Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μιχάλη τι συντήρηση μπορεί να γίνει σ'αυτα? Έχω ένα victorinox πάνω από 30 χρόνια, τώρα τελευταία είναι δύσκολο το άνοιγμα κάποιων εργαλείων. Να το λουσω στο wd 40?

Eδω ειναι τι προτεινει η victorinox, δηλαδη εμβαπτιση σε ζεστο νερο ανοιγοντας -μεσα στο νερο- ενα ενα τα μαχαιρια μεχρι να ανοιγουν ευκολα, μετα στεγνωμα και μετα ψιλο λαδι ραπτομηχανης στις βασεις των λεπιδων.
http://www.victorinox.com/medias/se...jI0Y2M3OGYzMGU4ZDA1MjdhZjE3ZDg0ZDM4YThkZjEzMg

Εγω βαζω λιγο λαδακι μονο. Tην τελευταια φορα που εβαλα ηταν πριν καμμια δεκαετια... Ειναι απιστευτη η ποιοτητα της victorinox.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτα τα πολυεργαλεια περνανε απο ελεγχο πχ αεροδρομιου?

Ειχα ενα σουγιαδακι με ξυλο και μου το βρηκαν οταν παρουσιαστηκα στο ΚΕΠΒ στη θηβα.:damnyou:

Εαν η λεπιδα ειναι μεγαλυτερη απο 6εκ μηκος δεν περναει.

Εγω που εχω στα κλειδια μου αυτο (ειναι χρησιμο γιατι εχει και φακο και στυλο) δεν εχω προβλημα.

9487995594_63e1330550.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

0x600.jpg

Το ζεστό νερό είναι για να καθαρίσει φαίνεται.

WD40 νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή.

wd-40-smart-straw-voc-12oz_straw_up_right.png

Δεν ειναι η καλυτερη επιλογη καθως μπορει να επηρρεασει το πλαστικο μερος του εργαλειου και επισης δεν ειναι καθαροαιμο λιπαντικο αλλα επισης διαλυτικο και καθαριστικο -multi use product οπως γραφει.

Το λαδακι singer ειναι μια χαρα και ακριβως για τον σκοπο της σωστης λιπανσης. Το ιδιο σε πυκνοτητα με το λαδι της victorinox που ειχα δοκιμασει στο παρελθον.

Νικο και ομως το gerber το ειχα παρει το 2000 πριν βγαλουν την σειρα με την υπογραφη του bear .

Εγώ σκέφτομαι γι αυτό:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

:flipout::flipout:

Άσχετο βέβαια ....αλλά το θυμήθηκα....

Last edited:
Ημερα παραλαβης σημερα,θα περιμενω ακομα την πλανη που θα μου στειλει ο Κυριακος,και μετα μακρα αποχη απο ψωνια.Ας οψονται οι δουλειες που υποσχεθηκα να κανω της κυρας,βασικα το τραπεζακι του ρουτερ ειναι δικο της δωρο:
-Τραπεζακι ρουτερ της FERM απο καταστημα Ξυδεας,93 ευρω μαζι με μεταφορικα και κοστος αποστολης,οδηγος κρυφων συνδεσεων της wolfcraft απο toolshouse στα 41 ευρω με μεταφορικα και αντικαταβολη,και πριονι topman απο τοπικο καταστημα στα 12,5 ευρω.

Attachments

• IMG_20160322_001945.jpg
    IMG_20160322_001945.jpg
    181.8 KB · Views: 229
Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστω Βασιλη,αποψε δεν εχω δυναμη να το ξεπακεταρω και να το μονταρω,το πρωι πρωτα ο Θεος!

Ναι ναι.... Εννοείται πως περιμένουμε μοντάρισμα τεστάριαμα & review από εσένα πρωί-πρωί... :flipout: :flipout: :flipout:

Καλορίζικα. Καλές κατασκευές. Νικόλα αντε να δούμε την κάβα σου.
Σειρά δεν παίζεσαι....Από τις ωραίες φάσεις του έργου...

