Μάθε το να δουλεύει τα Dewalt για να σε βοηθάει.
Δεν διαφωνώ με την πηγή...
Ξέρω όμως οτι έτσι κι αρχίσεις το σερφάρισμα εκεί, έχει τόσους πειρασμούς, ακόμα και σε μπουκάλι να σε κλείσουνε θα βρείς τρόπο να ξοδέψεις.![]()
ευχαριστώ Χρήστο!
τα διακοσμητικά είναι ευκαιρία να δοκιμάσω τα εργαλεία (1η φορά για μένα) σε μικρή κλίμακα και φτηνά εάν γίνουν λάθη (που θα γίνουν σίγουρα) ώστε να μην "κλαίω" μετά στην μασίφ ξυλεία...
έχω στο νου μου να φτιάξω ένα τραπέζι για το σαλόνι με μασίφ ξύλο, αυτό που έχω τώρα είναι με ξύλο και γυαλί και τετράγωνο, λέω να φτιάξω ένα παραλληλόγραμμο και για να μην τρώει τόσο χώρο και να εξυπηρετεί καλύτερα τους καθούμενους στους καναπέδες
και εσύ ότι θες να φτιάξεις μην διστάσεις, φέρε τα ξύλα σε μένα που έχω περισσότερο χώρο, μηδενική γκρίνια από γείτονες (επειδή δεν έχω)...και το φτιάχνουμε μαζί ή έρχομαι εγώ σε σένα με ότι οπλοστάσιο χωράει στο αμάξι και φτιάχνουμε ότι θες... να γίνει και απόσβεση σιγά σιγά...
Καλοδούλευτα Παναγιώτη
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Παναγιώτη ο Μπάμπης θέλει νά μάς βάλει καβούρια στήν τσέπη,αλλά εμείς έχουμε τόν τρόπο να τά βγάζουμε έξω![]()
Καλοδούλευτα Παναγιώτη
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Παναγιώτη ο Μπάμπης θέλει νά μάς βάλει καβούρια στήν τσέπη,αλλά εμείς έχουμε τόν τρόπο να τά βγάζουμε έξω![]()
Μπααααααα...... Το αντίθετο μάλιστα...
Εσείς βρε, ειδικά εσύ Μήτσο, είστε το άλλοθί μου...
Λέω να, υπάρχουν και χειρρότεροι...![]()
Ευχαριστώ συνάδελφοι
Νίκο καλορίζικα καί τά δικά σου,καλά αυτό τό κρεβάτι τί εργαλεία έχει δεί επάνω δέν λέγεται,πρώτη φορά βλέπει καί Απαλαρίνα![]()
Σήμερα αγόρασα 4 γωνιακούς σφιγκτήρες στά 4 ευρώ έκαστος από Leroy-Merlin,πολύ πιό γεροί από τούς αντίστοιχους Stanley πού έχουν ροδέλα ασφαλείας πού βγαίνει εύκολα.Τού Leroy έχουν ροδέλα αλλά στό τέρμα τής ντίζας έχει πατούρα φαρδύτερη πού κρατάει καλά η ροδέλα.
Mία ράσπα πλακέ 200 mm Βahco από Leroy-Merlin στά 12,5 ευρώ
Ένα διαβήτη πού παίρνει καί μολύβι 150 mm από Τριανταφύλλου
Καί ένα σέτ κατσαβίδια ωρολογοποιών Stanley 3,4 ευρώ
![]()
![]()
![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.