The Ten Biggest Lies in Audio.

As it was well said...

Signal-to-noise ratio is closely related to the concept of dynamic range,

it is closely related... Not the same.
For example, the power consumption of an amplifier is closely related to it's Class and it's output power.

Τώρα αν νομίζετε ότι θα πάρετε 90DB δυναμική περιοχή από τα CD, κούνια που σας κούναγε... :flipout:

Όσο για τα mp3οβινύλια, be my guest! Υπόσχομαι καλό φαγοπότι και πολύ κλάμα στους επίδοξους ψηφιολάτρεις... :guitarist:

Απάντηση: Re: The Ten Biggest Lies in Audio.

As it was well said...

For example, the power consumption of an amplifier is closely related to it's Class and it's output power.

Τώρα αν νομίζετε ότι θα πάρετε 90DB δυναμική περιοχή από τα CD, κούνια που σας κούναγε... :flipout:

Όσο για τα mp3οβινύλια, be my guest! Υπόσχομαι καλό φαγοπότι και πολύ κλάμα στους επίδοξους ψηφιολάτρεις... :guitarist:

Πότε;Τώρα με την κρίση δεν περισεύουν και να τρώμε.:AFADF0:

Re: Απάντηση: Re: The Ten Biggest Lies in Audio.

Πότε;Τώρα με την κρίση δεν περισεύουν και να τρώμε.:AFADF0:

In time...
Μόλις κλείσω το phono stage σε κουτί, το γειώσω και κάνω τις κολλήσεις...
Τώρα είναι κρίμα να βλέπεις ένα phono stage που είναι χωρίς καμία απολύτως γείωση ούτε στο σήμα ούτε στο ρεύμα, με τα καλώδια ματισμένα αντί για κολλημένα, με μετασχηματιστές ΕΙ χύμα και καθισμένο πάνω από άλλους μετασχηματιστές να πατάει στο λαιμό το Esoteric...
Μετά θα έχει και high end κουτί για να έχουν να λένε ότι παίζει ρόλο το ξύλο... :flipout:

Να περιμένεις να στρώσουν κι οι κολλήσεις κι οι...βίδες:BDGBGDB55:

Ασε θα φάμε αλλού.

Re: Απάντηση: The Ten Biggest Lies in Audio.

Νομίζω ότι αυτό εννοείται...
Αλλιώς και εγώ μπορώ να πω ότι άκουσα τα Grand Utopia σε κόντρα με τα B&W Solid και δεν υπήρξε διαφορά...
Εχθές έβαλα σε κόντρα το βινύλιό με SACD και το esoteric ακόμη κλαίει...
Μιλάμε για διαφορές που μόνο κουφός δεν ακούει!
Θα μου πουν να το αποδείξω με σχεδιαγράμματα και ξερούς μαθηματικούς τύπους; Απλά δεν με ενδιαφέρει! Ας αγοράσουν ένα Digital να παίζουν στη γωνία μόνοι τους...

Αντε ρε παλιοψευτη. Εμενα μου αρεσε περισσοτερο το esoteric:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: The Ten Biggest Lies in Audio.

Αν εξαιρέσεις κάποιες αναλογικές ηχογραφήσεις που κάτι λένε και μένα το ίδιο μου θυμίζει! :flipout:

Μιχαλη δεν πειραζει που δεν εχεις ακουσει πικαπ σπιτι σου. Ισως δεν σε συμφερει...
που καιροι για εξοδα...

As it was well said...

εμενα θα με καλεσεις? Θελω ξανα σε παρακαλω! Μου αρεσουν οι τσοντες...και η χθεσινη ηταν hard core μιλαμε.Αλλα ρε παιδια που πηγε ο Κογιας? Μιχαλη δεν τον καλεις κι αυτον βρε ετσι να κανουμε ενα ψυχικο, τσαμπα θα ειναι το σεμιναριο εμεις δεν ζηταμε χρηματα...

Last edited:
βοήθα με λίγο , τί είναι αυτά τα ...mp3οβινυλια ;;

Ε, αφού ακούνε το βινύλιο σαν να είναι MP3 96άρι πως να το πω; :p

Μου αρεσουν οι τσοντες...και η χθεσινη ηταν hard core μιλαμε.