Last edited:
Παρεληφθη στην Αθηνα ενα 18βολτο ανεμιστηρακι (25 εκατοστα διαμετρος, ~1.5 κιλο βαρος) Ryobi, με 17.95 ευρουδακια απο amazon.de. Για να αεριζομαστε τις δυσκολες μερες :))

ventiliatorius%20ryobi-500x500.jpg

χθεσινές παραλαβές,τρυπάνια φτερού tools maco & bison ξυλόκολλα.
το σετ του lidl είναι αγοράσμενο πρίν λίγες μέρες.
SAM_1248.jpg

καθώς και 2 βασικά "στοιχεία" για οικιακό reballing.
flux gel topnik & solder ball 0.6..σύνολο αγοράς 21 ευρώ
SAM_1250.jpg

SAM_1252.jpg

Last edited:
χεχε, ωραια παρουσιαση με τις τιμες πανω Κωστα, καλοριζικα.

Μιας που βλεπω τρυπανια φτερου, θα επαναλαβω την εμπειρια μου με τα νεα bosch daredevil. Eκπληκτικα τρυπανια με ταχυτατη διατρηση ξυλου εναντι των κοινων.

Εδω απο την δοκιμη που εκανα περυσι με αλλα τρυπανια φτερου

22398360943_5d315d77c1_b.jpg

Γδάρτης καλωδίων knipex από φίλο που το είχε ....... στολισμένο φάτσα φόρα για να φύγει, ενώ στο μαγαζί μπήκα να πάρω άλλο πράγμα. Λόγο της πολυκαιρίας και της σκουριάς που είχε μου το άφησε σε προνομιακή τιμή, 10 ευρώ.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Γδάρτης καλωδίων knipex από φίλο που το είχε ....... στολισμένο φάτσα φόρα για να φύγει, ενώ στο μαγαζί μπήκα να πάρω άλλο πράγμα. Λόγο της πολυκαιρίας και της σκουριάς που είχε μου το άφησε σε προνομιακή τιμή, 10 ευρώ.

Ωραίος! Πραγματική ευκαιρία!

Καλορίζικες οι καινούργιες σας παραλαβές παιδιά (Χιώτης-ΚΤΜ-inazuma-1 )

Ημερα παραλαβης σημερα,θα περιμενω ακομα την πλανη που θα μου στειλει ο Κυριακος,και μετα μακρα αποχη απο ψωνια.Ας οψονται οι δουλειες που υποσχεθηκα να κανω της κυρας,βασικα το τραπεζακι του ρουτερ ειναι δικο της δωρο:
-Τραπεζακι ρουτερ της FERM απο καταστημα Ξυδεας,93 ευρω μαζι με μεταφορικα και κοστος αποστολης,οδηγος κρυφων συνδεσεων της wolfcraft απο toolshouse στα 41 ευρω με μεταφορικα και αντικαταβολη,και πριονι topman απο τοπικο καταστημα στα 12,5 ευρω.

Mεγειά το τραπεζάκι σου Νίκο, αλήθεια ο '' οδηγός κρυφών συνδέσεων '' σε τι χρησιμεύει ;

Νικο επειδη κ γω χθες πηρα το ιδιο τραπεζακι μερικες επισημανσεις..
1) μεσα εχει 2 πορτοκαλι πεταλουδες.. αυτες τις βαζεις πισω γτ ΜΟΝΟ αυτες σφιγγουν απολυτα το φραχτη. Αν κ μοιαζουν αν βαλεις τις μαυρες θα σου πηδαει ο φραχτης σα τρελος
2) μη ζορισεις πολυ τα τεσσερα 8αρια παξιμαδια απο κατω που σφιγγουν τις λαμες για να κρατανε το ρουτερ, ειναι της πλακας και χαλανε το σπειρωμα

Κατα τα αλλα ειναι πολυ μικρο κ πολυ ελαφρυ. Αν εχεις χωρο εντοιχισε το..θα εκτοξευσεις τις δυνατοτητες του