Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πήγα για βόλτα και βρήκα αυτό το πολυ-εργαλείο με έξτρα εξαρτήματα. Το μεν εργαλείο είχε τιμή 14.99, το δε κουτί με τα εξαρτήματα άλλα 4.99 δηλαδή σύνολο 20 !!! Και όλα με την ποιότητα PARKSIDE και την εγγύηση LIDL !!! Δεν άντεξα. Το εργαλείο φαίνεται τόσο λεπτό και ελαφρύ αφού το τροφοδοτικό / μετασχηματιστής βρίσκεται ξεχωριστά απ' έξω. Φυσικά όχι τόσο δυνατό όσο τα μεγαλύτερα εργαλεία αλλά αρκετό για λεπτοδουλειές !

S1300003_zps0mddlxrr.jpg

S1300008_zpstpmzu5r9.jpg

S1300007_zpsdwovntcw.jpg

S1300026_zpsyuog9p9n.jpg

Με 5 σλότς για αριδούλες όλων των μεγεθών.
S1300023_zpsugvjtuj3.jpg

Πίο κάτω πώς γίνεται να λέει 12V και 1Α ενώ το εργαλείο να λέει 22Watt ένας θεός ξέρει.
S1300022_zps5xu6h12j.jpg

S1300021_zpscke3kdru.jpg

Το εξάρτημα με τα LEDS που περιέχεται είναι όλα τα λεφτά.
S1300020_zps14hxuukj.jpg

Και ένα τσοκάκι παλιό απο ένα παλιό B&D του 2000 ταιριάζει απόλυτα.
S1300019_zpskoqg8rhw.jpg

S1300018_zpstiarvsh1.jpg

S1300017_zpsk6sxridz.jpg

S1300016_zps2a97foyd.jpg

S1300011_zpsnru9kz0c.jpg

S1300010_zps6mdbmqke.jpg

S1300009_zpswckq5pt9.jpg

[QUOTE ]Εξαρτηματάκια 4,99 [/QUOTE]

Με 4,99 πήρα όλα τα πιό κάτω !

S1300004_zpswrjrbrus.jpg

S1300025_zpskp2vmgco.jpg

S1300024_zpsqgyem49g.jpg

Και όπως είπαμε. Με ποιότητα PARKSIDE και εγγύηση LIDL και μόνο 20 πολυμηχάνημα και εξαρτήματα σε 2 κασετινούλες κυριλλέ ! (Έξω το BIG MAC γεύμα άλλα 7 ευρώ ! )

Μεγεια! Εχω το προηγουμενο μοντελο. Το χρησιμοποιω συνεχεια. Ζηλεψα το οτι μπροστα ξεβιδωνει το δικο σου και παιρνει εξαρτημα με led. Το παλιο δεν το ειχε αυτο. Βλεπω αλλη κασσετινα με εργαλεια . Νομιζω εμενα ειχε πιο πολλα. Εχει εσενα μεσα τρυπανακια ; Αν θυμαμαι καλα ειναι 21 watt σε ισχυ. Καμια σχεση με τα 100 και 150 των dremelοειδων. Αλλα ειναι παναλαφρο και κανεις δουλειες ακριβειας που με τα μεγαλα θελεις την προεκταση.

Μεγεια! Εχω το προηγουμενο μοντελο. Το χρησιμοποιω συνεχεια. Ζηλεψα το οτι μπροστα ξεβιδωνει το δικο σου και παιρνει εξαρτημα με led. Το παλιο δεν το ειχε αυτο. Βλεπω αλλη κασσετινα με εργαλεια . Νομιζω εμενα ειχε πιο πολλα. Εχει εσενα μεσα τρυπανακια ; Αν θυμαμαι καλα ειναι 21 watt σε ισχυ. Καμια σχεση με τα 100 και 150 των dremelοειδων. Αλλα ειναι παναλαφρο και κανεις δουλειες ακριβειας που με τα μεγαλα θελεις την προεκταση.

Εννοείς αρίδες; Ναι έχει αρκετές μικρής διαμέτρου.

Όντως δεν έχει τη δύναμη άλλων εργαλείων αλλά όπως το είπες ειναι πανάλαφρο και λεπτό.

Ναι. Απο τα collet που εχει μεσα. Ενα ειναι το στανταρ 3.2mm , ενα για μικροτερη διαμετρο εξαρτηματων που συνηθως εχει αυτο το μικρο εργαλειο και τα υπολοιπα ειναι για χρηση μονο με τα μικρα αυτα τρυπανακια. Φυσικα και με τα τρυπανια που θα παρεις και απο dremel και proxxon. Εκτος αν χρησιμοποιεις ταχυτσοκ.

