Απ' το Κάρτερ εννοώ.
αα..
Ε ενταξει οποιος εχει την εμπειρια, υποθετω οτι ξερει οτι πρεπει να υπολογισει την πιεση που φευγει στην αρχη το λαδι..
Απ' το Κάρτερ εννοώ.
Παραγγελια 2 100αδες μεταλλικα δεματικα 4,6Χ450 και 4,6Χ250 απο ebay!
Δυστυχως πανακριβα απο Ελλαδα αλλα ειναι το μονο που αντεχει σε μακροχρονια εκθεση στον Ηλιο!
Ενδεικτικα:
Ενδεικτικα Γιαννη παει να πει οτι αυτο ειναι ενα απο τα δεκαδες μηκη που κυκλοφορουν και μπορει να επιλεξει καποιος.
Αυτο θα πει χωρις τιποτε αλλο.
Και αυτο ειναι ενα απο τα 2 που αγορασα.
Ρε παιδιά, υπάρχουν και κάποιες αγορές που δεν μπορείς να γράψεις σ´ένα ανοιχτό forum όλες τις λεπτομέρειες.
'Οποιος μπορεί βεβαίως καλό είναι να το γράφει αλλά πολλές φορές αυτό είναι από δύσκολο έως αδύνατο.
Εμένα προσωπικά με ενόχλησε το ύφος του μηνύματος του Γιάννη πρός τον Κυριάκο.
Ρε παιδιά, υπάρχουν και κάποιες αγορές που δεν μπορείς να γράψεις σ´ένα ανοιχτό forum όλες τις λεπτομέρειες.
'Οποιος μπορεί βεβαίως καλό είναι να το γράφει αλλά πολλές φορές αυτό είναι από δύσκολο έως αδύνατο.
Εμένα προσωπικά με ενόχλησε το ύφος του μηνύματος του Γιάννη πρός τον Κυριάκο.
Κυριακο ο Γιάννης δεν νομίζω να αναφέρεται στο εαν ειναι καλη η τιμή η οχι αλλά με απλά λόγια πήρα κάτι 100ευρω από το τάδε μαγαζί...
Παιδιά με συγχωρείτε, αλλά είστε λάθος.
Δεν κάνω καμία επίθεση σε κανέναν και ειδικά στον Κυριάκο (και σε οποιοδήποτε μέλος του φόρουμ)...απλά μια "παρατήρηση" για το ενδεικτικά ήθελα να κάνω.
Νομίζω οτι αρκετές φορές όλοι μας ζητάμε ένα link...
Κι αυτό γιατί εγώ δεν γνώριζα την ύπαρξη μεταλλικών δεματικών (με ξεστράβωσε ο Κυριάκος δηλαδή).
Δε περιμένω να μου δώσετε κι έτοιμο το κουμπί της αγοράς με τα προϊόντα στο καλάθι, απλά μια παραπάνω ενημέρωση/link κλπ.
Με συγχωρείτε παρόλα αυτά αν οι περισσότεροι το εκλάβατε ως "επίθεση"...!!!
Παραγγελια 2 100αδες μεταλλικα δεματικα 4,6Χ450 και 4,6Χ250 απο ebay!
Δυστυχως πανακριβα απο Ελλαδα αλλα ειναι το μονο που αντεχει σε μακροχρονια εκθεση στον Ηλιο!
Ενδεικτικα:
https://www.ebay.co.uk/itm/100pcs-S...106304?hash=item4d925ddb40:g:iT4AAOSwUvFctaC8
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.