Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδουλευτα τα εργαλεία όλων σας. Κολοδουλευτο και του παππού Μιχάλη, θα το ευχαριστηθεί.

Στάλθηκε από το mt6592 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ωραίο και χρήσιμο εργαλείο φίλε μου, μεγειές ! Ωραίες και οι φωτό σου με απίστευτη λεπτομέρια, μπράβο σου
Για δώσε και κανένα link από που έγινε η αγορά και πόσο κοστίζει, πάντα ήθελα να έχω ένα τέτοιο στη συλογή μου αλλά όλο και το ανέβαλα και όλο το ξεχνούσα.Άντε τώρα που είμαι ζεστός..

Η αγορά έγινε από το Ρέπα στην οδό Κακουργοδικείου (κάθετος στην Αθηνάς κοντά στο Μοναστηράκι)
Το κόστος ήταν 50
Για τις φωτογραφίες....καλοσύνη σου! :D

Χαχα αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω κι εγώ! ;)

Ωραία πόντα όμως...

Χθες έκανα κι εγώ μια μικρή παραλαβή από το Lidl, 2 βερνίκια υψηλής θερμοκρασίας, τα 2 LED φακουδάκια... και την επιγονατίδα γιατί με έχει πεθάνει τις τελευταίες μέρες το ρημάδι λόγω ορθοστασίας και μη ξεκούρασης...

Χτεσινες παραλαβες απο το γνωστο καταστημα της Πρωτευουσας
Κοστος με μεταφορικη 205 .Να πω κατ'αρχην πως ο παγκος ισα που βγηκε απο την κουτα,ειναι αμονταριστος ακομα,και το τριβειο δεν το ανοιξα καν,τις επομενες ημερες θα τεσταριστουν αμφοτερα και θα γραψω την κριτικη μου στο αντιστοιχο νημα.Παντως ενα θα σας πω:Ο παγκος ειναι απολυτα ερωτευσιμος,στοιβαροτατος,και...πανεμορφος!

Attachments

• IMG_20160415_112334.jpg
    IMG_20160415_112334.jpg
    199.2 KB · Views: 198
  • IMG_20160415_112359.jpg
    IMG_20160415_112359.jpg
    224.4 KB · Views: 201
Νικόλα καλορίζικα και καλοδούλευτα τα νέα σου εργαλείο. Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου.:drummer:

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Από κάποιον που έχει στα χέρια του όλο το προαναφερόμενο σετάκι θα άξιζε πραγματικά μια παρουσίαση (...και με οπτικό υλικό έτσι), στην ενότητα "εργαλεία μιας άλλης εποχής".

Υ.Γ. Είναι νομίζω ή δεύτερη φορά που εκφράζω την συγκεκριμένη επιθυμία...:blush:
Κώστα υπόσχομαι παρουσίαση και φωτογραφίες όλου του σετ που έχω την επόμενη φορά που θα ανέβω στο πατρικό μου!

Το προθεμα Μαστρο- υποδηλωνει σεβασμο σε εναν ανθρωπο που τα χερια του πιανουν πολυ περισσοτερο απο τα δικα μου βρε,δεν εμπεριεχει ηλικιακο προσδιορισμο!

Τώρα το πήρα ! Δεν γνωρίζω την ηλικία του καθενός, αλλά αντιθέτως η ηλικία παίζει θετικό ρόλο. Όσο πιό μεγάλος, τόσο πιό έμπειρος μάστορας και παραγωγικός μπορεί να είναι κάποιος. Ο μάστορας είναι αθάνατος, δεν τα βάζει κάτω, ούτε επειδή ξεπέρασε τα 20 αλλά ούτε και επειδή ξεπέρασε τα 100. Αγωνίζεται για να νιώθει παραγωγικός μέχρι ..... ανάστασης !

Αθανάσης.

Αν σέ προσφωνούσαν Μπάρμπα-Παναγιώτη τότε νά πείς εντάξει έγινα καί μπάρμπας τώρα,σέ λίγο θά μέ λένε καί κύριε Παναγιώτη οι νεώτεροι χαχαχα,το μαστρο-Παναγιώτη έχει δίκιο ο Νίκος τονίζει τήν πείρα πού έχει κάποιος καί τήν πείρα κακά τά ψέματα δέν τήν έχουν ούτε οι 20 άρηδες ούτε οι 30 άρηδες,μακαρι να με προσφωνούσαν καί εμένα μαστρο-Δημήτρη η έστω καί Μαστρο-Μήτσο,αλλά φαίνεται ότι δέν το κατέχω καλά τό άθλημα :flipout:.

Καλορίζικα Νίκο ο παγκος και το τριβείο,ο πάγκος είναι αρκετά κιλά καί πρέπει να ειναι πολύ σταθερός έν συγκρίση μέ τόν φτηνό πού έχω της ίδιας μάρκας πού έχει 40 ευρώ.

Θανάση καλοδούλευτα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κώστα υπόσχομαι παρουσίαση και φωτογραφίες όλου του σετ που έχω την επόμενη φορά που θα ανέβω στο πατρικό μου!

Ευχαριστώ πολύ που προσφέρεσαι όπως και τον Κυριάκο επίσης. Αναμένω. Η απάντησή μου; Οσονούπω εντός του Σαββατοκύριακου, για αυτό μείνετε συντονισμένοι....:devil-smiley-029:(....αρκεί βέβαια να βρω λίιιιιγο χρόνο :beee:)

Να παρεις και το μαυρο ΜΑΤ, ειναι πολυ καλο!

Αν ψεκασεις αλουμινιο θελει ασταρι, στο σιδερο βαφεις απο πανω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Νικο πως και δεν το πηρες απο εδω?
http://www.toolcenter.gr/el/products/2465

Εχει μεγαλη διαφορα!

Ψηνομαι για τον 536 εγω.

Νίκο ωραίο το πολυεργαλείο σου μεγειά, ελπίζω να είναι ισάξιο των Leatherman http://www.leatherman.com/multi-tools

Ευχαριστώ Γιώργο.

Προς ενημέρωση το Makita έχει πολύ ομορφο design, ωραία ζωντανά χρώματα, καλό πιάσιμο στην χρήση της πένσας, αλλά όσον αφορά τα υπόλοιπα εξαρτήματά του (μαχαίρι, πριόνι, κατσαβίδια κλπ) δεν λέει κάτι. Δεν ξέρω τα leatherman αλλά καμία σχέση με τα αντίστοιχα εξαρτήματα της Victorinox. Μου θυμίζει έντονα κάτι "εντελώς κινέζικα" πολυεργαλεία των 5-6 ευρώ που συχνά δίνονται ως δώρο από διάφορα brands. Αν δεν είσαι Makitakias ή αν δεν συλλέγεις σουγιάδες/πολυεργαλεία (εγώ δυστυχώς έχω και τα 2 κουσούρια) δεν αξίζει να σπαταλήσεις τα χρηματά σου για το συγκεκριμένο.