εννοεις οτι η συγκεκριμενη κριτικη ειναι κακοβουλη και δεν εχει σχεση με την προσωπικη αποψη του Κομνηνου σαν ακροατη?
Ειναι λιγο βαρυ αυτο αν θες τη γνωμη μου και καλο ειναι τετοια πραγματα να μη συζητιουνται σε ενα forum αλλα μεταξυ σας....
Ηλία αρκετά.Καταλάβαμε όλοι όσα καταλάβαμε.Τα υπόλοιπα καλύτερα να τα λύσετε συζητόντας πολιτισμένα μεταξύ σας.
Μια διορθωση το καλωδιο του Γιαννη Κομηνου δεν ηταν Αρτζεντο ηταν ενα μεσαιο μοντελο της Synergistic Research το οποιο μαλιστα επαιξε χωρις την ενεργη του θωρακιση...
κακως
θα σου πω ενα πραγμα καποτε νομιζα οτι το δικο μου συστημα επαιζε αξιοπρεπως. Απ'ο τοτε που ακουσα του Κανακακη ...
Προ της ασπόνδου βαθμολογήσεως, ή μετά ταύτην;
θέλω να ρωτήσω κάτι....
όταν λέμε test και ακρόαση καλώδίων....
ενοούμαι καλωδίωση ΟΛΟΥ του συστήματας...με το Α καλώδιο και
μετά με το Β
ή απλά άντε να βγάλω το καλώδιο ρεύματος και να βάλω κάποιο άλλο??????
Και εδειδή φοβάμαι οτι όλοι κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου....ή καποιοι γνώστες του χώρου θέλουν κα μας πείσουν γιά το αντίθετο....
άσχετα απο το φθηνό ή ακριβό καλώδιο
Να θυμόμαστε οτι το κάθε καλώδιο προσθέτει χαρακτήρα στο σύστημα....
Τώρα 'αν το πηνειόσυρμα ακουγόταν καλύτερο...απλά αμφιβάλω
αν ακούγονται διαφορές????μάλλον ναι αρκεί αυτός που ακούει να ξέρει και μπορεί να ξεχωρίσει...τι πρέπει να ακούσει!!!!πράγμα που αμφιβάλω για τους γνώστες;?????του χώρου που γράφουν!!!
το καλωδιο θωρακιζεται με ρευμα τασης 40 βολτ
σε ολο του το μηκος
καπως ετσι κανει και η audioquest αλλα με μπαταριες
δεν ξερω απο θεωρια αλλα απο πραξη δουλευουν και τα 2.
Μολις βγαλω απο τα καλωδια το ρευμα ο ηχος χαλα αρκετα
Και πού τη βρίσκει την τάση των 40V; Έχει τροφοδοτικό που μπαίνει στην πρίζα;
κοιταξε σε καποια πραγματα οπως τη στερεοφωνικη εικονα το πηνιοσυρμα υπερτερουσε απεναντι σε καποια αλλα καλωδια (οχι σε ολα). Τωρα το "ακουγεται καλυτερα" ειναι λιγο σχετικο και δε νομιζω οτι μπορεις να το καταλαβεις εαν δε ζησεις λιγο μαζι του. Ο καθενας μπορει να σχηματισει αποψη αλλα χρειαζεται λιγο διαστημα. Προς θεου μη τρεξει ο κοσμος να το αγορασει θεωρωντας οτι ειναι "το καλυτερο". Εγω προσωπικα οταν το πρωτοακουσα ενθουσιαστηκα κυριως απο το γεγονος οτι επιτελους ακουγα βαθος στη σκηνη (μιλαμε σε σχεση με ενα καλωδιο οπως το Abeey Road Reference) αλλα με την παροδο του χρονου καποια πραγματα δε μου αρεσαν.
Εννοειται οτι δε συγκρινεται με Argento, Virtual Dynamics κλπ οτι και να γραφουν τα καθε λογης reviews στο website τους. Με τα Argento εγω το συγκρινα σε ενα τρομερο συστημα και ηταν αστειο να ακους το σαξοφωνο και να νομιζεις οτι ειναι καραμουζα σε σχεση με το ακριβο. Αλλα για το αστειο πραγματικα κοστος τους ειναι πολυ καλα τα Anticables.
επισης οταν εγραψες οτι το 6=2 (ενω ηταν 2=4) τι συνεβει??????????????
Τώρα 'αν το πηνειόσυρμα ακουγόταν καλύτερο...απλά αμφιβάλω
αν ακούγονται διαφορές????μάλλον ναι αρκεί αυτός που ακούει να ξέρει και μπορεί να ξεχωρίσει...τι πρέπει να ακούσει!!!!
τελικα ποιο καλωδιο εχει το καλυτερο ηχοχρωμα?
πιστευετε στ αυτια σας, αυτο θα σας βοηθησει να μην πιστευετε στα ματια σας.
θυμασαι φιλε, που οταν μαζευαμε τα καλωδια για να τα χρησιμοποιησουμε για την ακροαση, μου πηρες απο τα χερια το anticables πηνιοσυρμα και μου ειπες οτι δεν αξιζει να το ακουσουμε?
επισης οταν εγραψες οτι το 6=2 (ενω ηταν 2=4) τι συνεβει??????????????
αλλαξε το συστημα?
ακουσες λαθος?
Ο Ηλίας εννοεί ότι δυο φορές στην τυφλή δοκιμή, είχε μπει το ίδιο καλώδιο.
Το ίδιο καλώδιο (το Argento συγκεκριμένα), μπήκε τη δεύτερη και τέταρτη φορά.
Τα συμπεράσματα δικά σας...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.