυτά τα Sony MH1 αλλά κάπου διάβασα ότι για να παίζουν στερεοφωνικά πρέπει να γίνει μια πατέντα με τα κουμπιά επίσης έγραφε κάτι πράγματα για ενισχυτές ακουστικών και ανακαλωδίωση πράγματα που δε με ενδιαφέρουν καθόλου και δε θέλω να μπλέξω καν δε κατάλαβα καλά και γι'αυτό δεν έδωσα μεγαλύτερη σημασία". Δε σου φταίμε εμείς μετά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Τότε καλό θα είναι στο μέλλον να διαβάζεις πιο προσεκτικά τα νήματα. Από το πρώτο ποστ γράφει ότι τα ακουστικά θέλουν "κόλπο" για να παίξουν όπως πρέπει, αυτός είναι και ο λόγος που είναι τόσο φτηνά. Επίσης στο λινκ που παραθέτεις στο ποστ #4 εσύ ο ίδιος γράφεις "Τα είδα αυτά τα Sony MH1 αλλά κάπου διάβασα ότι για να παίζουν στερεοφωνικά πρέπει να γίνει μια πατέντα με τα κουμπιά επίσης έγραφε κάτι πράγματα για ενισχυτές ακουστικών και ανακαλωδίωση πράγματα που δε με ενδιαφέρουν καθόλου και δε θέλω να μπλέξω καν δε κατάλαβα καλά και γι'αυτό δεν έδωσα μεγαλύτερη σημασία". Δε σου φταίμε εμείς μετά.

Δε κατάλαβες καλά ... το πρόβλημα το μεγάλο δεν είναι η πατέντα αλλά η γενικότερη απόδοση τους σε ένταση. Την πατέντα την έκανα οκ πάει αυτό το ξεχάσαμε. Δεν παίζουν τόσο δυνατά όσο ήθελα και είχα διευκρινίσει χωρίς να χρειαστεί να αγοράσω επιπλέον αντικείμενα.

Εγώ έχω την εντύπωση πως δεν φταίνε ούτε τα ακουστικά,ούτε οι συσκευές.
Οκ,οτι απογειώνονται με ένα sansa είναι αλήθεια.

Έτσι την πάτησα κι εγώ όμως με το iPhone μέχρι που του έβαλα media player της προκοπής.
Εκεί τα άκουσα όπως τους πρέπει!
Δεν δοκιμάζεις να βρεις κάτι αντίστοιχο;Οι player που έχουν επάνω συνήθως τα κινητά δεν λένε και πολλά...
Στο λαπτοπ με τι παίζεις;

Κατέβασε foobar στο λαπ,στήστο όμορφα κι αν δεν σου φτάνει η ένταση,έχει και προενίσχυση να ανεβάσεις για την ένταση.
Και μετά πες μας.
Επίσης χρειάζονται στρώσιμο,στην αρχή δεν παίζουν τόσο καλά,άστα μερικές ώρες να παίζουν.

Κατέβασε foobar στο λαπ,στήστο όμορφα κι αν δεν σου φτάνει η ένταση,έχει και προενίσχυση να ανεβάσεις για την ένταση.
Και μετά πες μας.
Επίσης χρειάζονται στρώσιμο,στην αρχή δεν παίζουν τόσο καλά,άστα μερικές ώρες να παίζουν.

Το κατέβασα αλλά δεν ακούω κάποια αισθητή διαφορά. Θα δοκιμάσω και το winamp αλλά δε το βλέπω να αλλάζει κάτι. Εκεί που πραγματικά ακούγονται σχετικά καλά και δυνατά είναι όταν ακούω ράδιο από το W995.

Το κατέβασα αλλά δεν ακούω κάποια αισθητή διαφορά. Θα δοκιμάσω και το winamp αλλά δε το βλέπω να αλλάζει κάτι. Εκεί που πραγματικά ακούγονται σχετικά καλά και δυνατά είναι όταν ακούω ράδιο από το W995.

Πάς στις ρυθμίσεις που σου έχω κάτω κι εκεί που λέει preamp,το τσιμπάς λιγάκι αν θέλεις.
Αυτό που λες με το ραδιόφωνο,σημαίνει πως η ένταση υπάρχει.
Απλώς λοιπόν βρίσκεις έναν media player που να μπορεί να την δώσει.

ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.JPG

Με το πρόγραμμα αυτό ανέβασα στο +3 τα dB κατέβασα και για το equaliser preset και με ένα συγκεκριμένο για metal βελτιώθηκε κάπως ...
Πως ρύθμισες το πρόγραμμα και μοιάζει όπως στη φωτό? Βρήκες και κατέβασες themes?

