Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικη και καλoδούλευτη η karcher,φαντάζομαι μέ τήν πριονοκορδέλα δέν θα παλευόταν η σκόνη στό σαλόνι :flipout::ernaehrung004:
Πληροφοριακά τό κέντρο βίδας θά είναι ανοιχτό μεθαύριο Δευτέρα.

panava;1057817395/ said:
Το παράδοξο είναι πως ξεκινά με μέγιστη ισχύ και όσο γυρνάς αριστερά ή δεξιά μειώνεται η ισχύς.

Αυτό το τελευταίο δεν το κατάλαβα ακριβώς... Η ισχύς πάντα μειώνεται είτε δεξιά είτε αριστερά γυρίσεις το κουμπί;

Το άλλο που θέλω να σε ρωτήσω, αφού εγώ δεν θα έχω κυκλωνικό. Θέλω να το δουλέψω χωρίς σακούλα. Μπορώ;
Κι αν μπορώ τι πρόβλημα θα έχω, άν έχω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλορίζικη και καλoδούλευτη η karcher,φαντάζομαι μέ τήν πριονοκορδέλα δέν θα παλευόταν η σκόνη στό σαλόνι :flipout::ernaehrung004:
Πληροφοριακά τό κέντρο βίδας θά είναι ανοιχτό μεθαύριο Δευτέρα.

Βλέπω ξέρεις τα πάντα, έ;
Ο φιλος σου όμως λείπει στο εξωτερικό και δεν μου το είπες. -bye-

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Βλέπω ξέρεις τα πάντα, έ;
Ο φιλος σου όμως λείπει στο εξωτερικό και δεν μου το είπες. -bye-

Xαχαχα αφού είσαι ενήμερος βλέπω.
Λές να πάμε καμμιά βόλτα τήν Δευτέρα ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Xαχαχα αφού είσαι ενήμερος βλέπω.
Λές να πάμε καμμιά βόλτα τήν Δευτέρα ?

Βαλτός είσαι τώρα;
Άσε με γιατί εκεί που έλεγα να μη ψωνίσω τίποτε, με τα καινούρια χρέη, έχω υποθηκεύσει το μέλλον της οικογένειας μέχρι τον Αύγουστο... :flipout:

Αυτό το τελευταίο δεν το κατάλαβα ακριβώς... Η ισχύς πάντα μειώνεται είτε δεξιά είτε αριστερά γυρίσεις το κουμπί;

Το άλλο που θέλω να σε ρωτήσω, αφού εγώ δεν θα έχω κυκλωνικό. Θέλω να το δουλέψω χωρίς σακούλα. Μπορώ;
Κι αν μπορώ τι πρόβλημα θα έχω, άν έχω.

Μετα απο καιρο θα καψεις το μοτερ απο την σκονη που θα καταφερνει να περασει ακομη και το φιλτρο ( που θα παει για πεταμα μετα απο μερικες χρησεις )

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Βαλτός είσαι τώρα;
Εκεί που έλεγα να μη ψωνίσω τίποτε, με τα καινούρια χρέη, έχω υποθηκεύσει το μέλλον της οικογένειας μέχρι τον Αύγουστο... :flipout:

Θά σέ έχουμε στήν καραντίνα Μπάμπη μήν φοβάσαι είσαι σέ σίγουρα χέρια,κοιμήσου ανήσυχος :flipout:
Εγω προτείνω τήν Δευτέρα συνάντηση στό κέντρο βίδας και μετά κανα καφεδάκι στά πέριξ

Κι αν μπιρώ τι πρόβλημα θα έχω, άν έχω.

Όταν ξεκινάμε μια ηλεκτρική συσκευή με ρυθμιστή ισχύος, όσο γυρνάμε το κουμπί η ισχύς δυναμώνει. Εδώ συμβαίνει το αντίθετο.
Ας πούμε πως θέλεις να ανακουφίσει πριονίδι αφού έχει τελειώσει την εργασία σου. Γυρνάς το κουμπί προς τα δεξιά και η σκούπα ξεκινάει σε μέγιστη ισχύ.
Γυρίζοντας το και άλλο η δύναμη αναρρόφησης ελαττώνεται αντί να δυναμώνει.
Μην την δουλέψεις χωρίς σακούλα να μη γεμίζει όλη εσωτερικά με σκόνη. Χωρίς σακούλα μόνο για υγρά.

