Tι παραλάβαμε σήμερα..

ρε παιδιά αυτό το γατί, το μικρότερο από τα 5 που είναι εδώ στο σπίτι, είναι αυτό που η σκύλα μου το πήρε και το "θήλαζε" όταν γεννήθηκε, ακόμη και τώρα όποτε το βλέπει το σβερκώνει και το πάει στο σπίτι της...με ακολουθεί όπου και εάν πάω και σε ότι κάνω έρχεται κοντά μου...είναι φορές που δεν το καταλαβαίνω και το κλειδώνω στην αποθήκη που έχει χωθεί κρυφά μέσα και ακούω μετά από το σπίτι τα νιαουρίσματα...σκαλίζω στον κήπο και σηκώνομαι όρθιος και είναι πάνω στο δέντρο και με κοιτάει...ούτε σκυλάκι να ήταν...

τέτοιες περιπτώσεις είναι σπάνιες, μου έχει τύχει και μένα να το δω αυτό σε ένα θείο μου, όπου πήγαινε, από πίσω το γατί, σκάλιζε το αμπέλι και αυτό εκεί του τριβόταν στο χέρι, δε μπα να το έδιωχνε το βιολί του αυτό, και να το βάραγε αυτό πιστό σαν σκυλί, τι να πω, προτιμώ να έχω ένα τέτοιο παρά ένα καλό εργαλείο. πιστεύω ότι η χαρά που σου δίνει είναι ανεκτίμητη ( υπερβολή ; ίσως..)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μάθε το να δουλεύει τα Dewalt για να σε βοηθάει.

:flipout::flipout: καλό Κώστα καλό !!!

Καλοδούλευτα Παναγιώτη

Δεν διαφωνώ με την πηγή...
Ξέρω όμως οτι έτσι κι αρχίσεις το σερφάρισμα εκεί, έχει τόσους πειρασμούς, ακόμα και σε μπουκάλι να σε κλείσουνε θα βρείς τρόπο να ξοδέψεις. :grinning-smiley-043

Παναγιώτη ο Μπάμπης θέλει νά μάς βάλει καβούρια στήν τσέπη,αλλά εμείς έχουμε τόν τρόπο να τά βγάζουμε έξω :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

ευχαριστώ Χρήστο!

τα διακοσμητικά είναι ευκαιρία να δοκιμάσω τα εργαλεία (1η φορά για μένα) σε μικρή κλίμακα και φτηνά εάν γίνουν λάθη (που θα γίνουν σίγουρα) ώστε να μην "κλαίω" μετά στην μασίφ ξυλεία...

έχω στο νου μου να φτιάξω ένα τραπέζι για το σαλόνι με μασίφ ξύλο, αυτό που έχω τώρα είναι με ξύλο και γυαλί και τετράγωνο, λέω να φτιάξω ένα παραλληλόγραμμο και για να μην τρώει τόσο χώρο και να εξυπηρετεί καλύτερα τους καθούμενους στους καναπέδες

και εσύ ότι θες να φτιάξεις μην διστάσεις, φέρε τα ξύλα σε μένα που έχω περισσότερο χώρο, μηδενική γκρίνια από γείτονες (επειδή δεν έχω)...και το φτιάχνουμε μαζί ή έρχομαι εγώ σε σένα με ότι οπλοστάσιο χωράει στο αμάξι και φτιάχνουμε ότι θες... να γίνει και απόσβεση σιγά σιγά...

Να σαι καλα Σωτήρη.
Ευχαριστω πολυ.

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτα Παναγιώτη

Παναγιώτη ο Μπάμπης θέλει νά μάς βάλει καβούρια στήν τσέπη,αλλά εμείς έχουμε τόν τρόπο να τά βγάζουμε έξω :flipout:

Ευχαριστώ
Μπα Δημήτρη, πιστεύω για να παρηγορηθεί και ο ίδιος. Στο ίδιο κλαμπ όλοι, άλλος λίγο και άλλος πολύ. :flipout:

Καλοδούλευτα Παναγιώτη

Μπααααααα...... Το αντίθετο μάλιστα...
Εσείς βρε, ειδικά εσύ Μήτσο :flipout:, είστε το άλλοθί μου...
Λέω να, υπάρχουν και χειρρότεροι... :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μπααααααα...... Το αντίθετο μάλιστα...
Εσείς βρε, ειδικά εσύ Μήτσο :flipout:, είστε το άλλοθί μου...
Λέω να, υπάρχουν και χειρρότεροι... :grinning-smiley-043

:flipout::worshippy: Tελικά ο Παναγιώτης είχε δίκιο παραπάνω :ernaehrung004:
Θα τά πούμε στό κέντρο βίδας τήν ερχόμενη βδομάδα :smash:,πρώτα ό Θεός.

Last edited:
Σήμερα αγόρασα 4 γωνιακούς σφιγκτήρες στά 4 ευρώ έκαστος από Leroy-Merlin,πολύ πιό γεροί από τούς αντίστοιχους Stanley πού έχουν ροδέλα ασφαλείας πού βγαίνει εύκολα.Τού Leroy έχουν ροδέλα αλλά στό τέρμα τής ντίζας έχει πατούρα φαρδύτερη πού κρατάει καλά η ροδέλα.
Mία ράσπα πλακέ 200 mm Βahco από Leroy-Merlin στά 12,5 ευρώ
Ένα διαβήτη πού παίρνει καί μολύβι 150 mm από Τριανταφύλλου
Καί ένα σέτ κατσαβίδια ωρολογοποιών Stanley 3,4 ευρώ

erg10910.jpg

erg310.jpg

erg210.jpg

erg410.jpg

Last edited:
Καλορίζικα και καλοδούλευτα Δημήτρη.

Και εγώ είχα ΧιωτικοΑθηναϊκή παραλαβή σήμερα από τον Κυρ!!!!

IMG_20161205_135820.jpg

Ευχαριστώ Κυρ!!!!

Ευχαριστώ συνάδελφοι
Νίκο καλορίζικα καί τά δικά σου,καλά αυτό τό κρεβάτι τί εργαλεία έχει δεί επάνω δέν λέγεται,πρώτη φορά βλέπει καί Απαλαρίνα :flipout:

Ευχαριστώ συνάδελφοι
Νίκο καλορίζικα καί τά δικά σου,καλά αυτό τό κρεβάτι τί εργαλεία έχει δεί επάνω δέν λέγεται,πρώτη φορά βλέπει καί Απαλαρίνα :flipout:

Και δίποδα εργαλεία χαχαχαα!!!!

Σήμερα αγόρασα 4 γωνιακούς σφιγκτήρες στά 4 ευρώ έκαστος από Leroy-Merlin,πολύ πιό γεροί από τούς αντίστοιχους Stanley πού έχουν ροδέλα ασφαλείας πού βγαίνει εύκολα.Τού Leroy έχουν ροδέλα αλλά στό τέρμα τής ντίζας έχει πατούρα φαρδύτερη πού κρατάει καλά η ροδέλα.
Mία ράσπα πλακέ 200 mm Βahco από Leroy-Merlin στά 12,5 ευρώ
Ένα διαβήτη πού παίρνει καί μολύβι 150 mm από Τριανταφύλλου
Καί ένα σέτ κατσαβίδια ωρολογοποιών Stanley 3,4 ευρώ

erg10910.jpg

erg310.jpg

erg210.jpg

erg410.jpg

Το αντίστοιχο σετάκι κατσαβιδιών ωρολογοποιών της Stanley εδώ στο νησί (Σύρος) το έχουν 6 ευρώ :tdown: Τι να λέμε τώρα.... :mad: