Τι παραγγείλαμε σήμερα

Πολύ χρήσιμο Κυριάκο το παραπάνω δοχειο αφού και δεν θα λερώνει απο εδω και απο εκει και φυσικά θα πάνε σωστά σε ανακύκλωση.. !!!

Όσο αφορά την αποστράγγιση την τάπα ποτέ μα ποτέ δεν την ξεφεύγουμε τελείως. Χαλαρώνουμε λίγο μέχρι να δούμε ότι βγαινει λίγο ,το αφήνουμε κάνα λεπτό για να κάνει εξάερωση την αρχική πιεση και εποιτα βγάζουμε την τάπα και τοποθετούμε το δοχείο 20-30 πόντους πιο μπροστα από την την τρύπα σε διάστημα 1 λεπτού το πολύ και αναλόγως την ποσοτητα σε χωρητικότητα το παμε σιγά σιγά μπρος τα πίσω.
Με αυτήν την λογική δεν μειώνεται τίποτα.

Ωραια μαγκια αυτο το δοχειο.
Δεν ειναι μικρο, μικροδειχνει στη φωτογραφια. Μονη ενσταση αν και ειπωθηκε, μαλλον θα υπαρχει πιτσιλισμα λαδιου εκτος.

Παραγγελια 2 100αδες μεταλλικα δεματικα 4,6Χ450 και 4,6Χ250 απο ebay!

Δυστυχως πανακριβα απο Ελλαδα αλλα ειναι το μονο που αντεχει σε μακροχρονια εκθεση στον Ηλιο!

Ενδεικτικα:
https://www.ebay.co.uk/itm/100pcs-S...106304?hash=item4d925ddb40:g:iT4AAOSwUvFctaC8

s-l1600.jpg

Δυστυχως πανακριβα απο Ελλαδα αλλα ειναι το μονο που αντεχει σε μακροχρονια εκθεση στον Ηλιο!

Ενδεικτικα:

Καλημέρα...τι πάει να πει ενδεικτικά; :furious3::furious3:

Το βλέπω κι απο άλλους αυτό...γιατί δεν μας λέτε ακριβώς απο που/ποιόν και πόσο τα πήρατε;
Φοβάστε κάτι;

Καταλαβαίνω οτι μπορεί να μην είναι online αγορά σε κάποιες των περιπτώσεων , αλλά κι έτσι να είναι, θα ήθελα να ξέρω πχ αν ο ΑΒΓ αγόρασε 5 το Χ εργαλείο/αναλώσιμο
απο το Ψ κατάστημα...

Πάντα φιλικά!!!!

Ενδεικτικα Γιαννη παει να πει οτι αυτο ειναι ενα απο τα δεκαδες μηκη που κυκλοφορουν και μπορει να επιλεξει καποιος.

Αυτο θα πει χωρις τιποτε αλλο.

Και αυτο ειναι ενα απο τα 2 που αγορασα.

Ενδεικτικα Γιαννη παει να πει οτι αυτο ειναι ενα απο τα δεκαδες μηκη που κυκλοφορουν και μπορει να επιλεξει καποιος.

Αυτο θα πει χωρις τιποτε αλλο.

Και αυτο ειναι ενα απο τα 2 που αγορασα.

Ναι βρε Κυριάκο, το καταλαβαίνω αυτό.
Αλλά πχ το link που έχεις βάλει δεν στέλνει Ελλάδα ή τουλάχιστον έτσι μου γράφει εμένα.

Postage: Doesn't post to Greece | See details

Item location: shenzhen, China

Posts to: Worldwide See exclusions

Οπότε αυτό που θα ήθελα εγώ και φαντάζομαι κι άλλοι είναι:

Πήρα αυτό (Link) απο εκεί, τόσο.
Πήρα το τάδε (Link) απο εκεί, τόσο.

Κι όχι: Πήρα αυτό, link στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή ή ενδεικτικά, ειδικά αν είναι απο online κατάστημα...

Φαντάζομαι να έγινα αντιληπτός.

Δεν εχεις αδικο και μαλιστα τωρα θα πανε σε μια φιλη στην Αγγλια που με ειχε εξυπηρετησει σε μια αγορα.

Γιαννη και υπολοιποι φιλοι επιλογες υπάρχουν απειρες.

Επισης μπορει εγω να μην εψαξα σωστα και να μην βρήκα την πλεον συμφερουσα αγορα.

Οποτε ψαξτε το πριν αγορασετε και μπορει να βρειτε και φθηνοτερα και να στελνουν και Ελλδα οπως αυτος με δωρεαν μαλιστα μεταφορικα.

https://www.ebay.co.uk/itm/100pcs-4...aba3a:g:zAQAAOSw44BYHBM3&shqty=1&isGTR=1#shId

Κυριακο ο Γιάννης δεν νομίζω να αναφέρεται στο εαν ειναι καλη η τιμή η οχι αλλά με απλά λόγια πήρα κάτι 100ευρω από το τάδε μαγαζί...

