Re: Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα
Ολα εχουν να κανουν με το γενικο δογμα 'Γνωριζε τα εργαλεια σου' -και τις αντοχες τους!
Απο κει και περα η Proxxon συνιστα αυτη τη βαση για συγκεκριμενα εργαλεια της σειρας Μicromot και με αυτα κυριως θα την χρησιμοποιησω.
Εν πασει περιπτωση, φρεζοτρυπανα της proxxon και της dremel εχω χρησιμοποιησει κατα κορον χωρις κανενα προβλημα στα εργαλεια.
Επισης μιλαμε για εργασιες μοντελισμου και μικροξυλοκατασκευων. Oποτε δεν βλεπω κανενα απολυτως προβλημα σε μικροφρεζαρισμα.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Εσυ Δημητρη μονο με διαβασες σωστα!!
)
ένα μικρο σεπορτι τύπου φρέζας είναι και δεν ενδείκνυνται για μικρά κολονάτα. τα μικρά κολονάτα δεν είναι κατασκευασμένα να δέχονται πλάγιες δυνάμεις γιατί δεν έχουν δυνατούς άξονες αλλά και κατάλληλα ρουλεμάν με αποτέλεσμα να αποκτουν πολύ εύκολα πολύ μεγαλύτερους τζόγους από ότι ήδη έχουν.
Ολα εχουν να κανουν με το γενικο δογμα 'Γνωριζε τα εργαλεια σου' -και τις αντοχες τους!
Απο κει και περα η Proxxon συνιστα αυτη τη βαση για συγκεκριμενα εργαλεια της σειρας Μicromot και με αυτα κυριως θα την χρησιμοποιησω.
Εν πασει περιπτωση, φρεζοτρυπανα της proxxon και της dremel εχω χρησιμοποιησει κατα κορον χωρις κανενα προβλημα στα εργαλεια.
Επισης μιλαμε για εργασιες μοντελισμου και μικροξυλοκατασκευων. Oποτε δεν βλεπω κανενα απολυτως προβλημα σε μικροφρεζαρισμα.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ο Χιωτης λεει ομως "ισως" . Απλα έριξε την ιδέα γιατι κάποια, οχι ολα ισως μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Εγω παντως αν ειχα κάθετη βαση στήριξης για dremel/proxxon πιστεύω δεν θα ειχα προβλημα . Και μαλλον για τέτοιες χρηςεις ειναι ή για τόρνο.
Εσυ Δημητρη μονο με διαβασες σωστα!!