Θυμάστε το παλιό καλό forum μας...

απο την περιεργη πρωτη αισθηση της δικτυακης επικοινωνιας

Τωρα που το αναφερεις...Εγινε και μια ανεπιτυχης,κατα τη γνωμη μου, προσπαθεια τοτε...-προιστορικη-...,να δημιουργηθει ενα σαλονι....ενα δωματιο...κατι σαν τους σημερινους τοπους επικοινωνιας....οπου ο καθενας εμπαινε ανοιγοντας την πορτα,ελεγε την καλησπερα του και την "εξυπναδα" του...Ηταν λιγο πιο περιπλοκα τα πραγματα τοτε...:beatnik2:

Δεν ξεχνω την λαχταρα ολων μας να γιγαντωθει αυτο το πρωτογνωρο για την εποχη εργο...Χαιρομασταν σαν μικρα παιδια για καθε νεο μελος και το αντιμετωπιζαμε ετσι ωστε να νιωθει οικεια μ ολους εμας τους παλαιοτερους...

Το ΟΛΟ επιτευγμα,ειχε οραματιστη!

Βρε παιδιά πού ήταν αυτή η Χριστίνα και δεν την είχα δεί εγώ ποτέ? Ήσουν τόσο ενεργή δεσποινίς μας? Εγώ δεν θυμάμαι οπότε μάλλον θα ήσουν πριν από εμένα...:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Θυμάστε το παλιό καλό forum μας...

Βρε παιδιά πού ήταν αυτή η Χριστίνα και δεν την είχα δεί εγώ ποτέ? Ήσουν τόσο ενεργή δεσποινίς μας? Εγώ δεν θυμάμαι οπότε μάλλον θα ήσουν πριν από εμένα...:grinning-smiley-043

Πολλά χρόνια νωρίτερα...

ΜΗΤΣ,εκανα μνεια ως προς την εποχη παραπανω.

Ημουν απο τα πρωτα 400 μελη.Θυμαμαι τον κυριο Βλασιδη,τον κυριο Μελα,τον κυριο Τζωρτζακη,τον Μαριο Τσ.,φυσικα τον γεματο ταμπεραμεντο νεαρο Κακαλιο,τον κυριο Κωνσταντινιδη,τον Κυριο ΚΟΨ. - δεν θυμαμαι ολοκληρο τ ονομα!-απο τοτε....Ημουν κι εγω κατα 8 χρονια νεοτερη....:listen::blush:

Last edited:
Μιας και μιλάμε για παλιά μέλη, να πω κι εγώ την δική μου ιστορία:
ήμουν το μέλος #39 αν θυμάμαι καλά: πρέπει να ήμουν γύρω στα 21 αν δεν κάνω λάθος, φοιτητής τότε, και έψαχνα πληροφορίες για τον πρώτο μου ενισχυτή. Με είχε καλωσορίσει ο Ανδρέας Κ. θυμάμαι και ο Βαγγέλης στο πρώτο μου topic που έγραφα για το δέος που ένιωσα όταν είδα το λαμπάκι του ενισχυτή να γράφει "Dolby Digital 5.1". Για προβολέα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα, τότε που μεσουρανούσε ο Vidikron Helios...

Μετά μεσολάβησε ο στρατός και μερικά ακόμα χρόνια απουσίας εκτός Αθήνας, και όταν επέστρεψα κάποιοι μου ψιθύρισαν για διασπάσεις, Ανδρέα Κ. vs Σ.Σ. και λοιπά ακραία καιρικά φαινόμενα. Αλλά εγώ πλέον θα αγόραζα τον πρώτο μου προβολέα, ποιός ασχολούταν με αυτά....

... Με είχε καλωσορίσει ο Ανδρέας Κ. θυμάμαι και ο Βαγγέλης στο πρώτο μου topic που έγραφα για το δέος που ένιωσα όταν είδα το λαμπάκι του ενισχυτή να γράφει "Dolby Digital 5.1". Για προβολέα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα, τότε που μεσουρανούσε ο Vidikron Helios...
Που ίσως τον βρεις ακόμα να κρέμεται στο ταβάνι του Τάσου Οικ…..

ΜΗΤΣ,εκανα μνεια ως προς την εποχη παραπανω.

