Ας έδιναν μια σεζον 6 μισάωρα τότε!Μεταφορά σειράς στην μεγάλη οθόνη είναι.
Τι περιμένατε δηλαδή?
Ας έδιναν μια σεζον 6 μισάωρα τότε!Μεταφορά σειράς στην μεγάλη οθόνη είναι.
Τι περιμένατε δηλαδή?
Ταπες ολα αγαπητε.............. Ο γιος μου πάντως το ευχαριστήθηκε δεόντως. ...........

Εμένα με αποκαρδίωσε η βαθμολογια των κριτών στο rotten που παραμένει στο 60% γύρω.Ε άμα το θάβουν οι Έλληνες κριτικοί τότε η ταινία είναι τουλάχιστον 8.5/10
![]()
Το είδα στο IMAX.Εχτές το είδα με τα παιδιά, οκ καλά περάσαμε, τα παιδιά το χάρηκαν αλλά μέχρι εκεί…η ταινία είναι σε επίπεδο παραγωγής στα όρια της σειρας, δεν έχει την αίγλη των ταινιών…άνετα θα μπορούσε να ήταν κομμένα επεισόδια…Παρολαυτα αξίζει μια θέαση και θα έβαζα ένα 7αρακι και ψηφίζω μέτρια προς καλη.
Στέκεται σαν μια απλή περιπέτεια, ε δεν έχει κανένα τρομερό σενάριο, και οι διάλογοι είναι μετρημένοι. Ανετα την βλέπει και κάποιος που δεν έχει ξαναδει καν Star Wars.Να ρωτήσω κάτι
Εγω έχω δει όλα τα επεισόδια στο Disney plus. Φίλος μου όμως, όχι. Θα καταλάβει τίποτα αν έρθει μαζί μου; Η ταινία στέκεται και αυτόνομα ή είναι άμεση συνέχεια της σειράς και πρέπει να έχεις δει τα επεισόδια;
Στάλθηκε από το SM-S938B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.