Tι παραλάβαμε σήμερα..

Όλα τα μωρά στην πίστα ( στο τραπέζι) !! τέτοιο στριπ-τιζ με Knipex δεν έχω ματαδεί ! Αυστηρώς ακατάλληλα σε ανηλίκους και σε καρδιακούς :ernaehrung004:
Καλορίζικα Αντώνη και καλές εργασίες.

Καλορίζικα επίσης τα εργαλεία- αναλώσιμα στους kyriakos33 - sharkovios και mixalio

Όλα τα μωρά στην πίστα ( στο τραπέζι) !! τέτοιο στριπ-τιζ με Knipex δεν έχω ματαδεί ! Αυστηρώς ακατάλληλα σε ανηλίκους και σε καρδιακούς :ernaehrung004:
Καλορίζικα Αντώνη και καλές εργασίες.

Καλορίζικα επίσης τα εργαλεία- αναλώσιμα στους kyriakos33 - sharkovios και mixalio

-bye-

Αντωνηδες, Mike και Γιωργο καλοριζικα τα εργαλειακια!!
Αντωνη, η μινι knipex ειναι απιθανη. Δες και τα αλλα μικρα εργαλεια των 12-15 εκατοστων, ειναι ολα τρομερα ευχρηστα.
Αντωνη για πες αν βοηθα ουσιαστικα αυτο το συστημα μεγενθυνσης.

Ανοιξα επιτελους την σεγα proxxon σημερα που ειχα παραλαβει εδω και μηνες και ειδα οτι λειτουργει καλα :)
29426707230_59bbe0cbfd_z.jpg

Παιρνει ακεφαλες λαμες (το πρωτο πραμα που τσεκαρα..) και οι κραδασμοι ειναι σχεδον ανυπαρκτοι.
Ειναι πολυ βαρια, γυρω στα 20 κιλα και η κατασκευη της ειναι πολυ ικανοποιητικη.

Τα επιπεδα θορυβου ειναι χαμηλα ιδιως στην υψηλη ταχυτητα. Εχει δυο ταχυτητες 900 και 1400.
Σε σχεση με την boston που εχω (αδιαβμητα ρυθμιζομενη ταχυτητα απο 600 εως 1400) στην υψηλη ταχυτητα παραγει 70 ντεσιμπελ εναντι 74 της boston.
Στα χαμηλα (900 η προξον και 600 η βοστον) η προξον παραγει 65 ντεσιμπελ και η boston 67.
Θα ελεγα οτι η boston ειναι πολυ ησυχη γενικοτερα και η proxxon ακομα πιο ησυχη, λογικο, λογω ονοματος.

Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι η ουσιαστικη λειτουργια του φυσητηρα. Ο,τι αποτελεσματικοτερο εχω δει σε σεγα! Πολυ σημαντικο.

29606800422_9e9a43b61c_z.jpg

Μεγεια το εργαλειο Μιχαλη, Ελλαδα βλεπω...
Εχεις μια γωνια νομιζω δικια μου. Ποσο ευκολο ειναι να μου της στειλεις?

Merci guys!
Nικο εχω τις γωνιες για σενα, τον Χρηστο, τον Κυριακο, τον Μπαμπη και καποιο αλλο παιδι, δεν θυμαμαι (Ολυμπιος?)
Δεν μπορω να στειλω γιατι φευγω παλι πισω. Θα τις δωσω στον Κυριακο η στον Μπαμπη--> (εχω ενα μπουκαλι stain) και βλεπουμε.