stargr
Senior Member
Σε διάφορα ντοκυμαντέρ για τις ΗΠΑ, αυτά για τα ατυχήματα, οι συνθήκες εργασίας που έδειχνε ήταν άσχημες. Κοιμούνται σε πεταχτά και σε καναπέδες στα αεροδρόμια. Δεν ξέρω τι ισχύει στην ΕΕ, αλλά οι πτήσεις θεωρούνται "ρουτίνα" και απο στατιστική πλευρά να το δείς, όσο αυξάνονται σε ποσότητα, ακόμα και σχολαστικός να είσαι, αυξάνονται οι πιθανότητες ατυχήματος. Αν βάλεις και άλλους παράγοντες, οικονομία σε καύσιμα, ανταλλακτικά, εργατοώρες, πίεση τήρηση ωραρίου πτήσεων, κούραση, χίλιους δυο παράγοντες που ενδεχόμενα να επιρρεάσουν την ομαλότητα των σχεδιασμών, ε, δε θέλει και πολύ.
Στο δικό μου μυαλό πως το έχω. Εσύ θα εμπιστευόσουνα έναν τεχνοκράτη-λογιστάκο διεθύνοντα σύμβουλο που ασχολείται με νούμερα και παίρνει αποφάσεις? Έχει την παραμικρή ιδέα πως δουλεύουν οι υπάλληλοί του? Τιμωρήθηκε κανένας απο αυτούς για τα ατυχήματα που έγιναν? Μήπως με μια συγνώμη την γλιτώνουν?
Στο δικό μου μυαλό πως το έχω. Εσύ θα εμπιστευόσουνα έναν τεχνοκράτη-λογιστάκο διεθύνοντα σύμβουλο που ασχολείται με νούμερα και παίρνει αποφάσεις? Έχει την παραμικρή ιδέα πως δουλεύουν οι υπάλληλοί του? Τιμωρήθηκε κανένας απο αυτούς για τα ατυχήματα που έγιναν? Μήπως με μια συγνώμη την γλιτώνουν?