Ημουν απο τα πρωτα 400 μελη.Θυμαμαι τον κυριο Βλασιδη,τον κυριο Μελα,τον κυριο Τζωρτζακη,τον Μαριο Τσ.,φυσικα τον γεματο ταμπεραμεντο νεαρο Κακαλιο,τον κυριο Κωνσταντινιδη,τον Κυριο ΚΟΨ. - δεν θυμαμαι ολοκληρο τ ονομα!-απο τοτε....Ημουν κι εγω κατα 8 χρονια νεοτερη....:listen::blush:
Τη Χριστίνα τη γνώρισα (αν δεν κάνω λάθος… ?) ένα απόγευμα στο παλιό μαγαζί του Στέλιου στην Ηλιούπολη μαζί με το Ανδρέα K. Σε φιλική συζήτηση και πλακιτσα να κουτσομπολεύουμε τα διάφορα…φυσικά με τις προτροπές του Ανδρέα Κ.… «μη διαβάζουμε μόνο να γράφουμε και κάνα post…» Δεκέμβρης του 2000…γλυκείες αναμνήσεις… Ωραίες εποχές…μετά χάλασε το γλυκό δε βαριέσαι…

Για κάθε τέλος η νέο ξεκίνημα πάντα θα υπάρχει λόγος… κάποτε νοσταλγούσα κάποια πράγματα λίγο περισσότερο…πλέον έχω μάθει να τα αποδέχομαι και να συνεχίζω…το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι πιο υγείες ;)

Εγω παλι τι να πρωτοθυμηθω..... Πολλες δυνατες αναμνησεις και τρεξιμο απο αναβαθμισεις , αλλαγες πλατφορμας , ξενυχτια , powerbuys κτλ κτλ....
Ωραιες εποχες που δεν θα ξεχασω ποτε. Οπως επισης και τα συγκριτικα στο χωρο της Laserland αλλα και το καθημερινο σχεδον καφεδακι εκει οπου τα λεγαμε με διαφορους φιλους/μελη μαζι με τον Βαγγελη και τον Στελιο και αργοτερα με τον Αντωνη... Απιστευτο κλιμα...

Last edited:
...
Ωραιες εποχες που δεν θα ξεχασω ποτε. Οπως επισης και τα συγκριτικα στο χωρο της Laserland αλλα και το καθημερινο σχεδον καφεδακι εκει οπου τα λεγαμε με διαφορους φιλους/μελη μαζι με τον Βαγγελη και τον Στελιο και αργοτερα με τον Αντωνη... Απιστευτο κλιμα...
+1

Βασιλη θυμασαι και τους απιστευτους λουκουμαδες ? Οπου φυσικα συνοδευονταν απο cappuccino freddo.... ΚΑι δεν θα ηταν τιμιο να ξεχασουμε τα τρομερα εκμεκ που εφερνε ο Λαρρυ ....

αρε Νικολα που τα θυμηθηκες !!!! ειχα μεινει αναυδος απο το παρειστικο ,την βοηθεια τον αυθορμητισμο στοιχεια που πιστευω παραμενουν και θα παραμεινουν αυτουσια και εδω

απλα μεγαλωσαμε λιγο και τα βλεπουμε λιγο αλλιως

αααα μην ξεχασω

γνωρισα και τον Σωκρατιδη......με ενα αυτοκινητο που το κανα σκονη ενα βραδακι γυρνωντας απο τον Σινεμα Παραδεισος του Νανοπουλου

για τον Μπαβιολη επισης.....μια μερα του ειχαμε κανει και πλακα με το Σιδερακη οτι θα τον πιασει η εφορια !!!!!!με τα powerbuy που ετρεχε μες στην νυχτα να παραδωσει.....

κονομαγαμε τοτε και τρελλα λεφτα!!!!! τωρα.....:Banane0::Banane0::Banane0::Banane0:

Last edited:
Θυμάμαι ένα κράξιμο πουμου χε ρίξει ο Μιχάλης Ιατρού στην κατηγορία του HTPC, εγώ τότε μυρωδιάς από υπολογιστές ( όχι πως τώρα τα πάω καλύτερα ), αλλά λέμε, επίσης τον Γιώργο τον Κυργιακαράκο, που είχε δώσει τις πρώτες βοήθειες για φορματ μέσω π.μ