Ε τι να κάνω μάναμ...
Αλλά θα τους βάλω να το ακούσουν όταν γειώσω τα σήματα και το κολλήσω. Όχι στον αέρα... Τότε θα μας βάλουν μέσα γιατί δεν θα μιλάμε για hard core αλλά για snuff movie!
Ο προβολάκιας που υποσχέθηκε να γράψει αυτά που άκουσε που κρύφτηκε αλήθεια; :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Ten Biggest Lies in Audio.

Μιχαλη δεν πειραζει που δεν εχεις ακουσει πικαπ σπιτι σου. Ισως δεν σε συμφερει...
που καιροι για εξοδα...

Δεν πειράζει ρε φίλε έχω καμιά 250αρια album σε 24/192 από το αυθεντικό studio master, βολεύομαι με αυτά τι να κάνω...:flipout:

Γεια σου ρε Johnnα! Τι κάνει ο κούκλος?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Ten Biggest Lies in Audio.

Δεν πειράζει ρε φίλε έχω καμιά 250αρια album σε 24/192 από το αυθεντικό studio master, βολεύομαι με αυτά τι να κάνω...:flipout:

Βρε δεν πα να ειναι και απο κουνφου μαστερ, παλι χειροτερα παιζουν:flipout:
Ο μικρος παει συνεχεια στα μεγαφωνα ρε γαμωτο, τα πιανει οταν παιζουν για να δει το xmax:flipout:

Ε, αφού ακούνε το βινύλιο σαν να είναι MP3 96άρι πως να το πω; :p

Ε τι να κάνω μάναμ...
Αλλά θα τους βάλω να το ακούσουν όταν γειώσω τα σήματα και το κολλήσω. Όχι στον αέρα... Τότε θα μας βάλουν μέσα γιατί δεν θα μιλάμε για hard core αλλά για snuff movie!
Ο προβολάκιας που υποσχέθηκε να γράψει αυτά που άκουσε που κρύφτηκε αλήθεια; :flipout:
Ε ασε τον ανθρωπο να συνελθει πρωτα ρε. Μπαααα εισαι και βιαστικος:argue:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Ten Biggest Lies in Audio.

Ποτε θα ερθεις βρε καμια βολτα? Αντε πμ me...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Ten Biggest Lies in Audio.

προχτές ζυγίζαμε ένα σετάκι πλατό βραχίονα στα 15 χιλιάρικα και δεν ....

έχω μια περιέργεια να δω πως παίζει το πράγμα του Μιχάλη

Bασιλάρα κανονίζουμε όποτε θες!!!!!!-bye-

Φωνάζουμε και τον άλλον τον βλαμμένο τον βινυλιάκια και πάμε για κρασοκατάνυξη μετά!

Βρε δεν πα να ειναι και απο κουνφου μαστερ, παλι χειροτερα παιζουν:flipout:
Ο μικρος παει συνεχεια στα μεγαφωνα ρε γαμωτο, τα πιανει οταν παιζουν για να δει το xmax:flipout:

Φίλε θα προσπαθήσω να περάσω αυτή την εβδομάδα! Μου' λειψες μωρή! -bye-

είναι κακό να κρίνεις καλώδια ακούγοντάς τα?
Τι ρωτάς και σε ποιους απευθύνεις τέτοια ερώτηση!!! Γενικά κάποιοι πιστεύουν ότι είναι πολύ κακό να κρίνεις κάτι μέσα από ακρόαση. Καλό είναι να το μετράς και μετά να μην το ακούς [!!!] γιατί δεν μετράει καλά [!!] και να ακούς ό,τι μετράει καλά!!!!!!!!!!!!, άσχετα αν δεν παίζει σωστά, να μην σε νοιάζει. Αφού μετράει καλά θα πρέπει και αυτό που παίζει να είναι καλά!!!
Φαίνεται ότι τα καλώδια και τα μηχανήματα τα έχουμε όχι για να ακούμε μέσω αυτών μουσική, αλλά ίσως για να τα βλέπουμε και να ευχαριστιούμαστε μετρώντας τα!!!!!!!
Φαντάσου με και εμένα τον παλιομοδίτη που πάω και ακούω ζωντανά ακουστική μουσική και δεν πολυασχολούμε με μετρήσεις!!!
Όχι πως οι μετρήσεις βλάπτουν. Απεναντίας οφελούν αν δεν γίνονται αυτοσκοπός και περιορισμός των πιθανών εμπειριών μας. Λ.Σ.