Να σαι καλά φίλε Βασίλη καί Γιώργο (Αgrotiss)

Καλορίζικο Αθανάσιε,τελικά δέν πήγες σέ B&D
Tό είχα τό parkside dremeloειδές Μ/Τ τό προηγούμενο μοντέλο καί τό έδωσα γιά αναβάθμιση σέ B&D,δέν έχει ροπή σέ χαμηλές στροφές γιά νά κόψει κάτι μέ τό πού ζορίζεται κόβει πολύ στροφές,παρα μόνο σέ μεσαίες καί υψηλές στροφές,οι φωλιές μιά χαρά είναι και σέ αρκετά μεγέθη διαμέτρου 3,2 mm- 2,3 mm καί μικρότερες έχει,νά προσέχεις τά δισκάκια κοπής τά καφέ γιατί η ποιότητα τους δέν είναι καλή καί σπάνε εύκολα,πάντα γυαλιά προστασίας.

Last edited:
Ωραιοτατο!!Καλες μαστορικες!

Ευχαριστώ Νίκο. Για την τιμή του καλό είναι, και μικρό!

Να σαι καλά φίλε Βασίλη καί Γιώργο (Αgrotiss)

Καλορίζικο Αθανάσιε,τελικά δέν πήγες σέ B&D
Tό είχα τό parkside dremeloειδές Μ/Τ τό προηγούμενο μοντέλο καί τό έδωσα γιά αναβάθμιση σέ B&D,δέν έχει ροπή σέ χαμηλές στροφές γιά νά κόψει κάτι μέ τό πού ζορίζεται κόβει πολύ στροφές,παρα μόνο σέ μεσαίες καί υψηλές στροφές,οι φωλιές μιά χαρά είναι και σέ αρκετά μεγέθη διαμέτρου 3,2 mm- 2,3 mm καί μικρότερες έχει,νά προσέχεις τά δισκάκια κοπής τά καφέ γιατί η ποιότητα τους δέν είναι καλή καί σπάνε εύκολα,πάντα γυαλιά προστασίας.

Μου άρεσε που είναι τόσο μικρούλι και ελαφρύ. Για κάτι μικρό αριδο- τρυπήματα σε PCBs και λεπτοδουλειές είναι πολύ καλό. Όχι τελικά δεν θα πάω στο B&D ούτε σε Dremel προς το παρών γιατί προηγούνται άλλες αγορές στον προϋπολογισμό. Καλές οι οδηγίες ασφαλείας σου. Γυαλιά προστασίας είναι σημαντικότατα.

Θανάση καλοδουλευτο φίλε!

Και εγώ το είχα πάρει αλλά τελικά επειδή δεν είχε ροπή αρκετή το πήγα πίσω για το μεγαλύτερο μοντέλο 220βολτ.

Το μόνο θετικό (εκτός απο την τιμή) αυτού του συγκεκριμένου δεν είναι άλλο απο το μικρό του μέγεθος και το μικρού του βάρος. Έχει τη χρήση του.

Καλορίζικα παιδιά !!
Μετάλλικα να τα χαίρεσε φίλε, η μόνη ένσταση για τα amtech, πεταμένα λεφτά (γνώμη μου και από πείρας)

Νεκτάριε, έβαλες το τρυπάνι σε κορνίζα ή με γελούν τα μάτια μου ; μεγιές φίλε !!

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα συνάδελφοι

Σήμερα αγόρασα μερικές νοβοπανόβιδες 4 mm μέ κεφάλι ψωμάκι νά υπάρχουν,καί συμπληρώνω τήν γκάμα στά τρυπάνια φτερού selfcut σταδιακά.

bides10.jpg

fterou11.jpg

Last edited:
Καλορίζικα παιδιά !!
Μετάλλικα να τα χαίρεσε φίλε, η μόνη ένσταση για τα amtech, πεταμένα λεφτά (γνώμη μου και από πείρας)

Νεκτάριε, έβαλες το τρυπάνι σε κορνίζα ή με γελούν τα μάτια μου ; μεγιές φίλε !!
Δεν έβρισκα προτείνει 3.2 αλλού και αναγκαστικά.

Δημήτρη οι βιδες απο που και πόσο?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πριτσινι 3,2 *

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα συνάδελφοι

Σήμερα αγόρασα μερικές νοβοπανόβιδες 4 mm μέ κεφάλι ψωμάκι νά υπάρχουν,καί συμπληρώνω τήν γκάμα στά τρυπάνια φτερού selfcut σταδιακά.

bides10.jpg

fterou11.jpg
Με γειες. Από που τα ψωμάκια;
Γιατί κι εγώ δεν νοιώθω καλά με τις φρεζατες βίδες που έχει μέσα το κιτ της wolfcraft για pocket holes