Ωραίο και χρήσιμο εργαλείο φίλε μου, μεγειές ! Ωραίες και οι φωτό σου με απίστευτη λεπτομέρια, μπράβο σου
Για δώσε και κανένα link από που έγινε η αγορά και πόσο κοστίζει, πάντα ήθελα να έχω ένα τέτοιο στη συλογή μου αλλά όλο και το ανέβαλα και όλο το ξεχνούσα.Άντε τώρα που είμαι ζεστός..
Ευχαριστω μαστρο-Παναγιωτη!Χρονο ψαχνω απεγνωσμενα!
Κώστα υπόσχομαι παρουσίαση και φωτογραφίες όλου του σετ που έχω την επόμενη φορά που θα ανέβω στο πατρικό μου!Από κάποιον που έχει στα χέρια του όλο το προαναφερόμενο σετάκι θα άξιζε πραγματικά μια παρουσίαση (...και με οπτικό υλικό έτσι), στην ενότητα "εργαλεία μιας άλλης εποχής".
Υ.Γ. Είναι νομίζω ή δεύτερη φορά που εκφράζω την συγκεκριμένη επιθυμία...:blush:
Το προθεμα Μαστρο- υποδηλωνει σεβασμο σε εναν ανθρωπο που τα χερια του πιανουν πολυ περισσοτερο απο τα δικα μου βρε,δεν εμπεριεχει ηλικιακο προσδιορισμο!
Κώστα υπόσχομαι παρουσίαση και φωτογραφίες όλου του σετ που έχω την επόμενη φορά που θα ανέβω στο πατρικό μου!
Νίκο ωραίο το πολυεργαλείο σου μεγειά, ελπίζω να είναι ισάξιο των Leatherman http://www.leatherman.com/multi-tools
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.