Με το πρόγραμμα αυτό ανέβασα στο +3 τα dB κατέβασα και για το equaliser preset και με ένα συγκεκριμένο για metal βελτιώθηκε κάπως ...
Πως ρύθμισες το πρόγραμμα και μοιάζει όπως στη φωτό?

Έτσι.
Χρειάζεται να του δώσεις λίγο χρόνο για να το στήσεις αλλά θα σε αποζημιώσει και οπτικά και ακουστικά.

Με το s3 παίζουν απλά σε μετρια ενταση. Παίζουν πιο χαμηλά και απο τα άσπρα του s3. Επίσης καί σε αποκριση συχνοτητας υστερούν σε σχεση με τα άσπρα. ..

Ομως......

Ακούγονται πολλα κλικ καλύτερα απο τα άσπρα.
Και αν βάλεις ενισχυτη θα παίξουν ακόμα καλύτερα και απείρως πιο δυνατα.
Με αντίσταση 15ω ειναι φυσιολογικο να ακούγονται πιο χαμηλά απο τα 32άρια ασπρα.
Εισαι αρνητικός απ τα αποδυτήρια με κατι που κοστίζει τοσο λιγο οσο 10 ευρω.
Αν θες καλύτερα παρε τα akg k375. Θα δωσεις ομως 80 και οντως θα παιζουν καλύτερα απο τα ΜΗ1.
80 ομως.

Με το Foobar2000 και το τρόπο που περιγράφεις στον οδηγό σου για στήσιμο απλά έλυσα το πρόβλημα στο λαπτοπ. Ευχαριστώ. Το κακό είναι ότι ακόμα και τώρα τη ποιότητα των creative δυστυχώς δε τη πλησιάζουν. Απλά τώρα είναι εύκολο πια με το στήσιμο του φίλου να ακούσω μουσική από το λαπτοπ. Για το κινητό θα πρέπει ή να κάνω αυτό που λέει ο παραπάνω φίλος και να αγοράσω νέα ακουστικά ή να αγοράσω ενισχυτή. Όπως και να έχει ευχαριστώ και πάλι. Δεν ήθελα να θίξω κανέναν κι ελπίζω να μη το έκανα απλά έλεγα τη προσωπική μου άποψη εκείνη τη στιγμή. Οι απόψεις ευτυχώς ή δυστυχώς, αλλάζουν μερικώς ή ολοκληρωτικά.

Υ.Γ Τα AKG K350 κοστίζουν σε προσφορά 47 από 64 .
:2thumb22sup:

Φιλε μηπως θες να βρεθουμε να τα ακουσεις με sansa clip ή με τον objective2 φορητο που εχω?
Ουτε μεχρι τη μεση δεν θα το παμε

Φιλε μηπως θες να βρεθουμε να τα ακουσεις με sansa clip ή με τον objective2 φορητο που εχω?

θα με ενδιεφερε εμενα να βρεθουμε και να συγκρινω, αν μπορεις, γιατι πραγματικα ειμαμι πολυ μπερδεμενος με τις πηγες και τις προενισχυσεις και ακρη δεν εχω βγαλει τοσο καιρο.
Επισης περισσευουν απο καποιον ενα ζευγαρι να το αγορασω, ή υπαρχει καποιο Site που να το χει εως 12 , γιατι το edhop δεν το ξαναεφερε σε προσφορα?
Ευχαριστω...

θα με ενδιεφερε εμενα να βρεθουμε και να συγκρινω, αν μπορεις, γιατι πραγματικα ειμαμι πολυ μπερδεμενος με τις πηγες και τις προενισχυσεις και ακρη δεν εχω βγαλει τοσο καιρο.
Επισης περισσευουν απο καποιον ενα ζευγαρι να το αγορασω, ή υπαρχει καποιο Site που να το χει εως 12 , γιατι το edhop δεν το ξαναεφερε σε προσφορα?
Ευχαριστω...

Αν εισαι κοντα στον πειραια, ή μπορεις να ερθεις προς λιμανι στειλε πμ

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

υπαρχει καποιο Site που να το χει εως 12 , γιατι το edhop δεν το ξαναεφερε σε προσφορα?
Ευχαριστω...

Άσπρα
003140301195553a043736c8e2.jpg

Μαύρα
002140301164153a0423996fe0.jpg

Αν τα πληρώσεις με αντικαταβολή όπως κι εγώ θα επιβαρυνθείς και με αυτά τα έξοδα πού είναι 2 . Επίσης τα έξοδα αποστολής είναι ακόμα 3 . Το σύνολο που θα πληρώσεις για να τα παραλάβεις είναι 14,90 αλλά το πολύ σε 3 μέρες θα τα έχεις.

Last edited:
Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

δηλαδή το sansa τα κουνάει καλά?

αντάπτορας χρειάζεται?