Ρε παιδιά, υπάρχουν και κάποιες αγορές που δεν μπορείς να γράψεις σ´ένα ανοιχτό forum όλες τις λεπτομέρειες.
'Οποιος μπορεί βεβαίως καλό είναι να το γράφει αλλά πολλές φορές αυτό είναι από δύσκολο έως αδύνατο.
Εμένα προσωπικά με ενόχλησε το ύφος του μηνύματος του Γιάννη πρός τον Κυριάκο.

Ρε παιδιά, υπάρχουν και κάποιες αγορές που δεν μπορείς να γράψεις σ´ένα ανοιχτό forum όλες τις λεπτομέρειες.
'Οποιος μπορεί βεβαίως καλό είναι να το γράφει αλλά πολλές φορές αυτό είναι από δύσκολο έως αδύνατο.

Συμφωνώ απόλυτα.
Δεν μου πέφτει λόγος αλλά παίρνω θέση. το ύφος ήταν υπέρ του δέοντος επιθετικό. και σε ποιον, στον Κυριάκο που κάνει το παν για να εξυπηρετήσει. ας πούμε πως ήταν μια άτυχη στιγμή...

Εγώ θα ήθελα,μαζί με την ενημέρωση που μας έκανε ο Κυριάκος,(ευχαριστούμε),να μας έκανε και τοποθέτηση των δεματικών σε ένα παροχικό καλώδιο που έχω...
Δωρεάν φυσικά...χαχα.

Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Η αληθεια ειναι πως η γραφη ηταν επιθετικη παρολη την τελικη προταση του παντα φιλικα.

Δυστυχως ετσι ειναι το πληκτρολογιο και δε το λαμβανω καπως.

Σας ευχαριστω Γιωργο και Μπαμπη.

Πανο οποτε θες φιλε!

Κυριακο ο Γιάννης δεν νομίζω να αναφέρεται στο εαν ειναι καλη η τιμή η οχι αλλά με απλά λόγια πήρα κάτι 100ευρω από το τάδε μαγαζί...

Κωστα αυτο ακριβως εγραψα.

Παιδιά με συγχωρείτε, αλλά είστε λάθος.

Δεν κάνω καμία επίθεση σε κανέναν και ειδικά στον Κυριάκο (και σε οποιοδήποτε μέλος του φόρουμ)...απλά μια "παρατήρηση" για το ενδεικτικά ήθελα να κάνω.
Νομίζω οτι αρκετές φορές όλοι μας ζητάμε ένα link...

Κι αυτό γιατί εγώ δεν γνώριζα την ύπαρξη μεταλλικών δεματικών (με ξεστράβωσε ο Κυριάκος δηλαδή).

Δε περιμένω να μου δώσετε κι έτοιμο το κουμπί της αγοράς με τα προϊόντα στο καλάθι, απλά μια παραπάνω ενημέρωση/link κλπ.

Με συγχωρείτε παρόλα αυτά αν οι περισσότεροι το εκλάβατε ως "επίθεση"...!!!

Παιδιά με συγχωρείτε, αλλά είστε λάθος.

Δεν κάνω καμία επίθεση σε κανέναν και ειδικά στον Κυριάκο (και σε οποιοδήποτε μέλος του φόρουμ)...απλά μια "παρατήρηση" για το ενδεικτικά ήθελα να κάνω.
Νομίζω οτι αρκετές φορές όλοι μας ζητάμε ένα link...

Κι αυτό γιατί εγώ δεν γνώριζα την ύπαρξη μεταλλικών δεματικών (με ξεστράβωσε ο Κυριάκος δηλαδή).

Δε περιμένω να μου δώσετε κι έτοιμο το κουμπί της αγοράς με τα προϊόντα στο καλάθι, απλά μια παραπάνω ενημέρωση/link κλπ.

Με συγχωρείτε παρόλα αυτά αν οι περισσότεροι το εκλάβατε ως "επίθεση"...!!!

Γιαννη πες μου που δεν σε καλυψε το παρακατω μυνημα μου.

Ενδεικτικα:
https://www.ebay.co.uk/itm/100pcs-S...106304?hash=item4d925ddb40:g:iT4AAOSwUvFctaC8

s-l1600.jpg

Μα νομίζω το είπα και πρίν. Στο ενδεικτικά...
Εσύ μπορεί να πήρες εντέλει αυτά, γιατί θα πάνε Αγγλία όπως είπες στα επόμενα post σου, αλλά πηγαίνοντας στο link που έδωσες εγώ είδα οτι δεν στέλνει Ελλάδα.
Οπότε και μετά έκανα το σχόλιο σκεπτόμενος "Πως στο καλό πήρε αυτά αφού δεν τα στέλνουν Ελλάδα...Άρα δεν πήρε αυτά, αλλά κάτι παραπλήσιο...άρα είναι λάθος το link"