Αμάν... Κακά νέα αυτά...
Δεν ρώτησα και πόσο κοστίζουν οι σακκούλες...

Αν θέλεις να μην ξοδεύεις σε σακούλες, κάνε αυτό.

View attachment 136136
View attachment 136137

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

10-15 τα 5 τεμαχια. Εχει και ακριβοτερες πολλαπλων χρησεων που απλα την αδειαζεις και την χρησιμοποιεις ξανα.

Πολλαπλών χρήσεων την έκανα με το φερμουάρ. Αλλά το κυκλωνικό σώζει καταστάσεις, θα έπρεπε να την αδειάζω ή αλλάζω κάθε φορά που έκοβα ή πλάνιζα.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πολλαπλών χρήσεων την έκανα με το φερμουάρ. Αλλά το κυκλωνικό σώζει καταστάσεις, θα έπρεπε να την αδειάζω ή αλλάζω κάθε φορά που έκοβα ή πλάνιζα.
Πηρες υφασματινη και της εβαλες φερμουαρ απο κατω;:SFGSFGSF:

Σας ευχαριστώ πολύ ωθα τις πληροφορίες....:grinning-smiley-043

Παναγιώτη, τα επισυναπτόμενα δεν τα βλέπω, μου βγάζει αυτό το μήνυμα:
Invalid Επισυναπτόμενα specified. If you followed a valid link, please notify the administrator

Δεν πειράζει όμως, αν είναι το κυκλωνικό κατάλαβα. Το φερμουάρ είναι πολύ καλή λύση.

Μετα απο καιρο θα καψεις το μοτερ απο την σκονη που θα καταφερνει να περασει ακομη και το φιλτρο ( που θα παει για πεταμα μετα απο μερικες χρησεις )

Δεν νομιζω τοσο ευκολα.
Η συγκεκριμενη εχει κολπο που καθαριζει το φιλτρο(χειροκινητα) αμα πεσει η αποδοση.
Αν και εγω τη πηρα με αυτο το σκοπο και χρηση, τελικα δουλευω με σακουλες
Αμάν... Κακά νέα αυτά...
Δεν ρώτησα και πόσο κοστίζουν οι σακκούλες...
Ενα 10αρικο τις παιρνω απο το γνωστο της karcher, της υφασματινες.

Όταν ξεκινάμε μια ηλεκτρική συσκευή με ρυθμιστή ισχύος, όσο γυρνάμε το κουμπί η ισχύς δυναμώνει. Εδώ συμβαίνει το αντίθετο.
Ας πούμε πως θέλεις να ανακουφίσει πριονίδι αφού έχει τελειώσει την εργασία σου. Γυρνάς το κουμπί προς τα δεξιά και η σκούπα ξεκινάει σε μέγιστη ισχύ.
Γυρίζοντας το και άλλο η δύναμη αναρρόφησης ελαττώνεται αντί να δυναμώνει.
Μην την δουλέψεις χωρίς σακούλα να μη γεμίζει όλη εσωτερικά με σκόνη. Χωρίς σακούλα μόνο για υγρά.

Αν θέλεις να μην ξοδεύεις σε σακούλες, κάνε αυτό.

View attachment 136136
View attachment 136137
Και μενα μου φανηκε περιεργο στην αρχη αλλα το συνηθισα. Συνηθως ζηταω το μαξιμουμ οποτε με ενα κλικ το εχω. Απο μινιμου για off αν το κανεις γρηγορα δεν προλαβαινει να ανεβασει στροφες.

10-15 τα 5 τεμαχια. Εχει και ακριβοτερες πολλαπλων χρησεων που απλα την αδειαζεις και την χρησιμοποιεις ξανα.
Η χαρτινες, οι υφασματινες ειναι 4τμ/κουτι.

Σας ευχαριστώ πολύ ωθα τις πληροφορίες....:grinning-smiley-043

Παναγιώτη, τα επισυναπτόμενα δεν τα βλέπω, μου βγάζει αυτό το μήνυμα:
Invalid Επισυναπτόμενα specified. If you followed a valid link, please notify the administrator

Δεν πειράζει όμως, αν είναι το κυκλωνικό κατάλαβα. Το φερμουάρ είναι πολύ καλή λύση.

