The Odyssey (2026)

ωρα ειναι μας πειτε οτι θελετε και τον ΜεγαΑλεξανδρο straight
Δεδομένου ότι δεν υπήρχε τέτοια αντίληψη τότε, όλα μπορεί να τα έκανε. Είπαμε,

"Πόθεν, ὦ Σώκρατες, φαίνῃ; ἢ δῆλα δὴ ὅτι ἀπὸ κυνηγεσίου τοῦ περὶ τὴν Ἀλκιβιάδου ὥραν; καὶ μήν μοι καὶ πρῴην ἰδόντι καλὸς μὲν ἐφαίνετο ἀνὴρ ἔτι, ἀνὴρ μέντοι, ὦ Σώκρατες, ὥς γ᾽ ἐν αὐτοῖς ἡμῖν εἰρῆσθαι, καὶ πώγωνος ἤδη ὑποπιμπλάμενος. "

Άλλο αυτό όμως και άλλο το κάνω identify σαν δεν ξέρω τι.

.................

Για μένα εφόσον δεν τίθεται θέμα ιστορικής ακριβείας, ο Νολαν έχει το δικαίωμα να παρουσιάσει την Ελένη όπως αυτός επιθυμεί,
...........................

Αυτος εχει το δικαιωμα να πουλησει οτι του γουσταρει, και οι μαικηνες του το δικαιωμα να τον πληρωσουν.

Αλλο τοσο και εμεις εχουμε το δικαιωμα να μην μας αρεσει και να μην αγορασουμε....

Δεδομένου ότι δεν υπήρχε τέτοια αντίληψη τότε, όλα μπορεί να τα έκανε. Είπαμε,

"Πόθεν, ὦ Σώκρατες, φαίνῃ; ἢ δῆλα δὴ ὅτι ἀπὸ κυνηγεσίου τοῦ περὶ τὴν Ἀλκιβιάδου ὥραν; καὶ μήν μοι καὶ πρῴην ἰδόντι καλὸς μὲν ἐφαίνετο ἀνὴρ ἔτι, ἀνὴρ μέντοι, ὦ Σώκρατες, ὥς γ᾽ ἐν αὐτοῖς ἡμῖν εἰρῆσθαι, καὶ πώγωνος ἤδη ὑποπιμπλάμενος. "

Άλλο αυτό όμως και άλλο το κάνω identify σαν δεν ξέρω τι.
Μάριε, άστα αυτά, γιατί αν θυμάμαι την συνέχεια της συζητήσεως, ο Σωκράτης τελικά προτεραιοποίησε την σοφία έναντι της ομορφιάς και καταντήσαμε εμείς οι σύγχρονοι να πηδάμε ύαινες γιατί έχουν μυαλό ...

• Like
Reactions: Cicadelic Ranger
Μάριε, άστα αυτά, γιατί αν θυμάμαι την συνέχεια της συζητήσεως, ο Σωκράτης τελικά προτεραιοποίησε την σοφία έναντι της ομορφιάς και καταντήσαμε εμείς οι σύγχρονοι να πηδάμε ύαινες γιατί έχουν μυαλό ...

Ε, καλά. Το ότι παράτησε το χνούδι του Αλκιβιάδη, για τα γένια και την σοφία του Πρωταγόρα που έτυχε να επισκέπτεται την Αθήνα, δεν σημαίνει ότι είχε προτεραιότητα η σοφία. Απλά δεν ήθελε να χάσει την ευκαιρία. Άλλο το τι κάνουμε οι σύγχρονοι, αλλά ακόμα περισσότερο, άλλο το τι θα κάνουν οι μελλοντικοί. Το βλέπω ήδη στα παιδιά μου, δεν είναι μακρυά.

Λέμε για την Οδύσσεια του Νόλαν, και το μόνο που έχουμε να κάνουμε, για να καταλάβουμε σε ποια εποχή ζούμε, είναι να δούμε τις Ελληνικές υποψηφιότητες για την Eurovision φέτος. Δεν θα έπινε κώνειο ο Σωκράτης, γιατί δεν θα είχε μείνει καθόλου. Θα το είχαν πιει όλοι οι υπόλοιποι από ντροπή για την κατάντια μας.