αυτα που διαβαζω ειναι αληθεια,Το παλιο φοορυμ μαλλον ειχε φτιαχτει κυριως για να υποστηριξει μια επιχειρηση ,αλλα ξεφυγε πολυ γρηγορα και δημιουργηθηκαν φιλιες ,σχεσεις και ουτε καν ειχαν διανοηθει Αντρεας και Στελιος ,τι θα ειχαν δημιουργησει.Η ιδιαιτεροτητα τοτε ηταν οτι τα μελη ηταν λιγα και υπηρχε σχεδον συνομωτικη ατμοσφαιρα και δεσιμο μεταξυ των μελων.Ο σκοπος παντως ηταν να γιγαντωθει και αυτο εγινε πολυ πιο γρηγορα απ'οσο περιμενε κανεις.
Προσωπικα εγω πιστευω οτι ο χωρος αυτος εδω προσφερει πολλα σε οποιον ενδιαφερεται για τα θεματα που αναφερονται εδω μεσα,αλλα διατηρω και καλες σχεσεις και με τον Αντρεα και το αλλο φορουμ οπου πηγαν μερικα αλλα παιδια που γνωριζα.Κυριως με λυπησε η διασπαση οταν εγινε αλλα φαινοταν οτι τα πραγματα οδευαν για εκει,αυτα ομως κατα τη γνωμη μου ειναι πιο πολυ παρειστικα θεματα και το απλο μελος που θλει πληροφορηση μπορει να βρει και στα δυο φοορυμ.

Θυμάμαι την πρώτη φορά που πήγα στην Laserland για να μου ρυθμίσει τον καινούργιο τότε προβολέα μου ο Βαγγέλης Λάμπρου.
Σ´ ένα απόγευμα γνώρισα πολλούς που τα λέγαμε στο φόρουμ.
Ο φίλος μου που ήταν μαζί μου αλλά δεν είναι βλαμμένος, μου είχε πει "ρε συ τι ψώνια είναι όλοι αυτοί;"
Ο Ανδρέας Κ. κόντεψε να μου πουλήσει έναν άλλον προβολέα, τον Nexgen 720 τότε 6000 σε προσφορά !!
Και απ´έξω από τη Lasrland λίγο πιο κάτω από την απέναντι είχα δει ένα " Γραφείο κηδειών Μελίδης ".
Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμη αυτός ο νεκροθάφτης Μελίδης.

Την δεύτερη φορά που κατέβηκα με τον επόμενο προβολέα για ρύθμιση από τον Μανώλη, εκείνο το βράδυ είχε έρθει ο πρώτος Ruby του Μπάμπη Κολέζα.
Μετά από μένα ο Μανώλης πήγε στου Μπάμπη για να τον στήσουν.

Ο Στέλιος Σιδεράκης επί 2 ώρες κολλούσε κάτι καλώδια και βύσματα με κολλητήρι.

Τη Χριστίνα τη γνώρισα (αν δεν κάνω λάθος… ?) ένα απόγευμα στο παλιό μαγαζί του Στέλιου στην Ηλιούπολη

Καποιο Μαρτιο του 2003-2004? επισκεφθηκα με τον συντροφο μου ενα τριοροφο καταστημα,αλλα δεν νομιζω πως ηταν η Λειζερλαντ.

Ο Ανδρεας ηταν υπαλληλος εκει,
ηεπιχειρηση ηταν του κυριου Τσουρεκα αν δεν κανω λαθος...Εκει συναντησα και τον Ζερβοπουλο τον Γιωργο οπως και πολλους αλλους,αλλα δεν θυμαμαι ποιους δυστυχως...
Απομακρυνθηκα απο το φορουμ για ν αφοσιωθω στους στοχους που χα βαλει...και οταν επεστρεψα υπηρχαν δυο διαδικτυακοι τοποι αντι του ενος γνωστου...Με λυπησε η κατασταση αυτη....

Το καλοκαίρι του 2004 ήταν η αρχή του τέλους.
Από τότε τίποτα δεν ήταν ίδιο.
Θυμάμαι ήμουν στην Πράγα όταν διάβαζα τα διάφορα με εκείνη την παραγγελία που δεν παραδόθηκε ποτέ και τα τραγικά ευτράπελα που ακολούθησαν.
Έμπαινα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου με το κινητό και όταν γύρισα στην Ελλάδα είχα πληρώσει 250 ευρώ λογαριασμό στην κοσμοτέ...