Κυκλωνικο ειναι το καλυτερο αρκει να εχεις χωρο και να θες να σουρταφερνεις και αυτο μαζι με τη σκουπα.
Μειονεκτημα που εχω απο τη σκουπα αυτη, το κοντο σπιραλ. Θα το ηθελα μισο-ενα μετρο μακρυτερο.

Ρώτα και μένα που την έχω Θείε.

Δεν είδες ακόμα τις δικες μου παραλαβές για αυτό λες για τις δικές σου!!!!

Βυθιζόμενο Δισκοπρίονο FESTOOL TS55 REBQ plus και τραπέζι FESTOOL MFT/3!!!!!

Γατάκια! Φωτό από Τρίτη!

Σπιράλ μπορείς να πάρεις έξτρα απ´ το εμπόριο.
Η κάθε σακούλα πόσο περίπου σε βγάζει;

Εχοντας εμπειρια και απο οικιακες, σαν τις μανισιες και δη τις υφασματινες ΔΕΝ ειναι καμια χαρτινη και universal. Να σου πω πως μπορει να τιγκαρει η σακουλα και να συνεχιζει να τραβαει το ιδιο.
Αν δουλεψω forstner και κυριως πλανη γεμιζει ευκολα. Με αλλη χρηση λιγοτερο. Χρονο δεν μπορω να πω. Παντως απο τοτε που την πηρα πρεπει να ειμαι στο τριτο κουτι τωρ αλλα με οικοδομικη χρηση επισης. Οταν ειναινμονο με πριονιδοκατασταση γεματη την επαναχρησιμοποιω καθε σακουλα μια φορα και μετα τη πεταω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Γατάκια! Φωτό από Τρίτη!
Πληρωσες ονομα...ελπιζω να τα πηρες μισοτιμης!

ΥΣ αντε καλοριζικα ρε :Banane0:

Το κυκλωνικο σε βάση με ρόδες και το πας όπου θέλεις συν οτι σωλήνα από σκούπα μέχρι το κυκλωνικο και μετά από κυκλωνικο προς εργαλείο έχω αρκετό μήκος.
Νεκ γιατί δεν παίρνεις έναν σωλήνα σκούπας και να τον βάλεις σαν προέκταση;

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Γατάκια! Φωτό από Τρίτη!

Δεν ρωτάω συγκεκριμένα ρε παληκάρι, όποιος μπορεί βοηθάει.

Τώρα για τις παραλαβές σου τι να πώ;
Να χαρώ και να σου πω καλορίζικα ή να στεναχωρηθώ που εσύ την έχεις πιο μεγάλη;:flipout:

Εχοντας εμπειρια και απο οικιακες, σαν τις μανισιες και δη τις υφασματινες ΔΕΝ ειναι καμια χαρτινη και universal. Να σου πω πως μπορει να τιγκαρει η σακουλα και να συνεχιζει να τραβαει το ιδιο.
Αν δουλεψω forstner και κυριως πλανη γεμιζει ευκολα. Με αλλη χρηση λιγοτερο. Χρονο δεν μπορω να πω. Παντως απο τοτε που την πηρα πρεπει να ειμαι στο τριτο κουτι τωρ αλλα με οικοδομικη χρηση επισης. Οταν ειναινμονο με πριονιδοκατασταση γεματη την επαναχρησιμοποιω καθε σακουλα μια φορα και μετα τη πεταω.

Για χοντρά (πλάνη, forstner κλπ) μπορείς να την χρησιμοποιήσεις χωρίς σακούλα. Για ψιλή σκόνη όμως το φίλτρο θα μπουκώσει πολύ γρήγορα.
Αυτός είναι και ο λόγος που το φίλτρο μπορεί να καθαριστεί και από έξω.

Είναι γεγονός ότι κάποιοι τις δουλεύουν κια χωρίς σακούλα αλλά όπως λες και εσύ, πέραν του ότι χάνει την ισχύ αναρρόφησης, ο χρόνος ζωής του φίλτρου αλλά και της σκούπας μειώνεται από το ζόρισμα.

Όταν δίνει κάποιος 200+ ευρώ για σκούπα δεν νομίζω τα 10-14 ευρώ για 4 τμχ σακούλες που βγάζουν άνετα το 2μηνο με λογική χρήση, είναι πρόβλημα.