Signal-to-noise ratio is closely related to the concept of dynamic range,
As it was well said...
it is closely related... Not the same.
For example, the power consumption of an amplifier is closely related to it's Class and it's output power.
Τώρα αν νομίζετε ότι θα πάρετε 90DB δυναμική περιοχή από τα CD, κούνια που σας κούναγε...
Όσο για τα mp3οβινύλια, be my guest! Υπόσχομαι καλό φαγοπότι και πολύ κλάμα στους επίδοξους ψηφιολάτρεις... :guitarist:
Πότε;Τώρα με την κρίση δεν περισεύουν και να τρώμε.:AFADF0:
Νομίζω ότι αυτό εννοείται...
Αλλιώς και εγώ μπορώ να πω ότι άκουσα τα Grand Utopia σε κόντρα με τα B&W Solid και δεν υπήρξε διαφορά...
Εχθές έβαλα σε κόντρα το βινύλιό με SACD και το esoteric ακόμη κλαίει...
Μιλάμε για διαφορές που μόνο κουφός δεν ακούει!
Θα μου πουν να το αποδείξω με σχεδιαγράμματα και ξερούς μαθηματικούς τύπους; Απλά δεν με ενδιαφέρει! Ας αγοράσουν ένα Digital να παίζουν στη γωνία μόνοι τους...
Αν εξαιρέσεις κάποιες αναλογικές ηχογραφήσεις που κάτι λένε και μένα το ίδιο μου θυμίζει!![]()
Όσο για τα mp3οβινύλια, be my guest! ...
As it was well said...
it is closely related... Not the same.
For example, the power consumption of an amplifier is closely related to it's Class and it's output power.
Τώρα αν νομίζετε ότι θα πάρετε 90DB δυναμική περιοχή από τα CD, κούνια που σας κούναγε...
Όσο για τα mp3οβινύλια, be my guest! Υπόσχομαι καλό φαγοπότι και πολύ κλάμα στους επίδοξους ψηφιολάτρεις... :guitarist:
βοήθα με λίγο , τί είναι αυτά τα ...mp3οβινυλια ;;
Μου αρεσουν οι τσοντες...και η χθεσινη ηταν hard core μιλαμε.
Μιχαλη δεν πειραζει που δεν εχεις ακουσει πικαπ σπιτι σου. Ισως δεν σε συμφερει...
που καιροι για εξοδα...
προχτές ζυγίζαμε ένα σετάκι πλατό βραχίονα στα 15 χιλιάρικα και δεν ....
έχω μια περιέργεια να δω πως παίζει το πράγμα του Μιχάλη
Δεν πειράζει ρε φίλε έχω καμιά 250αρια album σε 24/192 από το αυθεντικό studio master, βολεύομαι με αυτά τι να κάνω...
Γεια σου ρε Johnnα! Τι κάνει ο κούκλος?
Ε ασε τον ανθρωπο να συνελθει πρωτα ρε. Μπαααα εισαι και βιαστικος:argue:Ε, αφού ακούνε το βινύλιο σαν να είναι MP3 96άρι πως να το πω;
Ε τι να κάνω μάναμ...
Αλλά θα τους βάλω να το ακούσουν όταν γειώσω τα σήματα και το κολλήσω. Όχι στον αέρα... Τότε θα μας βάλουν μέσα γιατί δεν θα μιλάμε για hard core αλλά για snuff movie!
Ο προβολάκιας που υποσχέθηκε να γράψει αυτά που άκουσε που κρύφτηκε αλήθεια;![]()
Δεν πειράζει ρε φίλε έχω καμιά 250αρια album σε 24/192 από το αυθεντικό studio master, βολεύομαι με αυτά τι να κάνω...
Γεια σου ρε Johnnα! Τι κάνει ο κούκλος?
προχτές ζυγίζαμε ένα σετάκι πλατό βραχίονα στα 15 χιλιάρικα και δεν ....
έχω μια περιέργεια να δω πως παίζει το πράγμα του Μιχάλη
Βρε δεν πα να ειναι και απο κουνφου μαστερ, παλι χειροτερα παιζουν
Ο μικρος παει συνεχεια στα μεγαφωνα ρε γαμωτο, τα πιανει οταν παιζουν για να δει το xmax![]()
Τι ρωτάς και σε ποιους απευθύνεις τέτοια ερώτηση!!! Γενικά κάποιοι πιστεύουν ότι είναι πολύ κακό να κρίνεις κάτι μέσα από ακρόαση. Καλό είναι να το μετράς και μετά να μην το ακούς [!!!] γιατί δεν μετράει καλά [!!] και να ακούς ό,τι μετράει καλά!!!!!!!!!!!!, άσχετα αν δεν παίζει σωστά, να μην σε νοιάζει. Αφού μετράει καλά θα πρέπει και αυτό που παίζει να είναι καλά!!!είναι κακό να κρίνεις καλώδια ακούγοντάς τα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.