Καλοριζικο το Dremel!!
To βαλιτσακι ειναι ιδανικο, εξαιρετικα βολικο, χωραει τα παντα μεσα και στο συρταρακι που εχει απο κατω.
Οταν αγορασα το 4000, το ηθελα σκετο αλλα επειδη ερχοταν με το συγκεκριμενο βαλιτσακι, που δεν το βρισκεις πουθενα, αναγκαστικα πηρα ολοκληρο το πακετο.
Τωρα να παρεις και το Dremel 8200- το cordless - να το εχεις στο ιδιο βαλιτσακι, και θα εισαι κομπλε.
Παρεμπιπτοντως, η αναλογια χρησης μεταξυ dremel μπαταριας vs dremel ηλεκτρικου που εχω, ειναι 9 προς 1. Τοσο βολικο ειναι. Το ηλεκτρικο μου ειναι σχεδον αχρησιμοποιητο

)
Vago, τα τρυπανακια φτερου αυτα της bosch ειναι δυναμη. Καλοριζικα!! Τρυπανε και ευκολοτερα και γρηγοροτερα απο τα κοινα.
Εμένα πάντως το βαλιτσάκι δεν μου έκανε και τόσο καλή εντύπωση. Είναι ογκώδες, και μέσα είναι γεμάτο αφρώδες υλικό με συγκεκριμένες θέσεις, που ουσιαστικά χωρά μόνο τα προσαρτήματα. Έχει και χώρο για 2 θήκες, αλλά γενικά περίμενα καλύτερη οργάνωση για τα εξαρτήματα σε τόσο μεγάλο χώρο.
Έχεις βγάλει το αφρώδες υλικό; Πώς τα κατάφερες και έβαλες τα εξαρτήματα στο συρτάρι; (Εγώ έβαλα μερικά στις θήκες και τα υπόλοιπα - κυρίως τα κυλινδρικά γυαλόχαρτα - αλλού).
Ευτυχώς που πήρα τα σετ με τα 3 συρταράκια που κουμπώνουν. Έχουν αρκετό χώρο, αν και εκεί τα εργαλεία χύμα είναι.
Πάντως πολύ περιορισμένη η ποικιλία που βάζει στα σετ. Κατέληξα να έχω αρκετά σακουλάκια (3) με τους ίδιους κωδικούς στην σακούλα και τα ίδια εξαρτήματα μέσα.
Το ίδιο το εργαλείο το χρησιμοποίησα για γυάλισμα. Την δουλεία την κάνει, ευχάριστη έκπληξη το μακρύ καλώδιο.
Αλλά σε σχέση με το παλιό digital 400 που είχα, μου έδωσε την αίσθηση του φτηνιάρικου, ειδικά με τον έλεγχο στροφών.
Έβαζες το παλιό στις 5 χιλιάδες στροφές, και ήταν 5 χιλιάδες στροφές. Αυτό στις 5 χιλιάδες δεν έχει σταθερότητα, το καταλαβαίνεις ότι υπάρχει διακύμανση στροφών, αλλάξει ο ήχος που κάνει. Από τις 10 χιλιάδες και πάνω είναι σταθερό, αλλά εγώ εξέλαβα ότι ο ρυθμιστής στροφών είναι υποδεέστερος του 400 digital.
Και υποτίθεται το 4000 είναι το κορυφαίο της σειράς (αφήνω εκτός το 4200 με το περίεργο κούμπωμα και το τζαμάκι που λείπει πάνω από τον ρυθμιστή στροφών).
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Πάντως αυτό το photobucket άχρηστο εντελώς. Ανεβάζεις φωτογραφία, την περιστρέφεις, κόβεις και τα άκρα, και την σώζεις. Μια βγάζει την διορθωμένη, μια την αρχική. Ό,τι να 'ναι...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Άσχετο, αλλά μέσα στα εξαρτήματα είχε άπειρα δισκάκια από γυαλόχαρτο (γιατί αλλιώς πώς θα γράψουμε πολλά εξαρτήματα χωρίς να ξοδευτούμε). Αυτά, που τα στηρίζεις για να τα χρησιμοποιήσεις;